zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijHoofdwinkel Pertjajah Luhur vanaf vandaag weer open

Hoofdwinkel Pertjajah Luhur vanaf vandaag weer open

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Pertjajah Luhur heropent vandaag haar hoofdwinkel te Beekhuizen, die ook zal fungeren als distributiecentrum. Behalve levensmiddelen zullen er ook groenten en fruit verkocht worden. De partij laat weten hiermee een afzetmarkt te creëren voor landbouwers die hun producten niet kwijt kunnen.

De winkel was een tijdje gesloten in afwachting op de formele uitslag en het bindend doen verklaren van de verkiezingsresultaten in Suriname. Volgens de PL is de sociale kracht een van de fundamenten van de partij. Met de heropening van de hoofdwinkel, wordt volgens de PL de eerste stap gezet om invulling hieraan te geven.

“De Surinaamse samenleving is heel hard getroffen door de COVID-19- maatregelen, waarbij ook de prijzen in de winkels voor de eerste levensbehoeften drastisch zijn verhoogd”. De PL laat weten dat gezien de huidige omstandigheden, de partij alles in het werk stelt om de burgers tegemoet te komen, door de producten iets goedkoper te verkopen dan in de winkels.

De producten zullen op basis van de inkoopprijs verkocht worden, waarbij de PL geen winstmarge in acht neemt. “Wat voor de partij telt, is dat het leed van de burgers enigszins wordt verlicht in deze financieel moeilijke tijd”. Geleidelijk aan zal gekeken worden om wederom de PL-eenheidscentra in de verschillende districten te bevoorraden en toegankelijk te maken voor eenieder. Daartoe zal de PL in afwachting op stabilisatie van de valutakoersen opnieuw met importeurs onderhandelen over de bevoorrading van de centra.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

14 REACTIES
 1. Mooi zo lang het uit eigen zakken komt. En niet als chodelul die goedkoop dollars kreeg van mpp dronkaard bouta. Deze mpp paarse ratten hebben Suriname leeggeroofd.


  Maak melding
 2. Rechtstreeks van de site van HI&T. Voor alle onderstaande produkten is er een schorsing van heffing van invoerrechten en omzetbelasting.

  13-05-2020
  Het Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme maakt bekend dat er een uitbreiding heeft plaatsgevonden van de lijst basisgoederen, waarvan de heffingen reeds per beschikking van het Ministerie van Financiën zijn geschorst. De uitbreiding betreft enkele strategische goederen.

  De goederen die thans in aanmerking komen voor de schorsing zijn:

  Goederen voor hygiëne en ter bescherming van de gezondheid, t.w.: waterstofperoxide; tandpasta; rubbing alcohol (Isopropyl alc); dettol; wegwerp handschoenen; mond- en neuskapjes; laboveralls/coats; ethanol; hand sanitizer 60%; zuurstof; vitamine C en derivaten daarvan; en instrumenten, apparaten en toestellen voor de geneeskunde.

  Goederen voor consumptie, t.w.: aardappelen; uien; thee; meel; havermout; kippenworst; bruine suiker; cacao (voor de verkoop in een verpakking van minder dan 2 kg); gist; en bread improver.

  Verpakkingsmateriaal voor de Horeca, t.w.: presenteerbladen, schalen, borden, kopjes en dergelijke artikelen van papier of van karton en verpakkingsmateriaal van kunststof en andere stoffen.

  Goederen voor de pluimvee, t.w.: sojabean meal, voerconcentraten en bereid voer voor pluimvee.

  De heffingen die zijn geschorst op bovengenoemde goederen, zijn: invoerrechten; omzetbelasting; en gedeeltelijke vrijstelling van statistiekrecht te verlenen tot een bedrag van SRD10,-. Deze schorsing treedt in werking op 25 maart 2020 en vervalt op 24 september 2020.


  Maak melding
 3. Zolang mpp Bouta de co niet in de coalitie komt is het prima. Deze paarse ratten hebben het land totaal vernietigd. Het volk wil Chan omdat hij goed kan stunten. Keer op keer bewezen.


  Maak melding
 4. @ Agoetigri CQ Wendy

  jullie taal gebruik doet mij vermoeden dat jij van 2 wallen eet. alle twee zijn een en het zelfde persoon. ga goed lezen naar de taal gebruik van deze landverrader

  tjee


  Maak melding
 5. Als jij je voordoet als paar mensen hier is dat jou zaak. Ik heb geen tijd voor achterlijkheid. Due hele winkel staat op gestolen terrein van havenbeheer. De leidingen van staatsolie lopen daar dus opgepast dat helft Paramaribo niet de lucht in vliegt. Somo heeft een lening genomen van $250.000 met valse papieren dank zij Vene.
  Somo heeft niet eens een huis. Woont bij zn zoonm


  Maak melding
 6. Vraag je jezelf af waarom sie eerst gaat om gekozen te worden als DNA voorzitter en dan gaat hij voor VP. Als hij VP is geworden dan mag een ander voorzitterschap. Hij maakt zn eigen regels.hij vertrouwd er niet op dat zijn partners hem lusten dus speelt hij safe.hij moet voor 1 post gekozen worden.


  Maak melding
 7. Ik vermoed dat deze heer, werkte voor zijn gezin.
  In deze familie, zal veel veranderen.
  Voor onderzoekers, heeft het lijk en plaats delict een eerste verhaal vertelt.
  Familie en vrienden, gecontroleerd. Heel veel sterkte met dit groot verlies.

  Sammy, je hebt je z.g. pen in gal gedoopt. Dat je niks, geeft om iemands welzijn, heb je duidelijk laten blijken in je schrijven.

  Je schrijft over iets, waar je weinig van af weet.
  Na verloop van tijd is er bekend hoe het gegaan is.
  Je klinkt erg trots of je bent hoogmoedig, pas op dat je niet de bijbehorende ellende krijgt!

  Ik benader, deze daad en voornemens van de PL, als positief. Wat de verwachtingen voor mij ook mag zijn! Voor mij is het een optimistische verwachting met haalbare veranderingen!
  Het lijkt de kleinste stap in de juiste richting!
  Misschien, blijkt dit de grootste stap in mijn leven te zijn.

  Geef de kans en grijp een kans!


  Maak melding
 8. Dit is gewoon concurentie vervalsing. Politieke partijen dienen de bevolking met neutrale maatregelen nemen die vraag en aanbod verbeteren. Chodelul was een onderonsje van bouta en abrahams die zijn naam en vrouw door de twee zetbazen liet gebruiken.


  Maak melding
 9. Brunswijk wordt gierig en gieriger. Wat moet ABOP op NH? Zeker om de illegale goud- en houtactiviteiten van Brunswijk te verdoezelen?
  Ben benieuwd wie er allemaal Staatsadviseur worden. Toch niet Brunswijk en Belfort?


  Maak melding
 10. De man is daar illegaal bezig, moest op last van de rechter allang ontruimd en teruggegeven zijn aan Haven Beheer. Wat een start van de nieuwe machthebbers!


  Maak melding
 11. HOU JIJ NOU MAAR JE BEK DICHT LUISIEN. JOUW BENDE HEEFT EEN TERINGZOOI ACHTERGELATEN. JIJ WALGELIJK GEDROCHT, HOE DURF JE NU NOG IETS TE ZEGGEN.
  WEGWEZEN NAAR JE HUIS, WEGWEZEN NAAR JE GOTRO. JE MOER WACHT OP JE.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES