Faya Pepre ontkent bericht dat Bouterse verkiezing als DNA lid aanvaardt

31
Bouterse in jaarrede 2020: uitslag verkiezingen accepteren en respecteren!

Een bericht van de Surinaamse nieuwssite Starnieuws, waarin maandag werd aangegeven dat president tevens NDP-voorzitter Desi Bouterse zijn verkiezing als assembleelid aanvaardt, wordt ontkent door het NDP platform Faya Pepre Nieuws.

Volgens Starnieuws zou Bouterse bewilligd hebben voor het lidmaatschap van De Nationale Assemblee (DNA). Ook vicepresident Ashwin Adhin, die in Wanica is gekozen, heeft bewilligd. Volgens de newssite zouden zowel Bouterse als Adhin met hun bewilliging aangeven dat zij van plan zijn toe te treden tot DNA.

Maar Faya Pepre noemt het bericht fake en zegt: “Het staatshoofd tevens voorzitter van de NDP, geeft te kennen dat hij niet heeft bewilligd. Op starnieuws is een bericht gepubliceerd waarbij Bouterse heeft bewilligd voor het ambt van DNA lid. Dit is bezijden de waarheid. Starnieuws Suriname heeft zonder te verifiëren een bericht gepubliceerd dat op onwaarheden rust“.


31 REACTIES

 1. “Het staatshoofd tevens voorzitter van de NDP, geeft te kennen dat hij niet heeft bewilligd.

  Dat Bouterse heeft bewilligd kwam bij mij over als onmogelijk. Je zou dit bericht als mens en persoon kunnen aanvoelen komen als poep stinkt niet.
  Bouterse zal nooit never nunca bewilligen omdat hij Bouterse de schaamte niet zou kunnen dragen noch tegenspraak kunnen accepteren alsook een goed debat kunnen voeren.
  Want in de DNA vindt daar een zitting plaats die communicatie heel erg belangrijk maakt en dat daar in de DNA democratie hoogtij viert, zoals Bouva en Simons – Geerlings dat altijd bezigden tijdens het hanteren van de hamer, en dat in de DNA dus de meerderheid telt.
  De NDP kennende dulden zij noch tegenspraak noch democratie noch integriteit en oprechtheid en wat hoog in het vaandel moet zijn in de DNA is respect en luisteren en begrijpen en verstand laten prevaleren.
  En mensen al dat ontbreekt bij de grote meerderheid van de DNA leden van Bouterse tot Hooghart.

  Ergens is er wel respect voor Simons – Geerlings dat ze durft uit te komen om niet te bewilligen, iets wat Bouterse niet durft.


  Maak melding

 2. Ik zie die veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR ook niet zitting nemen in DNA die hij altijd heeft gemeden en als POPPENKAST heeft gekwalificeerd.

  Nee, ik zie deze veroordeelde Drugscrimineel echt niet in DNA plaatsnemen.


  Maak melding

 3. Bouterse heeft met zijn skeer virus toch niet het lef om in de DNA te zitten. Iedere dag zal hij geconfronteert worden met zijn mismanagement. Het zou een zielige vertoning zijn. Reken maar dat vh Aloe man Adhin er van langs gaat krijgen


  Maak melding

 4. Zou wel kolderiek gaan worden. Bouterse die zich zelf beedigd als tijdelijke voorzitter van de DNA (oudste lid) en daarna als DNA lid moet gaan stemmen over zijn opvolger.

  Bouterse die daarna als DNA lid zou moeten participeren in het in staat van beschudliging stellen van Boefdraad.
  Zonder in de DNA behandeld geweest te zijn is de staatsschuld na het eerste kwartaal 2020 al tot 27 miljard SRD gestegen. Na het eerste kwartaal komen er nog eens miljarden bij (niet alleen door Covid maar ook als goedmakertjes naar de grote SU aannemers. Alle monetaire financiering van pakweg SRD 5 miljard is tegen rente van 9% toegevoegd aan de al bestaande 30 jarig lening bij de CBvS
  Ofwel Boefdraad heeft zijn laatste daden gedaan en kan richting de gevangenis en Bouterse zal dat bij bewilliging als DNA lid zien gebeuren.

  Ik twijfel ook sterk of Adhin de ontrafeling van zijn regering als openbare functionaris zal kunnen verdragen. De staatsschuld zal na overdracht pakweg 140% van het BBP gaan bedragen. Oprecht onwetende NDPers zullen dan toch achter hun oren gaan krabben als het kaartenhuis van Boefdraad in elkaar stort en Santokhi Suriname zal moeten reden.
  Heel wat klap vee van de NDP wordt wreed waker geschud als alles boven water komt.

  Aan hun de vraag of zij dan nog NDPer willen zijn of ritueel, alles wat zij aan paarse spullen hebben, gaan verbranden in de Berm


  Maak melding

 5. Wendy,waldo,wayambo en consorten wat is het stil 😂🤣😂 waar zijn jullie de circus mist jullie stelletje 🤡🤡🤡clowns bij elkaar


  Maak melding

 6. Devil 23 juni 2020 At 07:47
  @ henry,ma dus j bnt wel eens dt drugcrimineel tevens moordenar brunswyck tevens beste matie vn bouta wel dna voorzitter wordt???? Dus j reactie s gewon paarde puf.want 50% vn d regering s corrupt,deze newe regering geef k nit lang.
  ***************************************************
  @@@Devil …. zal ik je helpen je eerste zin voor het grote publiek duidelijk en leesbaar te maken …. wel nu …. henry, ma dus j bnt wel eens dt drugscrimineel tevens moordenaar brunswyck tevens beste matie vn …. de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse … wel dna voorzitter wordt ????

  @@@Devil … het VERLIES Paarse GEBOEFTEN … ligt je nog zwaar op de maag !!!
  Het volk heeft jullie naar de VUIL VERBRANDINGS OVEN verwezen … niet voor even ….
  it’s done met de Nationale Dieven Partij …. wat REST is de NDP als CRIMINELE ORGANISATIE WETTELIJK VERBIEDEN.

  De nieuwe regering onderleiding van President Santokhi gaat een … RECORD BREAKING PERIOD … tegemoet …. mark my words !!!!!!!


  Maak melding

 7. Bij Ruduan Tagi is er genoeg plaats hier in kamp Vucht voor de president. Als hij strafbare feiten heeft gepleegd dan moet ook hij met zijn billen bloot.


  Maak melding

 8. @Mul,

  Ik denk niet dat Devil jou begrepen heeft?

  A mang no sabi lesi en skrifie Dus no lasi yu teng nanga Devil: Devil is a waste of time.


  Maak melding

 9. Wayambo@@ maak jij je maar niet druk met mijn blindheid ik heb geen paarse oog zalf nodig wel oranje,geel, groene, of rode
  Oog zalf
  Maar heb je nog een reactie dat was mijn vraag.


  Maak melding

 10. Devil betekent: Tegenstrever en Satan : Lasteraar. De duivel(Devil) houd van gaos en anarchie. De vader van Devil, Satan de Duivel misleid de grootste deel van de mensen hier op aarde. (Openbaring 12:7-9)Daarom is er zoveel ruzie, verdeeldheid, oorlogen, corruptie, haat en liefdeloosheid. Devil blijf lekker in je duistere hok en wacht je vernietiging rustig af.


  Maak melding

 11. Het volk van Suriname wil niets te maken hebben met bouta daarom dat hij weg gestemd is.Zijn plaats is niet in DNA maar Santo boma.Wij willen een nieuwe regering, Vrij van bouta de crimineel.


  Maak melding

 12. Whooow devil je schijt nu een devil buffel zaaaaang mie man die
  Daar gaat je interprice enzo hij beert het strak en zakelijk voor je strak en zakelijk zonder condooms en zonder glij middel het doet zeker pijn veel pijn met je devil praktijken.


  Maak melding

 13. @Wayambo
  Zoals reeds vastgesteld het zal raar zijn als Bouterse bewilligd. Hij durfde als president al niet meer te komen in de DNA. Laat staan als Etnel, Pokie en Matoera tegen over hem gaan zitten of Jogie en Belfort hem gaan aanspreken.
  Hij zal er niet bij zijn als in de DNA al zijn misdrijven gepresenteerd gaan worden door de nieuwe regering. Adhin zal ook verstandig zijn en zijn gezicht niet vertonen.

  Het was Fake nieuws. Het is laf van de President om aan zijn kiezers geen duidelijkheid te geven. Als hij niet bewilligd dan pleegt Bouterse kiezers bedrog en euthanaseert hij de NDP en laat hij de partij in wanorde achter.

  Alleen zij die nergens naar toe kunnen zullen blijven zitten voor hun centjes. Ik ben benieuwd wie de fractie voorzitter van dit kneuzen collectief gaat worden. Zie je Parmessar al onder de teugels van Misiekaba of Bouva functioneren.
  Denkt u dat Tarnardi en Wielzen anders dan de minimale bezoeken gaan brengen aan de DNA zodat ze hun centjes nog krijgen. Zij weten dat zij niets meer kunnen leveren aan hun achterban en dat vanaf nu alles in Coronie via de NPS verdeeld gaat worden.
  Edwards en Kensenhuis zullen ook inzien dat zij hun achterban niets kunnen leveren en blijven of gewoon thuis of zoeken aansluiting bij een andere partij.

  De NDP was al een kruiwagen waar de kikkers met veel geweld in gehouden werden. Het wordt een freakshow bij de NDP. Vooral als justitie ook nog eens dagvaardingen gaat uit delen.


  Maak melding

 14. Paarse shit Faya Pepre is herhaaldelijk betrapt geworden op het verspreiden van leugens en fake nieuws. Ik ga hun dus niet zomaar op hun woord geloven en starnieuws heeft tot nu toe gerectificeerd.


  Maak melding

 15. Wayambo. Dat de nps maar 3 zetels heeft gehaald, komt door het kiesstelsel, die veranderd moet worden. De nps is landelijk de 3e partij en zou veel meer zetels halen bij een landelijke evenredigheid. Dus niet zo denigrerend over de nps en nog minder over Patricia Etnel. Dit stopt jou in haar broekzak net als ze gedaan heeft met bouva bij Apintie tv.
  Maar je lijder heeft als tante Jenny kiezersbedrog gepleegd. Wel op de lijst, maar geen zitting. Evenals bobo Aloemang.
  Maar dat is goed nieuws voor het OM. Geen enkel obstakel om bepaalde figuren te vervolgen, die zich achter geen enkele onschendbaarheid kunnen verschuilen.


  Maak melding

 16. @ Wayambo

  “Het zou goed zijn als Desi het voorbeeld van tante Simons overneemt en de jongeren een kans geeft. In de VHP is deze strijd nu nog gaande. de jongeren roeren zich!”

  Interessant beste Waymabo. Bouterse heeft zijn kiezers bedrog ook doorgevoerd en het niet eens zelf durven vertellen maar dat aan Simons over gelaten.
  Ja zij geven de jeugd een kans Tjang en Moestadja samen nog geen 450 stemmen komen hun tijd uit dienen en hun salaris op halen.

  Etnel lift niet mee best Wayambo zij heeft genoeg stemmen voor een eigen zetel. Het kiesstelsel verteken beste Wayambo
  Zonder de NDP bussen in Coronie (mensen waren ingeschreven op een adres zonder woningen) had de NPS een zetel gehaald in Coronie.

  Als Kleber Drente niet overgelopen was zou de NPS een extra zetel gehaald hebben in Paramaribo.
  Kensenhuis neemt een NPS zetel.

  ABOB heeft met minder stemmen meer zetels door slim met de PL samen te werken.
  ABOB heeft een zetel per 2,700 stemmen de NPS heeft een zetel per 11,000 stemmen.

  beste Wayambo u vreest de toekomst omdat Etnel stemmen gaat halen in de NDP bastions als de NDP niet meer kan leveren. Etnel gaat de vrouwen winnen met onderwijs en empowerment. De slapjanussen van de NDP in paramaribo die het nu moeten doen Misiekaba, Parmessar, Bouva, Tjang en Moestadja hebben geen basis en zullen op hun nummer gezet worden. Praatjes maker Abdoel had maar 117 stemmen.

  Wayambo wie gaan er nog op de vlucht.

  De lafaarden kunnen in hun hol kruipen.


  Maak melding

 17. Uit vele recente berichten weten we dat de nieuwe regering een vreselijk moeilijke klus heeft. Er word een mijnenveld/gatenkaas overgenomen en geen vetpot. Dus reken op bezuinigingsmaatregelen. Dankzij 10 jaren onconstructief wan en leenbeleid…

  De mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn en een DNA zetel hebben bemachtigd gaan echt een olifantenhuid moeten hebben om op die stoel te gaan zitten.
  Daarom is het niet vreemd dat o.a. tante Jenny haar pensioen heeft aangekondigd…


  Maak melding

 18. Ex-governor Robert van Trikt wordt verdacht van het verduisteren van miljarden Surinaamse dollars (SRD), die hij als governor onder zich had bij de Centrale Bank van Suriname (CBvS), en op zijn beurt weer heeft toegelaten dat medeverdachte Gillmore Hoefdraad en mogelijk anderen die nog niet in beeld zijn het geld hebben weggenomen of opnieuw verduisterd. Dit blijkt uit het vonnis van de rechter in hoger beroep afgelopen vrijdag.

  Het gaat in deze om een bedrag van SRD 869.055.000, gelijkgesteld aan € 105.000.000. Het geld was bestemd ter uitoefening van de wettelijke taken van de Centrale Bank van Suriname conform de geldende tekst van de Bankwet.

  Ook zou er een bedrag van SRD 2.073.205.996,67, tegoeden van de moederbank, oneigenlijk zijn onttrokken en in strijd met artikel 18 lid 1 van de Bankwet op grond van de overeenkomst gedateerd 01 november 2019, betreffende de aflossing van de lopende lening (de Staatsschuld) van het ministerie van Financiën. De voorschotten zijn volgens de vervolgingsambtenaar zonder enige deugdelijke grondslag verstrekt aan minister Hoefdraad.
  —–
  Laat het recht zegevieren. Tenslotte we leven in een rechtstaat. De schuldigen zullen worden opgesloten in Santo Boma..whahahaha…. brullen man.


  Maak melding

 19. wayambo,
  Inderdaad:
  Opa desi bijna 75
  Herrenberg boven de 80
  Alibuks boven 70
  Wijdenbosch bijna 80
  Abrahams bijna 70
  Graanoogst boven 70

  Vul maar aan.


  Maak melding

 20. Wayambo 24 juni 2020 At 08:15
  Het zou goed zijn als Desi het voorbeeld van tante Simons overneemt en de jongeren een kans geeft.
  =========================================================

  San yu ne grabu. A president fu you na wan fufuruman, crimineel en moordenaar. Hij hoort voor de rest van zijn leven opgesloten te worden in Boma, net als zijn kornuiten overigens.


  Maak melding

 21. Ik word stront misselijk van de sur politiek…

  Al tientallen jaren word al gefraudeerd door verschillende presidenten en mnisters,nu bij de verkiezings overwinning op bouta zijn we abs niet opgeschoten de nieuwe president had het over 200 dagen dan is suriname weer de oude volgens hem!!!

  Nu gaat deze pres met andere criminelen het land overnemen…
  Wat kunnen we verwachten…hij is nieteens in staat boutrse die meerdere moorden heeft gepleegd te veroordelen!!

  Als je de ballen niet hebt om beslissingen te nemen waar ben je dan goed voor….ik ben 100% anti bouta

  Maar zie nu echt niet in waarom deze fucking flikker de bajes niet in is….

  Hij heeft een verdomd mooie cv waarin alles bijna bewezen is…en men geeft hem de tyd om zich te verdedigen voor zn misselijke wandaden.

  Wees verdomme een man en zet hem vast!!!!
  Nederland en amerika gaan dit 100% goed keuren ze willen beide dat hij komt logeren op staatskosten.

  Alles wat deze schurk heeft vergaard aan berovingen drugsgeld etc …strippen!!!!
  Hij heeft alleen maar gestolen en ik denk dat zn miljoenen in china liggen…..onze miljoenen!!!!

  Deze man is de grootste landverrader ooit ……hij leeft alleen van drugsgeld en bloedgeld!!!

  Hij is dubbel vervloekt …en zn familie die vreet van geld van gedode surinamers..BLOOD MONEY


  Maak melding

 22. Sabaku 25 juni 2020 At 02:15
  Sabakoe tiengoefowroe hoort voor de rest van zijn leven opgesloten in een dierentuin(;-)
  Ik zal voldoende vogelzaad sturen(;-)


  Maak melding

 23. Hij komt niet, want hij mag zijn Uzi NIET meenemen. Op zijn vraag waarom niet? Kreeg de laffe stumperd als antwoord, in het parlement beslechten beschaafde mensen meningsverschillen met woorden, NIET met kogels.
  Ja! Toen trok de lafaard zich terug.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.