SUPPORT-SU haalt duizenden euro’s op voor distributie COVID-19 pakketten

7
pakket
Archieffoto

De organisatie SUPPORT-SU is gestart met crowdfunding in Nederland en Suriname om behoeftige gezinnen in Suriname tijdens de COVID-19 economische crisis te voorzien van voedselpakketten.

Het streven van de organisatie is om 5.000 euro op te halen om 250 gezinnen te voorzien van een pakket. Inmiddels is er SRD 6850 en 4140 euro gedoneerd. Via een online formulier kunnen gezinnen worden opgegeven. Er moet daarbij ook kort en duidelijk gemotiveerd worden waarom een gezin is opgegeven. Op basis van de motivatie zullen gezinnen selecteerd worden.

Gezien de total lockdown is opgeheven, is er besloten om vandaag de eerste 50 pakketten te leveren. De organisatie laat weten dat zij momenteel bezig zijn met de laatste voorbereidingen daarvoor.

Doneren kan in Nederland via ING Bank: NL83 INGB 07991371 97 t.n.v VP Sewbaran, iDEAL link en in Suriname via Republic Bank: 500781116 t.n.v. D. Ramdat Tewari. Alle informatie omtrent het project is te lezen op de website van de organisatie.


7 REACTIES

  1. Voordat ik terug kwam naar Nederland, heb ik gepinaard no moer in 2016! Als je geen mensen heb die je daar helpen “yo didi in a film” Nu heb een lekker leventje onder Gods dak. JHWH forever❤


    Maak melding

  2. Ik ben niet van mening dat hulp moeten stoppen voor de echt zwakkeren in de samenleving. Die mensen hebben weinig te maken met politiek. In Suriname zijn geestelijk en fysiek gehandicapten, weeskinderen en arbeidsongeschikten vrijwel aan hun lot overgelaten, die mensen hebben ook recht op een menswaardig bestaan…


    Maak melding

  3. @Silver , weet je wat het probleem is!? Dat geld blijft vaak plakken in de handen van die organisaties. Een keertje vertelde iemand mij , als je een stichting opent in Suriname kan je snel rijk worden. Gelukkig heb ik nu een stabiele beveiligingsbedrijf hier in Nederland. Met de inkomsten belasting en door veel btw af te dragen, zorg ik voor veel steuntrekkers hier in Nederland. Maar makkelijk iets geven als ik wil.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.