donderdag, april 25, 2024
HomeNieuws uit Suriname15 augustus UFC gevecht 'Bigi Boi' tegen Braziliaan Junior dos Santos

15 augustus UFC gevecht ‘Bigi Boi’ tegen Braziliaan Junior dos Santos

-

Does Travel - naar Suriname

Vandaag over iets meer dan twee maanden is Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik uit Suriname weer te zien in de UFC en neem hij het op tegen de Braziliaan Junior dos Santos. Dat liet Rozenstruik vrijdag weten via Instagram.

Naar verluidt nemen de twee het tegen elkaar op tijdens UFC 252 op 15 augustus. Een lokatie is nog niet bekend gemaakt. “#UFC252 it is! August 15th I am going to fight against the number 5 of the @ufcheavyweight division: Junior Dos Santos” plaatse de Surinamer vrijdag op Instagram.

Junior dos Santos (Caçador, 30 januari 1984) is een Braziliaans MMA-vechter. Hij was van november 2011 tot december 2012 UFC-kampioen zwaargewicht (93+ kilo).

Rozenstruik maakte begin vorig jaar zijn debuut en werd na vier overwinningen in mei in 20 seconden door Ngannou knock-out geslagen.

Saillant detail is dat Ngannou eerder in juni 2019 ook Dos Santos knock-out sloeg:

https://youtu.be/8S7CTxMqVY8
https://www.instagram.com/p/CBWtVuxDoBk/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Hopelijk beschermt hij zijn hoofd. Teveel klappen op zijn hoofd en hij is een andere mohamed ali. Trillende handen en moeite met lopen.

    In ieder geval succes met het gevecht.


    Maak melding
  2. Hoop dat hij dit keer beter is getraind of een andere trainer in dienst heeft genomen. Hij komt technisch en fysiek te kort. Logisch dat hij niet tegen Overeem wil vechten. Deze, op retour zijnde vechter, stond dik op punten voor toen in de laatste seconde van het gevecht zijn lip scheurde. Zou hem graag willen trainen. Maakt hij meer kans op de top dan met de trainer die hij nu heeft


    Maak melding
  3. Die Dos Santos lijkt op Popeye the sailorman. Hij ziet er ook uit dat ie niet terug deinst om te incasseren als je kijkt naar zijn bloemkool oor.

    Good luck!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES