Bromfietser raakte bekneld onder truck na mislukte inhaalmanoeuvre

4
VIDEO: Bromfietser onder vrachtwagen beknelt geraakt bij aanrijding

De bromfietser die woensdagmiddag aan de Commissaris Weythingweg onder een truck bekneld zat, kwam daar terecht nadat hij een aantal auto’s inhaalde en de controle verloor.

Volgens de Surinaamse politie zou de bromfietser tijdens het inhalen de truck in tegenovergestelde richting hem zien naderen. Hij probeerde toen in te schuiven tussen de auto’s en ramde daarbij één van achteren.

Door de klap kwam de bromfietser te vallen en slingerde op de rijhelft van de truck. De chauffeur remde krachtig af, maar de bromfietser belandde toch onder een band. Het linkerbeen van de bromfietser is daarbij verbrijzeld.

Manschappen van het Korps Brandweer Suriname moesten assistentie verlenen om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. Per ontboden ambulance werd hij voor medische behandeling vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

4 REACTIES

  1. Wilde de automobilist die achter de auto reed die van achteren werd geraakt hem er niet tussen laten?
    Wilde hij hem een lesje leren.
    Het is aan de bevoegde instanties dit te doen. Hoe vervelend je dit ook mag vinden. Het is niet aan jou


    Maak melding

  2. Heb meer van deze kamikaze ” helden” op de weg gezien, ze proberen je via alle kanten in te halen zonder op het verkeer te letten. Denken altijd dat ze sneller zijn dan de auto. Wel rust in vrede, zal ik maar zeggen🙏


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.