84-jarige man is 17e coronadode in Suriname

0
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

In Suriname is vandaag nog een persoon overleden als gevolg van het coronavirus. Het gaat om een 84-jarige man die was opgenomen in het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De teller op de officiële Surinaamse COVID-19 website is inmiddels ook bijgewerkt. Vandaag zijn er maar liefst 31 personen positief getest en 26 genezen verklaard.

Het totaal aantal besmettingen sinds de coronauitbraak begin maart is 665. Het aantal actieve cases bedraagt nu 214. 5 personen liggen op Intensive Care en in totaal zijn 434 personen genezen. Momenteel zijn er 221 personen in quarantaine.

10 coronapatiënten zijn niet te bereiken om afgezonderd te worden. Vanaf vandaag worden deze patiënten ook aangegeven op de COVID-19 website onder LTFU (Loss to follow up).


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.