VIDEO: Wanica ziekenhuis waarschuwt ‘COVID-19 is geen grap!’

3
Archieffoto: coronadode in Suriname.

Omdat er nog steeds mensen in Suriname zijn, die het gevreesde coronavirus en COVID-19 niet serieus nemen, heeft het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) een informatie filmpje uitgebracht. Hierin worden onder ander met corona besmette patiënten aan het woord gelaten.

Ook geeft het ziekenhuis een kijkje in de IC afdeling en komen verpleegkundigen aan het woord. Daarnaast wordt getoond hoe een coronadode wordt afgevoerd. Het zijn heftige beelden, maar dat is bewust gedaan.

Het ziekenhuis, dat een speciale COVID-19 zone heeft, wil de Surinaamse bevolking hiermee namelijk duidelijk maken dat ze geen grappen moet maken met het coronavirus want COVID-19 is een vijand van ons allemaal.

Bekijk het filmpje waarin mensen die door dit virus zijn besmet, hun ervaring delen:

Covid-19 is geen grap!

Covid-19 is geen grap!Bekijk deze video waarin patienten hun ervaringen delen.

Posted by Regionaal Ziekenhuis Wanica on Wednesday, 8 July 2020
- Advertentie -

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.