Medewerkers ’s Lands Hospitaal besmet met coronavirus

6
sLands hospitaal Suriname

In Suriname zijn twee gezondheidsmedewerkers van het ’s Lands Hospitaal besmet geraakt met het coronavirus. Dat heeft het Surinaamse ziekenhuis in een persbericht laten weten. Beide personen zijn werkzaam op een verpleegafdeling van het ziekenhuis in Paramaribo.

In het persbericht schrijft de leiding van het ziekenhuis dat de besmetting niet heeft plaatsgevonden op de werkvloer. Er zouden ook geen patiënten betrokken zijn bij deze gevallen. ’s Lands Hospitaal heeft conform de COVID-19-protocollen, de nodige maatregelen getroffen en de afdeling ontruimd en gereinigd.

De directie doet nogmaals een beroep op eenieder met klachten, om thuis te blijven en de huisarts of de 178 hulplijn te bellen. COVID-19 is serieus en ook het zorgpersoneel loopt evenals alle burgers kans op besmetting met het virus. De directie benadrukt dan ook al de ingestelde maatregelen door de overheid, ten stelligste in acht te nemen.

6 REACTIES

 1. Ja zeker twee maanden geleden en nu krijgen ze de covid19 symptomen en maar twee medewerkers zijn besmet en er staat ook in het artikel vermeldt dat die twee niet op de werkvloer zijn besmet alhoewel ik geen fan van die paarse opper paarse rat ben maakt jij jezelf wel ontiegelijk belachelijk


  Maak melding

 2. @ Bong-Olo Kra-Bita, zie je niet dat je een lage iqu hebt !? Lees je opmerking: “maar twee medewerkers zijn besmet ” Ik neem je niet kwalijk, want in Suriname ben je onder behandeling van lawmang datra L.P.I en hier op Zalmplaat in Hoogvliet ben je onder behandeling van GGZ. Yu lawpie 🤪🐕


  Maak melding

 3. @Bongo bita
  Bouta had de paarse bevolking waaronder jou blij gemaakt door de zoveelste leugen te vertellen dat Suriname corona vrij is.Dit was zijn tactiek om de bevolking blij te maken dat hij coronavirus onder controle had en dat ze op hem zouden stemmen.Gelukkig, de bedrieger is bedrogen.
  Nu gelijk na zijn verlies hoor je van het aantal aan corona besmettingen die hij eerder verborgen hield.Ook deze puinhoop van bouta heeft President Santokhi cadeau gehad bij zijn overname.Zi hou liever je mond dicht!


  Maak melding

 4. @Wendy
  Mens wat lul je toch!!
  Ben jij vergeten dat je baasjw im vergiffenis moest smeken omdat hij betrapt werd zonder mondkapje en zonder afstand afstand te houden van de mensen om je heen?
  En nu wanneer Mathoera een persconferentie houdt en je ziet haar zonder mondkapje in de zaal ,wees dan gerust.Allen aanwezig in de zaal worden eerst getest , hun temparatuur wordt gemeten en als je geen koorts verschijnselen vertoont dan mag je in de zaal.Geen enkel buitenstaander wordt toegelaten in de zaal.
  Maak je maar liever zorgen over je baasje bouta die zal belanden in Santo boma zo strakjes.


  Maak melding

 5. RIP mensen zomaar komt een virus een einde maken aan je leven niet te geloven.
  Ben je ziek ,hoest of niest je, en heb je meer dan 37 graden temperatuur,
  ga svp niet naar ashiana .
  Gedraag je verantwoordelijk en spaar de ouderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.