Nederlandse ambassade in Suriname hervat dienstverlening

5
Gebouw Nederlandse ambassade in Suriname te koop aangeboden?

De Nederlandse ambassade in Suriname heeft bekend gemaakt dat zij haar dienstverlening hervat. De ambassade gevestigd aan de Van Roseveltkade 5 in Paramaribo, ging eind mei dicht als gevolg van de uitbraak van het COVID-19 virus in Suriname. Belanghebbenden kunnen er weer terecht voor o.a. MVV, paspoortaanvragen en DigiD.

Als gevolg van de uitbraak van het COVID-19 virus is de ambassade wel genoodzaakt verschillende voorzorgsmaatregelen te treffen. Zo wordt er gewerkt met een beperkte capaciteit en alleen op afspraak. “We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar het kan langer duren dan u gewend bent voordat u een afspraak kunt krijgen” aldus de ambassade.

In de Europese Unie gelden inreisbeperkingen als gevolg van het COVID-19 virus. Om die reden is het tot nader order niet mogelijk om aanvragen in te dienen voor kort verblijf Schengenvisa. U kunt dus nog niet terecht bij VFS Global, meldt de ambassade.

5 REACTIES

 1. Het komt allemaal goed.
  Ik wens het huidige personeel veel wijsheid, vriendelijkheid, beleefdheid en behulpzaamheid voor de toekomst.

  En als we samenwerken en geen competitie met elkaar voeren mensen, kunnen we veel bereiken!


  Maak melding

 2. Niet eens een week en nu al meer gedaan dan de afgelopen 10 jaren. Mpp bouta heeft het land totaal vernietigd. De daden van deze dronkaard mag niet ongestraft blijven. De zwaarste straf is niet nog niet genoeg voor deze mpp alcoholist.


  Maak melding

 3. S. Kulaap 21 juli 2020 At 00:04
  Hopelijk komt er geen kinderliefhebber en drankorgel uit Nederland hun ambassade bemannen…
  ===================================================

  Daar hoef jij je niet druk om te maken, jullie hebben er zelf meer dan genoeg van in Suriname!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.