VIDEO: Politie lost schot bij aanhouding gestoorde Haïtiaan met houwer

10
VIDEO: Politie lost schot bij aanhouding gestoorde Haïtiaan met houwer
De Haïtiaan met houwer (links) in gesprek met een agent (filmpje onder)

De man die afgelopen zaterdag met een houwer zat te zwaaien en agenten dreigde te kappen, blijkt een geestesgestoorde Haïtiaan te zijn. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt.

Via sociale media werd onderstaand filmpje verspreidt waarin te zien is hoe twee politieambtenaren tegen een man optreden, die gewapend is met een houwer. De gewapende man bevond zich op dat moment voor KFC nabij de kruising van de Kwattaweg en de Mariestraat.

Een der politieambtenaren sommeerde de man de houwer los te laten en loste daarnaast ook een waarschuwingsschot af zonder het gewenste resultaat. Op een gegeven moment gelukte het de politieambtenaren de man te overmeesteren en hem de houwer afhandig te maken.

De man is een Haïtiaan en is in de buurt van het gebeurde woonachtig. Hij werd door de politie overgebracht naar het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS). De man is na behandeling heen gezonden.
Volgens verklaringen van buurtbewoners maakt de man een gewoonte van om zonder toestemming, al dan niet gewapend, erven op te lopen of plaats te nemen in voertuigen van derden.

De politie van het bureau Munder zal een rapport ter zake opmaken en opsturen naar de daartoe bevoegde instanties ten einde de overlast en het gevaar dat deze man vormt effectief op te lossen meldt de Surinaamse politie.

https://www.instagram.com/p/CDfDPQxFOhk/?igshid=193tcb0rcdpun

10 REACTIES

 1. Ik zou hem gelijk het land uitzetten. Er zullen nog meer volgen. Die kaolo bouterse heeft heel veel van deze idioten naar su gehaald. Kijk wat er met ze gebeurd!!!!


  Maak melding

 2. Terugsturen naar Haitie. Dat hebben de Nederlanders (ons moederland heb ik op school geleerd) met onze jongens uit de 2e wereldoorlog en Zuid Korea toch gedaan.


  Maak melding

 3. Het heeft niets te maken met de kappartij maar wel met het terugsturen. accenten niet verkeerd leggen. De Australiegangers en Koreagangers, kierewiet of niet, werden na de betreffende oorlogen zonder 1 cent pensioen en medische zorg in Suriname gedumpt. Dus al die halve gare idioten terugsturen naar hun land ven herkomst omdat Suriname het moeilijk genoeg heeft en geen asiel verschaffen. In mijn ogen is de Caricom finaal mislukt.


  Maak melding

 4. De politie moest voor zulke gevallen een stroomstootwapen hebben. Mek a man doe electric boogaloo tap a gron. Maar helaas, de staaskas is leeg…


  Maak melding

 5. He @john,

  Waarom pik je de alias van anderen in? Ben je zo aartslui om je eigen alias te verzinnen?
  Wel, ik heb er een voor je: Alias Smith & Jones.


  Maak melding

 6. Chin Hua Hoe kom jij erbij dat ik de valse john ben. Je moet letten op de schrijfstijl en dan kom je erachter dat ik de echte ben. En dit zijn mijn echte levensverhalen, die ik t.z.t. zal publiceren. Of ik mensen hiermede blij zal maken of niet. het interesseert mij niet.


  Maak melding

 7. Inplaats van dit soort gestoorde koulo stinkende wies wasie hatianen terug te sturen gaat men ze op.kosten van ons en de staat gratis behandelen.Koulo dong regels in su….post ing mars of soeting bos….⛽⛽⛽🔥🔥🔥🔥


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.