Noersalim draagt over aan Bronto Somohardjo

15
Noersalim draagt over aan Bronto Somohardjo

De nieuwbakken minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo heeft formeel het roer op het ministerie overgenomen. Dit gebeurde op vrijdag 17 juli, in bijzijn van staf en directie van het ministerie. Nadat het protocol van overdracht door hem en scheidende minister Mike Noersalim werd getekend, sprak hij de Bizanen toe.

De tent waar dit plaatsvond is ingericht met in achtneming van de Covid-19 maatregelen. Onder de aanwezigen was ook kolonel Jerry Slijngaard van de Kustwacht.

Somohardjo bedankte president Chandrikapersad Santokhi voor de goedkeuring van zijn kandidatuur en vicepresident Ronnie Brunswijk en Leo Brunswijk voor de ondersteuning. Een speciale dank ging naar vader Paul Somohardjo en de leden van de PL voor het vertrouwen in hem gesteld.

Van Noersalim werd door de Bizanen met een luid applaus en een staande ovatie afscheid genomen.

15 REACTIES

 1. Al die rovende paarse ratten worden terecht opgedonderd. Maakt plaats vrij voor een nieuwe wind. De rovers moeten ook vervolgd worden en boeten voor hun daden. De grootste mpp paarse meervoudige moordenaar en landvernietiger moet als eerste opgehangen worden


  Maak melding

 2. Een van de zwakste schakels, mimimal skills, in deze coalitie.

  Hoe zou het toch komen dat hij het zo ver geschopt heeft in een kabinet in crisis tijd?

  Lord have mercy


  Maak melding

 3. Die Noersalim heeft de Cultuurtuin waar er gesport wordt enz. Verkaveld.
  De dierentuin is daar.
  Is die man gestoord?
  De huidige regering doet er goed aan om regels te maken hiertegen en tegen.
  Lukrake gronduitgifte.
  Anders gaat de nieuwe minister ook hetzelfde doen.
  Ba


  Maak melding

 4. los dat hij een verrader en overloper is, maakte deze javaan met zijn nieuwe beweging een integere indruk op mij. Bepaalde dingen had ik echt niet van Mike verwacht. Onnozel van me, want de partij waaruit hij komt is bekend om grondroof en deze zelfde cultuurtuin was enkele jaren terug al in opspraak vanwege uitgifte van grond door ???.
  Wees eerlijk de ruzie baby, kijk zo onnozel en bijzonder dom uit zijn ogen. Ronduit een mislukkeling.


  Maak melding

 5. Bronto Somohardjo …. had Noersalim …. bij de overdracht een …. DIRECTE HOEK … moeten verkopen …. betaling kon achterweg blijven.


  Maak melding

 6. Minister Lekhram Soerdjan is 2 weken geleden door Bouterse ontheven, omdat hij niet bereid was mee te werken aan de verkaveling van de Cultuurtuinlaan. Mike Noersalim heeft in de afgelopen jaren alles braaf uitgevoerd wat hij van Bouterse opgedragen kreeg.


  Maak melding

 7. Ik vraag mij af of ik die nieuwe regering serieus moet nemen zelfde strond andere vliegen geen een regering heeft wat gedaan in su wand anders waren we nu niet waar we zijn


  Maak melding

 8. En iedereen maar hallulija schreeuwen….je gaat zien, een pot roversbende gaat het worden. Ben benieuwd wat sherif zelf gaat doen….ach ja, de rechterlijke macht staat aan zijn kant….en overigens , ook de wetgevende macht!

  Suriname quo vadis? Wat nig overblijft zal verder worden geroofd….maar, dit zijn de bevrijders voor Koos, Vijai, etc…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.