vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobiliste knalt tegen paal nadat slipper achter pedaal blijft haken

Automobiliste knalt tegen paal nadat slipper achter pedaal blijft haken

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een automobiliste donderdagmiddag tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) geknalt. De redactie verneemt dat het gaat om een eenzijdig verkeersongeval aan de Pandit Paltan Tewarieweg. Het ongeluk gebeurde nadat de slipper van de vrouw achter een pedaal bleef haken.

Dit gebeurde tijdens het rijden over de weg. Het vermoeden bestaat dat ze met de slipper bezig was en even niet oplette, waardoor de auto van de weg ging en tegen de stroompaal knalde. Het voertuig raakte licht beschadigd.

Er was wel behoorlijke schade aan de paal, die in tweeën brak zoals op onderstaande foto te zien is. Medewerkers van de EBS kwamen ter plekke om de paal te repareren.

Vorige maand was het ook al raak, toen eindigde een automobilist in de goot nadat zijn slipper bleef vastzitten aan het pedaal.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Ja, ik heb het ooit ervaren. Per ongeluk slippers aangedaan in plaats van schoenen. Het was een ramp. Ik heb toen mijn slippers uitgedaan en blootvoets, wat ook niet ideaal is, verder gereden.. Dus mensen altijd schoenen aandoen bij het autorijden.


    Maak melding
  2. Naast het gebruik van alcohol, drugs en mobiele telefoons moeten ze nu ook de kledingvoorschriften met inbegrip van schoeisel aan banden leggen in het verkeer.

    Niet achter het stuur met:
    – ontbloot bovenlijf
    – geen bikinis en of badpakken
    – geen hoge (naald)hakken
    – geen laarzen
    – geen slippers en of sandalen
    – niet eten

    Laatst rij ik op de Coppenameweg en ongelooflijk maar waar, komt er een auto me voorbij en chef zit gewoon een bami met kip en pindasaus te eten. Alsof dat niet genoeg is houdt hij die bami in zn linkerhand en neemt nog snel een slokje uit een pepfles met zn rechterhand.
    Ai boi Su 😁


    Maak melding
  3. Met al die bestuurders die lullen en fingafokken op hun smartphone tijdens het rijden, zou je denken dat die de meeste ongelukken veroorzaken.

    Slipper of geen slipper, er zijn mensen met een bepaald denkvermogen/intelligentie en mentaliteit die gewoon NOOIT achter het stuur van een voertuig of zelfs tweewieler moeten zitten. Voorkomt zo heel wat ergernis en ongelukken.


    Maak melding
  4. De auto die vanzelf remmen als er een stilstand object naderen is al uitgevonden maar nog niet in de handel.
    In mijn nieuwe land is schoenen aan verplicht bij auto rijden. Het is een betere wetgeving.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES