Milieu en Gezondheidsdienst sluit onhygiënische supermarkt

6
Milieu en Gezondheidsdienst sluit onhygiënische supermarkt

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst van het commissariaat Paramaribo-Noordoost zijn gisteren bij controle werkzaamheden op een onhygiënische winkel gestuit in het ressort Beekhuizen. De situatie was van dien aard dat de winkel in Suriname onmiddellijk gesloten moest worden tot nader order.

Enkele geconstateerde misstanden zijn vervallen goederen en slechte hygiëne in de zaak. De ondernemer kon ook geen bewijs van ongediertebestrijding overleggen.

De winkelier moet zich aanmelden op het districtscommissariaat en moet de verplichte sluitingsdagen gebruiken om alle misstanden in orde te maken.

Indien bij hercontrole blijkt dat alle ongeregeldheden zijn aangepakt, zal de ondernemer in de gelegenheid gesteld worden om de supermarkt weer open te stellen voor het publiek.

Hieronder meer foto’s van de aangetroffen situatie:

https://www.facebook.com/301995390235262/posts/1002778030156991/


6 REACTIES

  1. Zolang Milieu en Ongezondheidsdiens de namen en adressen van dit soort zaken niet bekendmaken gaan de beunhazen gewoon door. Nieuwe parlement moet wetten maken om rovers, dieven, criminelen met naam en adres bekend te maken zodat de hele gemeenschap kan weten met wat soort dieven ze te maken hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.