Man steelt van eigen moeder en dreigt haar huis in brand te steken

5
gevangenis suriname

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op donderdag 23 juli de 24-jarige Richard G. op zijn woonadres te Geyersvlijt opgespoord en aangehouden vanwege misdaden tegen zijn eigen moeder, namelijk diefstal, bedreiging en vernieling. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Richard had twee televisietoestellen en een laptop van zijn moeder weggenomen en verkocht. Het gelukte de politie om deze apparaten te achterhalen en terug te geven aan de moeder. Voor zijn aanhouding heeft Richard vernielingen aangericht aan het huis van zijn moeder.

Voorts zou hij zijn moeder hebben bedreigd met het in brand steken van haar huis. Een zus van Richard bleef ook niet gevrijwaard van zijn bedreiging met een misdrijf.

Na zijn aanhouding  is Richard overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt die belast is met het strafrechtelijk onderzoek tegen hem. Hij werd na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel gezet meldt de politie.

5 REACTIES

  1. Colonel: je hebt gelijk. Alles wijst erop dat deze man een zwaar verslaafde is. Gedwongen laten afkicken zoals in Maleisië. Hij gaat het weer doen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.