Man dood bij aanrijding tijdens lockdown in Nickerie

3
Aanrijding met dodelijk afloop tijdens avondklok in Nickerie

Kort na het ingaan van de avondklok op maandagavond 22 juni in Suriname, heeft zich een dodelijk verkeersongeval voorgedaan in het district Nickerie. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat twee auto’s rond 20.15u met elkaar in botsing kwamen op de kruising van de A.K. Doergasawstraat en de Wilhelminastraat.

Een van de betrokkenen reed in een Lexus over de A.K. Doergasawstraat. Bij het naderen van de Wilhelminastraat zou een bestuurder van een andere personenauto geen voorrang aan hem hebben verleend, waardoor er een flinke botsing ontstond.

Volgens nog onbevestigde berichten uit Nickerie, was het slachtoffer(*) de veroorzaker en was hij op slag dood. Zijn lichaam is hangende het onderzoek in beslag genomen. De andere persoon werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

Gelet op de aangetroffen situatie mag aangenomen worden dat er behoorlijk hard is gereden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

(*) Eerder werd ten onrechte gemeld dat het om een jongeman ging, maar dat is niet zo.

https://www.facebook.com/ActionnieuwsSuriname/videos/260749588349960/


3 REACTIES

  1. Kijkend naar de toeschouwers dan kom je tot de conclusie dat de lock down niet werkt in Nickerie. Op de video zie je heel veel personen zich na 20.15 nog op straat bevinden terwijl de politie op de plek des onheils aanwezig is


    Maak melding

  2. Surinamers eigenwijze volk, verhard gedurende 40jaar, beleidloosheid van NDP, hele natie is verziekt. Word tijd dat ze tot inkeer komen en genezen, amen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.