Scherende man vroeg in de ochtend overvallen door gewapende rovers

14

Een 41-jarige man is op zaterdagochtend 18 juli, omstreeks half vijf, door vier criminelen overvallen; terwijl hij bezig was te scheren in de garage buiten zijn woning. Het slachtoffer werd door een van de criminelen bedreigd met een vuist vuurwapen meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Nadat de criminelen de man gekneveld hadden drongen zij zijn huis binnen en namen daaruit onder andere een geldbedrag, zaktelefoons en een laptop weg. Nadat de criminelen vertrokken waren gelukte het de benadeelde zichzelf te bevrijden en om hulp te zoeken. Hij heeft geen noemenswaardige letsels opgelopen. Dit strafbaar feit vond plaats in het werk resort van de politie van het bureau Uitvlugt.

De Surinaamse politie adviseert: “Als het niet noodzakelijk is moet u niet in de vroege ochtend buiten de beschermende muren van uw huis activiteiten ontplooien zoals in het boven vermeld geval. Weet dat sommige criminelen zich gedragen als roofdieren op jacht naar een makkelijke prooi.”

14 REACTIES

 1. Dus we moeten alle bange vogels in ons huis blijven; het wordt dat deze rovers zwaarder gestraft worden en bij herhaling wat piranjas gezelschap kunnen houden Want gasten leren niet ; ze willen snel geld maken en daar kan geen strafwetboek tegenop


  Maak melding

 2. Geef mij samen met mijn buren, het recht om criminelen in en om het huis dood te schieten!

  Er zitten meer gaten in het strafwetboek, dan in een bier blik na een **schietoefening**.

  Of, zal ik mijn waffel maar dichthouden en overlaten op de nieuwe regering, die op haar manier, zal oplossen!!!


  Maak melding

 3. Advies van de politie: ga in quarantaine, maar niet voor corona, maar vanwege rovers!!! Pas laat in ochtend uit je huis komen, als het echt licht is!!…


  Maak melding

 4. De politie kan mensen niet vragen om zich in huis te verstoppen omdat er anders kakkerlakken op grn afkomen.
  Daarvoor is er insectenbestrijding.
  Vertrap ze of zorg er als politie of wetgever voor dat ze uit de samenleving verdwijnen.
  Ongedierte hoort niet in een fatsoenlijke maatschappij thuis.
  Ze hebben nu 40 jaar zich kunnen uitleven.
  Nu gewoon uitroeien die morserij.


  Maak melding

 5. Ik vind het advies van de politie niet echt hulpzaam. Of je nou in de vroege ochtend of welk tijdstip dan ook op je eigen erf en in je eigen huis telkens achter je rug gaat moeten kijken dan kun je beter met een ak47 of een uzi aan je schouder lopen…


  Maak melding

 6. Koos@@ AUB zeg!!! Verhuist maar naar een oorlogsgebied, daar wordt er altijd gericht geschoten. Ben je en echte KOOS of een NEP KOOS???. Zelf in landen als Amerika, Mexico, Brazilië enz waar meestal gericht wordt geschoten zijn de misdaad heel hoog. KOOS… het probleem is dat jij je teveel laten lijden door emotie. Helder denken is schone zaak.


  Maak melding

 7. Wie het niet eens is met het advies van de politie die moet maar om 04:30 buiten gaan scheren liefst met ramen en deuren wijd open inplaats van hier hun onzin te komen mekkeren.


  Maak melding

 8. Bongolo krabita kakkerlak alias laatme.
  Als je hulp en aandacht wilt moet je contact opnemen met hulplijn 117.
  Met die opmerkingen van je doe je alsof je meeleeft maar je bent gewoon een kakkerlak die het niks kan schelen. En dan om anderen te typeren als hypocriet.
  Gefrustreerd ding.


  Maak melding

 9. Geachte Politie,

  Ik ben door 4 gewapende ….. in woning in mijn slaap beroofd. Misschien was ik inderdaad in mijn dromen aan het scheren. om rond 4 uur in de ochtend. Deze nachtparasieten zorgen er mede voor dat het niet goed gaat in Suriname. De kadavers moesten 3 deuren breken om bij ons in de slaapkamer te komen en het is ze gelukt. Nog steeds ben ik woedend hoe deze situatie normaal gevonden wordt in SU. Het is net alsof het de schuld van de burgers is dat ze beroofd worden. Wat mij mogen alle kadavers opgeruimd worden. Absoluut geen medelijden met ze tenminste als men ontwikkeling wil.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.