Personeelsleden SLM zoeken minister op

35
Personeelsleden SLM zoeken minister op

Personeelsleden van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) zijn zojuist getogen naar ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme aan de Jagernath Lachmonstraat. Het gaat om een groep van meer dan 100 medewerkers van de luchtvaartmaatschappij in Suriname.

Afgelopen weekend had de personeelsbond haar leden opgeroepen maandagochtend massaal bij het hoofdkantoor van de SLM te zijn. Het personeel eist van de directie dat die uitgebreid aangeeft waarom de gehuurde Boeing nog steeds niet vliegt.

In een rondgestuurd bericht werd aangegeven dat de Surinaamse luchtvaartautoriteit Civil Aviation & Safety Authority Suriname (CASAS) ervoor zou zorgen dat het bedrijf failliet zal gaan. Het personeel hekelt het feit dat CASA het certificeringsproces van de ‘nieuwe’ Boeing 777-200ER van de SLM zou vertragen:

35 REACTIES

 1. Dan is het TUI, dan is het KLM. Nu is het CASAS. Wanneer gaat het huichelachtige personeel een keer demonstreren tegen hun eigen bazen. Keer op keer maken ze er een bende van.


  Maak melding

 2. CASAS is een voortvloeisel van het vorige Kabinet. Daarom vertragen zij de boel en het liefst dat SLM failliet gaat en de schuld wordt gelegd bij het nieuwe Kabinet.
  De enige oplossing is, deze gasten vervangen. Want waarom moet het zolang duren om fiat te geven. Sprake van opzet dus deugen zij niet.
  gemodereerd

 3. Zal ongetwijfekd een betalingsprobleem zijn.

  We kennen de betalingsmentaliteit van de Surinamers inmiddels wel.

  👋👋👋👋👋👋👋👋


  Maak melding

 4. Mr Radjkoemar Radjesh heeft niet betaald wat Casas gevraagd heeft ,en IPB rechten minimaliseerde tot economie klas.
  gemodereerd

 5. SLM is fait, China airlines neemt alles over behalve personeel🤓🤧
  gemodereerd

 6. Ik vraag mij af waarom het personeel niet eerder in opstand is gekomen ten tijde van de vorige regering die verantwoordelijk is voor de ontstane ellende.

  Iets zegt mij dat de voormalige machthebbers alles in het werk stellen of zullen stellen om het de huidige regering zo moeilijk mogelijk te maken.

  “ Mooi staaltje volksverlakkerij “


  Maak melding

 7. Minister Jubithana vraagt SLM en Casas om rust. Deze Ingi minister van Transport, Communicatie en Toerisme weet niet ééns hoe je een korjaal moet besturen, hoe gaat hij dit soort problemen dan kunnen oplossen. Al deze loopjongens welke als ministers zijn benoemd gaan geen enkele probleem kunnen oplossen! Ze weten niets en hebben nul komma nul ervaring! Ze moeten steeds bij de president aankloppen om advies!


  Maak melding

 8. Wanneer gaan we elkaar echt in de ogen kijken en de verantwoordelijken echt aanspreken op hun verantwoordelijkheid. Iemand heeft een taak opgedragen gekregen en zal deze moeten uitvoeren. Kan die dit niet om wat voor reden dan ook dan moet hij dit melden. Als het disfunctioneren is moet deze plaats maken en bedankt worden voor diens inzet. Geen gouden handdruk en dat soort onzin.
  Elkaar goed en recht in de ogen kijken ter verantwoording roepen en kordaat handelen.
  Als de persoon niet over de juiste kwalificaties voldoet dan beleefd bedanken en een gekwalificeerd iemand daar plaatsen met duidelijke taken, bevoegdheden en deadlines.


  Maak melding

 9. Nu gaan ze zogenaamd demonstreren en protesteren!!! Stelletje hypocrieten! Eerder tegen de vorige regering durfde niemand! Iedereen poepte in zijn/haar broek van angst…, aan de andere kant;..de democratie, recht op demonstratie is terug!!!


  Maak melding

 10. Het was al bekend dat deze machine nog niet geheel voldeed aan de huidige eisen…snap niet dat deze rapporten openbaar zijn gemaakt…het zou niet veilig zijn om een groot overvlucht te maken..werknemers die hier mee bezig waren zijn er van eraf gehaald…en dat is niet zomaar..


  Maak melding

 11. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Personeelsleden SLM zoeken de nieuwe minister op.

  Waarom gaan deze overbodige personeelsleden van de SLM plotseling naar de minister om te klagen?

  SLM geeft Casas te schuld en Casas beweerd het omgekeerde.

  Casas: ‘SLM debet aan vertraging certificering’ Bron: (dwtonline.com) 27-7-2020
  PARAMARIBO – De Civil Aviation Safety Authority Suriname (Casas) geeft in een verklaring aan dat de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) zelf verantwoordelijk is dat het certificeringsproces van de Boeing-777 vertraging heeft opgelopen.

  Doordat de certificering niet rond is, kan het toestel, waarvan de lease volgend jaar mei verloopt, nog niet worden ingezet.
  Directie en personeel van de SLM hebben in het weekend met de beschuldigende vinger naar Casas gewezen.

  Lees meer: Casas: ‘SLM debet aan vertraging certificering’ – (DWTonline.com)

  Wie heeft gelijk in deze?


  Maak melding

 12. Wayambo 27 juli 2020 At 22:06

  Minister Jubithana vraagt SLM en Casas om rust. Deze Ingi minister van Transport, Communicatie en Toerisme weet niet ééns hoe je een korjaal moet besturen, hoe gaat hij dit soort problemen dan kunnen oplossen. Al deze loopjongens welke als ministers zijn benoemd gaan geen enkele probleem kunnen oplossen! Ze weten niets en hebben nul komma nul ervaring! Ze moeten steeds bij de president aankloppen om advies!
  ================
  Aia ai ai Wayambo, je slaat de spijker op de kop, net als die pikin ingi boi van je die geen land kan besturen toch. Dit zijn allemaal de naweeën daarvan!


  Maak melding

 13. Goedzo, mijn vloek zegevierd!!!!! Het personeel van de slm is onbeschoft en meestal vriendjes en fam. Hoe ze omgaan met passagiers is beneden niveau van wat je zou verwachten van luchtvaartmaatschappij. Hoop dat het personeel nu gaat nadenken dat ze moeten werken en passagiers op een correcte wijze behandelen. Kijk nu, ik hoop ze allemaal de laan uit worden gestuurd. A kies oeng mooi.!!!!!!


  Maak melding

 14. Heel goed dat ze nu bij de nieuwe regering aankloppen.
  SLM en CASAS blijven elkaar de vinger wijzen. Zij kunnen er zelf niet uitkomen.

  Nu zal er onafhankelijk een inventarisatie gemaakt moeten worden en moet er geevalueerd worden. Is hier ook sprake van corruptie ? Wat is er allemaal aan de hand en wat is de conclusie ?

  Sowieso moet SLM eerst aan alle belangrijke voorwaarden voldoen. Als aan alle eisen en voorwaarden zijn voldaan dan moet afhandeling verder geen probleem zijn.
  Maar we hebben te maken met een vliegtuig dus aan de eisen, voorwaarden en veiligheid mogen niet gesjoemeld worden.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 15. Wayambo
  Waarom geef je af op iemand die je niet eens kent? Noch van dichtbij hebt meegemaakt in zijn doen en laten.
  Je bent één en al een vat die geen inhoud heeft noch enige lucht toelaat.
  Deze minister heeft denk ik een betere opleiding en een betere inborst en een betere veelzeggende loopbaan historie.
  Wayambo
  Dat al zolang zwets uit je nek is geen nieuws maar dat je nu klinkt als je maat RobG de pseudo econoom bevreemd mij niet want praten als de minste en onzin als de beste.

  Wayambo
  Dat jij Wayambo niet eens een korjaal van papier weet te vouwen wil niet zeggen dat een ander een korjaal niet kan besturen.
  Dat jij Wayambo niet eens poep weg kan pissen van een toiletpot, trouwens heb je die wel, geeft de kracht aan van je gezeik
  Dat jij Wayambo altijd met een natte broek loopt omdat je diarree produceert daar kan ik niets aan doen


  Maak melding

 16. Er is een nieuwe stroming ontstaan in Suriname. Men is niet bang meer. Tijdens Bouterse regering heeft niemand geklaagd over Casas. Nu Bouterse weg is gaat men klagen.
  2e voorbeeld: Hooghart (de man die noot antwoord geeft op de gestelde vragen) is vorig jaar december voor de zoveelste keer gekozen tot voorzitter van de CLO. Dat was tijdens regering Bouterse. Nu is Bouterse weg en er wordt een motie van wantrouwen tegen deze man ingediend. De vraag rijst waarom men iemand eerst tot voorzitter benoemt om hem 6 maanden laten weg te jagen. Vrees voor de bescherming van deze man door Bouterse? Wie zal het zeggen? In ieder geval is de sfeer in Suriname positief aan het veranderen.

  S E & O. Deze voorwaarde neem ik op in dit stuk totdat onze Weledelgestrenge, hooggewaardeerde, zeer geleerde en over het paard getilde Neerlandicus Rambo zijn goedkeuring op mijn Nederlands in woord en geschrift aan dit stuk heeft gehecht.


  Maak melding

 17. Bigi Sma 28 juli 2020 At 09:09

  Wayambo
  Waarom geef je af op iemand die je niet eens kent? Noch van dichtbij hebt meegemaakt in zijn doen en laten
  =======
  Jij gelooft ook alles omdat je een demente ouwelul bent! Denkwerk moet je aan de jongeren overlaten! Jij moet je meer zorgen gaan maken hoe je in een tehuis met de demente ouwelullen verder je lul verhaaltjes gaat vertellen en die natte luier van jou moet gaan verschonen!


  Maak melding

 18. KLM moet ze nu helpen de certificering voor elkaar te krijgen.

  Er zijn permanent foute beslissingen genomen door de vorige regering. Men moest en zou de simulator tests doen in Miami. Nu kan het bij KLM. Etc.

  De aap komt weer uit de mouw. Het SLM personeel zat op haar gat omdat niemand weet wat er van haar verlangd wordt of dat zij die het wel weten niet gehoord worden door het management of dat iets geld gaat kosten wat er niet is zodat de managers listige dingen gaan verzinnen.

  Eerste bezuiniging hele top weg en 3 managers die wel van wanten weten.

  Onder Venetiaan was het kabinet van de President 65 mensen na Bouterse blijkt het 1,500 mensen groot.

  De auto regeling was als men 5 jaar de auto gereden had dan kon men hem voor een marginale afgeschreven waarde overnemen. Niet meerdere autos en dan ook nog eens auto’s van 1 tot 2 jaar oud.

  Beste achterban van de NDP neemt u aub waar wat u leiders deden en nu proberen recht te praten.

  Luister naar Adhin die zich verschuilt achter slechte communicatie die de slechte daden niet kon verhullen.


  Maak melding

 19. @Wayambo.

  Als men wat ouder wordt krijgt men ervaring en overzicht. Jongeren zijn juist zij die nu vooral door de complexiteit der dingen te makkelijk geloven dat wat gepresenteerd wordt feit is. Vandaar de omvang van het Fake Nieuws.

  Laat deze minister nog niet zo veel van Luchtvaart afweten. Geven is wel dat er nu een stroomversnelling is ontstaan en weer blijkt hoe funest de vorige regering was qua beslissingen en richtingen die ingeslagen zijn. maar ook de leugens die op ons los gelaten zijn.
  1>> De A330 is afbestelt op gezag van de president die een dreamliner wilde.
  2>> SLM kan geen Dreamliner betalen omdat SLM een maatschappij is die met vliegtuigen vliegt in hun laatste fase voor dat het vrachtvliegtuigen worden (15 jaar en ouder). Dreamliners zelfs de 2de handse zijn nog te jong.
  3>> Opportunistisch is gekozen voor een B777 voor 2 jaar als voorloper op een B787.
  4>> Nu blijkt dat er maar een leasecontract ligt voor 1,5 jaar en dat het ding in mei 2021 weer ingeleverd moet worden.
  5>> Om dan over een nieuw vliegtuig te beschikken had er al ergens een contract getekend moeten zijn.
  6>> CASAS heeft nu duidelijk gemaakt waarom het proces uit loopt en weer is de situatie grijs. SLM failed bij vorige tests. SLM wil haar Simulator werk in Miami doen een locatie waar zij niet met een B777 vliegt of gaat vliegen.
  7>> Onder de nieuwe minister is er nu een oplossing gevonden bij KLM (weer een voordeel dat deze regering wel normaal met NL omgaat).
  8>> Nu naar de toekomst kijkend. SLM heeft per mei 2021 zoals het er nu naar uitziet geen vliegtuig beste Wayambo om trans-Atlantisch te vliegen. De oorzaak zal te vinden zijn dat dan deze B777 zijn D check zal krijgen ofwel minimaal een maand uit roulatie is. Ik had gedacht dat deze B777 voor dat hij naar SU ging zijn D check gehad had en dus alleen nog maar klein onderhoud zou vergen.

  Beste Wayambo voordat u oudere mensen bij het grof vuil zet denkt u eerst even na. U wordt ook ouder. U krijgt wat u verdient en mag verwachten dat u als niet relevant aan de kant gezet wordt.
  Mijn dochter, 36 jaar jonger, promoveert in Oktober as. Ik durf te stellen dat ik meer weet (breedte) dan zij en even flexibel van geest ben. Inzicht komt met de jaren Wayambo,

  Ik hoop u weer wat inzicht gegeven te hebben uit mijn repertoire van 40 jaar de wereld professioneel rond zwerven. Jack of All trades master on none, maar wel veel geleerd.


  Maak melding

 20. Mee eens, de beste beleidsmakers hebben niet alleen theoretische kennis maar hebben ook praktijkervaring en hebben kennis van het reilen en zeilen op de werkvloer.

  Het mooie van deze nieuwe regering is dat jonge talentvolle ministers gecoacht worden door ervaren topmanagers.

  Suriname voorwaarts. Krakti !


  Maak melding

 21. JoJo 28 juli 2020 At 11:28
  @Wayambo.

  Mijn dochter, 36 jaar jonger, promoveert in Oktober as. Ik durf te stellen dat ik meer weet (breedte) dan zij en even flexibel van geest ben. Inzicht komt met de jaren Wayambo,
  ===========
  Alvast gefeliciteerd met je dochter!
  Ik heb al twee die afgestudeerd zijn en één is onderweg. Wat ik niet eens met je ben is dat bepaalde ouwelullen blijven hangen bij hun achterhaalde ideeën. Deze bejaarden gaan niet mee met de nieuwste ontwikkelingen en technieken! De wereld verandert en je moet meegaan! In modern Nederland kom ik dit in bepaalde gevallen nog steeds tegen. Je moet je steeds blijven bijscholen, anders hou je vooruitgang tegen!


  Maak melding

 22. Wayambo 28 juli 2020 At 10:44
  Jij gelooft ook alles omdat je een demente ouwelul bent! Denkwerk moet je aan de jongeren overlaten! Jij moet je meer zorgen gaan maken hoe je in een tehuis met de demente ouwelullen verder je lul verhaaltjes gaat vertellen en die natte luier van jou moet gaan verschonen!

  Oei Oei Wayambo can’t stand the heat and still he tries to stay in the kitchen.
  Ai Wayambo wat ben je toch een oetlul van de ergste soort niet eens van de bovenste plank.
  Wayambo
  Weet je waarom ik kan zeggen dan de nieuwe minister Jubitana?
  Goh dat je niet eerst op onderzoek uitgaat en dan pas je woordkeuze neerzet in je reactie getuigd wederom van een onbekwaam niet toerekenbare imbeciel.

  Wayambo
  Ik zal even uitleggen waarom ik de huidige minister van Transport meer in zijn mars toebedeel dan jij aan keutels in je hersenen meezeult. Dus lees en schaam je niet want a no ala finga langa eve toch.
  1 – Hij was Directeur van Royal Torarica
  2 – Hij heeft zijn bachelor en zijn master in Finance en toerisme
  3 – Hij is bezig als ondernemer
  Hoe weet ik dat?
  Tijdens mijn verblijf in Royal Torarica jaren geleden heb ik kennis met hem gemaakt
  Tijdens zijn opleiding heb ik hem mogen bijstaan, was 2 keer per jaar 1 kwartaal in Suriname om te werken voor derden
  Tijdens het schrijven van zijn scriptie heb ik als klankbord mogen fungeren
  Daarom Wayambo weet ik waar ik het over heb.

  Jou ken ik niet Wayambo dus kan ik geen oordeel over je opleiding en werkervaring geven.
  Maar gezien je wijze van en inhoud van je posting vallen mij enkele dingen op, welke ik als docent en ook als fraude onderzoeker, die ik tijdens mijn werkzaamheden ben tegengekomen.
  Namelijk dat jij Wayambo niet eens in staat zal zijn om de werkflow van het proces van een plee in Suriname zou kunnen beschrijven met al zijn knelpunten en merites.
  Ja Wayambo zo oordeel ik jou meningsuiting dat deze zo zwak is en getuigd van weinig respect, wellicht zelf voor degene die heeft uitgeperst, tonen tegenover anderen die jou wel degelijk met respect op jou gedrag wijzen.

  Wayambo
  Zelfs onder centrale markt op de afdeling verrotte vis zou je niet misstaan als werpartikel (inberé porie)
  Dus concludeer maar met wie je het hebt en waarover je het hebt want zelfs mijn natte luier zou jij niet mogen verschonen omdat je nagels zodanig vervuild zijn, van al je kraboe mentaliteit, waardoor niemand je hulp zal accepteren bang als ze zijn om besmet te raken.

  Wayambo
  Indien je een discussie wilt aangaan be clean and don’t get mad otherwise you will make big big mistakes


  Maak melding

 23. Wayambo
  Je moet je steeds blijven bijscholen, anders hou je vooruitgang tegen!

  Oh dit was ik vergeten mee te geven.
  Om mijn inschrijving in het register (beschermd beroep) dien ik twee jaarlijks 72 PE punten te behalen.
  Ondanks mijn leeftijd blijf ik ingeschreven en blijf in mijn PE punten trouw behalen.
  Dus over bijscholen, breek mij de bek niet open.


  Maak melding

 24. Jojo
  Maar hij heeft geen toiletpapier want zelfs dat kan de NDP niet meer verschaffen in een hulppakket want ze hebben het zelf nodig 😎😊😁🤣


  Maak melding

 25. Jojo
  Even jou mening vragen over de SLM.

  Denk je dat het SLM toestel geleased zou kunnen worden na mei 2021?
  Zouden de eigenaren wel vertrouwen hebben in de SLM dat zij de lease termijnen zouden kunnen blijven voldoen

  Mijn mening Jojo
  Ik heb er geen goed gevoel bij specifiek omdat het opstarten naar 100% de eerstkomende maanden t/m december problemen zullen geven en mede door de reeds verstreken vakantieperiode in Nederland nagenoeg voorbij zal zijn.
  Waar het geld vandaan zal komen om de lease termijnen te betalen is de grote vraag.
  Ik denk dat de SM grote (hopie) problemen heeft.

  Ik denk dat de SLM halfjaarlijks op de proppen zal moeten komen met een verwachtbare liquiditeitsoverzicht waarin begrepen de verwachtbare winst voor belasting en de de betaalde lease termijnen alsook een kostenspecificatie die leiden naar de verwachtbare cashflow.

  Hopelijk dat de minister een oplossing weet te vinden voor dit financieringsvraagstuk


  Maak melding

 26. Bigi Sma 28 juli 2020 At 18:34
  Jojo
  ========
  Jullie ouwe strontzakken weten heel goed hoe je een pamper moet aantrekken zodat je rechtstreeks erin kan schijten. Dus toilet papier hebben jullie zeker niet nodig. Alleen hier kunnen jullie zogenaamd de wijze komen uithangen, maar een ouwelul blijft een ouwelul! En een demente ouwelul blijft maar steeds hetzelfde herhalen😭🤣😂!


  Maak melding

 27. Tijdens mijn verblijf in Royal Torarica jaren geleden heb ik kennis met hem gemaakt
  Tijdens zijn opleiding heb ik hem mogen bijstaan, was 2 keer per jaar 1 kwartaal in Suriname om te werken voor derden
  =====
  Zeker een opleiding voor bejaarden- en dementezorg😂🤣😭! Jullie horen bij elkaar!


  Maak melding

 28. Bigi Sma 28 juli 2020 At 15:34
  Ondanks mijn leeftijd blijf ik ingeschreven en blijf in mijn PE punten trouw behalen.
  =====
  Voor een bejaarden tehuis moet iedereen zich inschrijven, ook jij ouwelul😭🤣😂
  Je maakt zeker heel veel indruk op een paar zwervers! Begrijp je eindelijk niet dat je een demente ouwelul bent die hier op wil vallen!!


  Maak melding

 29. Bigi Sma 28 juli 2020 At 15:34
  Dus concludeer maar met wie je het hebt en waarover je het hebt want
  =====
  Ik concludeer dat ik het tegen een bejaarde en demente ouwelul heb😂🤣😭 die hier zit op te scheppen!


  Maak melding

 30. Bigi Sma 28 juli 2020 At 15:34
  Ja Wayambo zo oordeel ik jou meningsuiting dat deze zo zwak is en getuigd van weinig respect, wellicht zelf voor degene die heeft uitgeperst
  =====
  Jij Bigi lulsma, bent niet op een normale manier uitgeperst, maar uitgescheten, vandaar die dementie door de hersenbeschadiging!


  Maak melding

 31. @Bigi Sma

  Ik heb een beetje inzicht in de operatie van Luchtvaartmaatschappijen,. Ik heb ooit een tender ontwerp voor een onderhoudscomplex voor Widebodys op Soekarno Hatta gecoördineerd en later bij Fokker huisvesting van het productie bedrijf en recent iets op Schiphol. Daarnaast is een buurvrouw Piloot op een B777.

  Wat ik weet:
  1>> SLM staat enorm rood bij de regering
  2>> 2016-2017 was het (waterkant) verlies $ 6.000.000 het vermogenstekort opgelopen tot $ 40.000.000 en bedroeg de liquiditeit $ 3.000.000. U kunt die getallen duiden.
  3>> Het is nadien niet beter geworden gezien de problemen met de vervanging van de B737 en de problemen met de A340 die vanaf 2018 heel veel stil gestaan heeft.
  4>> Nu is het operationeel zo dat een vliegtuig van KLM gemiddeld 13-14 per dag (incl. onderhoud in de lucht moet zijn om winstgevend te opereren.
  5>> Omdat als fullservice maatschappij voor elkaar te kunnen krijgen heeft KLM 150 mensen in dienst per vliegtuig.
  6>> SLM maakt aanzienlijk minder vlieguren per dag en heeft veel meer personeel en moet echt onderhoud uitbesteden. Dat is de reden waarom zij niet met moderne en efficiënte vliegtuigen kunnen vliegen.
  7>> Ook al gaat SLM morgen weer 100% aan de bak dan zal zij meer dan waarschijnlijk niet in de buurt van breakeven kunnen komen.
  8>> Het rare gedrag van de A340 (lang in onderhoud) en nu dat men de B777 hen en weer gevlogen heeft naar Frankfurt voor onderhoud en dat deze daar 3 weken staat in plaats van 3 dagen (lease inkomsten voor de leasemaatschappij hangen natuurlijk af van beschikbaarheid) zijn een signaal over betalingen.
  9>> Het steeds vliegen met ander wetlease maatschappijen als vervangers zegt ook veel.
  10>> Het certificeringsdrama (elke vorm van planning ontbreekt) spreekt voor zichzelf.
  11>> Een vlieguur trans-Atlantisch zal pakweg $12.000 tot $ 15.000 kosten en break even zal bij 80-90 uur vliegen per week liggen. tel uit je verlies. zeker als je adhoc moet huren en die vliegtuigen eerst naar Schiphol moet vliegen voor dat hun dienst regeling start.
  12>> Nu blijkt ook nog eens dat deze B777 maar tot mei 2021 gehuurd is van een Belgische maatschappij. Einde lease contracten zijn vaak de 5 jaarlijkse of 20.000 vlieguren D Check (4 weken plus helemaal kaal in een hangar zie youtube van Lufthansa). Ik ga er vanuit dat de D check van deze B777 normaal gesproken mei 2021 gepland was.
  13>> Wellicht kan er mee door gevlogen worden tot ieders voordeel want laat 1 ding zeker zijn er is nog geen volgende vliegtuig in de pijplijn en SLM staat zo negatief dat niemand een lease contract kan tekenen zonder staatsgarantie. Letwel de lease maatschappij moet ook zekerheid hebben over het onderhoud gedurende 5 jaar of 20.000 vlieguren.
  14>> SLM vliegt dus niet maar de staat vliegt als sociale werkplaats..
  15>> De transatlantische route heeft veel potentieel. Voor KLM is het de enige route die voor 95% vol zit met Orgin en Destination passagiers op de Vlucht naar Accra is dat maar 5% de rest zijn transferr passagiers die overstappen en dus in heel Europa opgehaald of gebracht worden naar Schiphol.
  16>> In mijn ogen is het daarom verstandiger een partnerschap aan te gaan met maatschappijen als TAM. GOL, COPA, TAP, KLM, Tui en dan eventueel de formule van Air Malta ooit net Transavia had. een kant van het Vliegtuig in kleuren van Air Malta en de ander in de kleur van Transavia. Op die manier worden ze onderdeel van een groter net werk en kan Pengel een mini hub worden voor Amazonia.

  Zoals het nu gaat zal het niet door kunnen. Allen de stekker er uit trekken is een politiek (post Covid) een heel moeilijke beslissing als je ziet hoe nu al gewezen wordt op betalingen aan ….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.