dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameLeden COVID-19 Managementteam gedecoreerd door president Bouterse

Leden COVID-19 Managementteam gedecoreerd door president Bouterse

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse president Bouterse heeft dinsdag 30 juni een aantal personen in Suriname gedecoreerd voor hun onbaatzuchtige inzet voor land en volk. Het gaat om personen die zich op een bijzondere manier verdienstelijk hebben gemaakt binnen verschillende gebieden en sectoren.

Onder hen zijn ook de leden van het Nationaal COVID-19 Managementteam (NCMT). De decoraties op het presidentieel paleis hebben plaatsgevonden tegen de achtergrond van de Dag der Vrijheden (Keti Koti) op woensdag 1 juli. 

Het staatshoofd gaf aan dat de decoratie de laatste is in deze regeerperiode. De regering heeft daarom gemeend een aantal bijzondere Surinamers te decoreren. Hij sprak de hoop uit dat de onderscheidingen mogen dienen als een teken van erkenning en een uiting van waardering voor hetgeen de gedecoreerde als doel had in zijn leven.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

10 REACTIES
 1. Adhin ziet de losgebarsten kritiek op de honderden duizenden SRD aan twk’s die leden van de scheidende regering zullen krijgen als chicken feed.

  Wel vice president Adhin dan bent u zeker in opleiding geweest bij RobG om wat bijscholing en uitleg waardoor het begrijpelijk is dat u geen ene moer snapt van cijfers.
  Vice president u vergelijkt de uitgaven van 750 miljoen per jaar met die honderd duizenden SRD’s om de overheidshuishouding draaiende te houden.

  Vice president Adhin u weet kennelijk niet dat het totaal bedrag van 750 miljoen uit duizenden totalen bestaat waarbij de duizenden totalen weer uit duizenden andere totalen bestaat.
  Indien jij Adhin als vice president nog nooit over de gezegde heeft gehoord van
  “Massaliteit x Futiliteit = grote bedragen” dan bent u en heeft u het inbeeldingsvermogen van een lagere school niveau. Ik had jou vice president Adhin ietsje hoger ingeschat

  Voorbeeld:
  Als er aan 50.000 ambtenaren maandelijks een verhoging geeft van 1% van hun salaris stel gemiddeld SRD 1.000 dan betekend dit dat de begroting zal moeten toenemen met
  50.000 x 12 x SRD 1.000 = SRD 60.0000.000 op jaarbasis.
  Als iedereen in Suriname maandelijks SRD 100 zou krijgen, honderd SRD is chicken feed, betekent dit dat het jaarbedrag wordt (uitgaande van 700.000 inwoners):
  700.000 x 12 x SRD 100 = SRD 840.000.000 op jaarbasis
  Zo te zien lijkt het mij geen chicken feed qua bedrag vice president Adhin.
  Niet iedereen heeft zulke rijkdommen dat een bedrag van deze 2 genoemde voorbeelden, totaal SRD 900.000.000 zegge SRD 900 miljoen, op de bank heeft staan.
  Omdat vice president Adhin niet iedereen in de gelegenheid is gesteld zich rijkelijk te belonen waardoor SRD 900 miljoen.
  Dus shut the F… up met je chicken feed


  Maak melding
 2. @FL: Denk je bij je betoog ook aan ddb die onbeschermd en zonder ruime afstand overal onder het volk verscheen en zijn handen op Flora daags na zijn plesidentieel besluit aan een burgeres afveegde?
  Dat hij op de verkiezingsdag onbeschermd en zonder social distance in Albina en Moengo was? Dat zijn vrouw mensen optrommelde om een stukje zg snelweg te gaan openen waarbij ook nergens op werd gelet waar het Covid-19 team op hamerde.
  Mij is opgevallen dat ze beiden nu ineens wel gekapt verschijnen?


  Maak melding
 3. Op die bovenste foto ziet Bouter er dikker uit. Zeker met een andere lens genomen
  Zelf werk ik met de Olympus OM DE M1 Mark 111 kost wat, maar dan heb je ook wat


  Maak melding
 4. @ Flordelyn Pyjama
  ik denk hierbij in het bijzonder aan (politieke) leiders en (media) presentatoren van de vorige oppositie
  wie zijn de (media) presentatoren van de vorige oppositie
  Het is al eerder geschreven, maar je vergeet een lo criminelen van de ndp.
  Ik snap wel dat je ze niet noemt, want dan wordt de lijst te lang.
  Een advies aan jou en al je soortgenoten- beschuldigingen van corruptie en andere vormen van criminaltiet zullen te allen tijde in het niet vallen bij wat bouter, hoefdraad, san, abrasam, adhin ea hebben gedaan. Zij hebben het land volledig vernietigd. Als sprinkhanen zijn ze te keer gegaan. Dus hu je smoel en sodemieter op. Neem pariaman, luci, rbrownwerker, devil, robles met je mee


  Maak melding
 5. Zeer terechte onderscheiding! Het Nationaal COVID-19 Managementteam (NCMT) heeft heel goed werk verricht. Had iedereen zich maar netjes aan de regels gehouden!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES