Manschappen brandweer Moengo positief getest op COVID-19

2
manschappen-brandweer-suriname

Drie brandweermannen van post Moengo in Suriname zijn positief bevonden op COVID-19. Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat de drie manschappen woensdag aan het werk symptomen vertoonden die leken op het gevreesde virus.

Er is toen contact gemaakt met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waarna een onderzoek is ingesteld. Het BOG heeft swaps van de drie brandweerlieden afgenomen. Nadat gebleken is dat alle drie positief waren, zijn ze in overheidsquarantaine geplaatst. Hun situatie is volgens Pinas vrij stabiel.

De brandweervoorlichter geeft verder aan dat de brandweerpost in Moengo een bezetting heeft van 10 man. Alle overige 7 brandweermannen zijn negatief getest en zijn in zelfquarantaine geplaatst. De brandweerpost is intussen helemaal ontsmet.

2 REACTIES

  1. Erg heel erg,
    Helaas zullen we nog veel nare gevolgen merken van wat bouters heeft achtergelaten.
    Iedere dag zullen we dit zien, horen en vooral ook voelen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.