Tiener schiet zichzelf dood in Wanica

11
politie-suriname-auto-zwaai-aan-op-pd

Een 15-jarige jongen heeft zichzelf donderdagavond op een adres te Bungalowpark in het district Wanica in Suriname doodgeschoten. Naar Waterkant verneemt heeft de tiener zich van kant gemaakt na een opdracht van een zelfmoordgame.

De tiener heeft zichzelf door het hoofd geschoten met een vuurwapen. De ouders waren ten tijde van de daad niet thuis. Meer details zijn nog niet beschikbaar. Later meer.

11 REACTIES

 1. Mijke @Bongolo krabita alias@Laat Me is een nachtmerrie voor de meeste mensen. Die is onder behandeling van een lawmang datra bij LPI aan de cultuurtuin laan tegenwoordig Letitia Vriesde laan. Sind (het) mij zag spelen met zijn zus in het bos ,toen ik nog boswachter was met een s3 kogelvrije vest , is hij/zij travestiet laat me, gek geworden. Haar nieuwe beroep is Jorka spelen. Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 2. De kinderen kletsen te veel op internet. Ga iets anders doen. Kinderen van tegenwoordig kunnen niet een behoorlijk huis vegen of erf harken.
  Maar ze hebben geen internet en laptop of mobiel voor schoolwerk.


  Maak melding

 3. Geweren horen in een speciale kast speciaal gemaakt om geweren veilig in op te bergen en voorzien te zijn van een goede slot en een sleutel te hebben. De kast hoort altijd op slot te zijn.

  patronen dienen op een andere plaats goed in een kast dat daarvoor gemaakt is te worden opgeborgen, ook voorzien van een goede slot en een sleutel. De kast hoort altijd op slot te zijn.

  De sleutels van deze kasten moeten alleen beschikbaar zijn voor de eigenaar van de geweren en munitie. Deze kasten en sleutel moeten aan de wettelijke eisen die aan gesteld zijn voldoen.

  De eigenaren van de wapens, geweren moeten wel over een wettige vergunning van justitie en politie te beschikken als ze wapens, geweren, munitie in huis hebben. Als moet veilig worden opgeborgen, waardoor derden er niet bij kunnen komen.

  De vader moet bij zich zelf te raden gaan, als hij rekening met al de eisen voor het hebben van een wapen heeft gehouden?

  Hopelijk dat het vuurwapen en patronen niet onbeheerd in het huis waren geplaatst en iedereen in het huis vrij en blij aan konden komen en doen wat ze wilden.


  Maak melding

 4. Heel sneu, het is de blue whale challenge via Instagram en tiktok. Het was op het nieuws dat het een gevaarlijke mindgame challenge is voor jongeren.
  Sterkte aan de nabestaanden van het jongetje. Sarie torie.


  Maak melding

 5. Zo zonde van zo’n jong leven. De makers en verspreiders van deze games aansprakelijk stellen en vervolgen. Hier kan nooit iets goeds uit komen.


  Maak melding

 6. “The biggest trick the devil ever pulled was convincing man he doesn’t exist…”
  Wel nu heb je de duivel binnen handbereik op je smartphone.
  Deze spelletjes zijn niet door mensen bedacht, ze hebben een diepe duistere oorsprong.


  Maak melding

 7. Mijke@@ wat ik raar vind dat hoef jij niet raar te vinden

  Daga interprise&co Dagoe niet zo wijs & co @@ wat leuk dat jij met mijn zus in het bos hebt gespeelt en was het leuk heb je genoten maar wat is er verder gebeurt heeft ze jou gedumpt of heb jij haar gedumpt of kwam je er achter dat het mijn broer was heeft hij je pijn gedaan politiek neutraal de boswachtertje met zijn s3 kogelwerend vestje met zijn failliete bedrijf met 800 man in dienst die hij 6 maanden niet heeft betaald vandaar hij uit Suriname is gevlucht


  Maak melding

 8. Wel de vader zal blij zijn dat hij een wapen in huis had. Kinderen worden geacht alle wijsheid te hebben, en die ruimte krijgen ze ook, dus zie je wat ervan komt. Beste ouders, alle sterkte gewenst, dit draag je helaas voor de rest van je leven mee..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.