55-jarige man dringt woning ex-partner binnen en mishandelt haar

9
mishandeling

Een 55-jarige Surinaamse man, die het niet kon verkroppen dat zijn vriendin hun relatie had verbroken, heeft de vrouw in kwestie onlangs in haar huis mishandeld. De 55-jarige Marcelino P. is in de laatste week van mei door de leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op verdenking van zware mishandeling van zijn ex-partner aangehouden meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens de politie heeft de vrouw enige tijd terug de relatie verbroken en heeft haar intrek genomen in een andere woning. Dat woonadres is bekend bij Marcelino. Marcelino drong de woning van zijn ex-partner binnen en viel haar aan. Door de mishandeling liep het slachtoffer onder andere letsels op in haar gelaat.

De vrouw deed aangifte waarna Marcelino werd opgespoord door de politie. Enkele dagen na de aangifte werd Marcelino door leden van het RBTP in de Lalarookhweg gesignaleerd en aangehouden. Hij werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt alwaar de aangifte is gedaan.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Marcelino, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. De vrouw heeft in tussen een beschermingsbevel aangevraagd bij de rechter tegen Marcelino meldt de politie.


9 REACTIES

 1. Naar mate de leeftijd vordert,wordt het moeilijker om op nieuw met iemand anders te beginnen.De man begreep dat en heeft zijn vroegere levenspartner even afgestraft om hem in zo een uitzichtloze situatie te brengen.


  Maak melding

 2. ALS IK HAAR NIET KAN KRIJGEN EN HOUDEN ZAL NIEMAND HAAR KRIJGEN ZO DENKT DEZE MONGOOL. ZE IS JE BEZIT NIET KLOOTZAK. SLAVENTIJD IS VOORBIJ
  ALS IK SURINAME NIET KAN KRIJGEN EN HOUDEN ZAL NIEMAND HAAR KRIJGEN ZO DENKT DEZE MONGOOL. ZE IS JE BEZIT NIET KLOOTZAK. SLAVENTIJD IS VOORBIJ


  Maak melding

 3. Ook weer een Paarse Rat die heel gefrustreerd is, en alleen zijn vuisten kan gebruiken, en zijn Lul natuurlijk. Dat zijn de grootste LOSERS!
  Ze hebben zo weinig verstand in hun Rattenkop, dat schelden, de enige taal is die ze kennen.🙄😏


  Maak melding

 4. Ay baya. Marcelino P. begrijpt blijkbaar niet dat er meer dan genoeg vissen in de oceaan zijn en dat het een slecht idee is om te gehecht te raken aan een vrouw. Always keep your options open.


  Maak melding

 5. Marcelino is een lafaard en een klootzak. Deze vrouwenmeppers zijn de grootste losers die op de aarde rondlopen. Honderd stokslagen en een gevangenisstraf lijkt mij hier wel op zijn plaats. Ik hoop dat hij dan flink geboeld wordt.


  Maak melding

 6. Dit soort mensen hebben de kolder in de kop.snapt men niet dat een ander niet je bezit is.a no foe joe.zoek verder hoe pijnlijk het ook is…ACH..


  Maak melding

 7. Ja, ma se hat eewig trauw beloovt. Dang Marslino heev eewig leeve, dus wat hei moet nu? Zonder frauw? Wie moet sein onderbroek nu streike? Frauw heev kontrakbreuk gepleeg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.