maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCovid-19 gevallen stijgen weer, zojuist in één keer 21 actieve gevallen erbij

Covid-19 gevallen stijgen weer, zojuist in één keer 21 actieve gevallen erbij

-

Does Travel - naar Suriname

De teller van het het aantal Covid-19 gevallen in Suriname, is vanmiddag opnieuw omhoog geschoten. Nadat er eerder vandaag 1 geval bij kwam, zijn er zojuist maar liefst 21 gevallen bijgekomen. Het aantal actieve cases is nu 112 en het totaal aantal positieve gevallen is 122.

De total lockdown die thans geldt, en met ingang van maandag 8 juni 2020 wordt verscherpt, heeft als doel de COVID-19 uitbraak in Suriname onder controle krijgen, zei Volksgezondheid directeur Cleopatra Jessurun gisteren.

Ze verwacht dat het aantal nog zal oplopen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. Het is nu helder dat de zeer belangrijke verkiezingen een superverspreider is gebleken waar de gevolgen nu steeds duidelijker worden.


  Maak melding
 2. De grootste verspreider van dit alles is de ndp zelf. Men heeft nooit aan de covid maatregelen afstand gehouden. Nu gaan zij het gelach moeten betalen.


  Maak melding
 3. De regering bouta heeft zo’n 100.000 verborgen covid patienten achter de hand gehouden als troef voor het geval hij de verkiezingen zou verliezen.
  Het aantal zal dus nog zeker 5 jaar lang stijgen en dus zal hij op deze manier nog 5 jaar aan de macht proberen te blijven. Met andere woorden laat hij het volk verder uithongeren en doodgaan in een 5 jaar lang durende lockdown!


  Maak melding
 4. Wendy die voodoo van NDP heeft dit keer niet geholpen. Zo te zien heb je ervaring ermee. De Karma heeft ervoor gezorgd dat VHP heeft gewonnen. En ja laat jou Pleesident meer Surinaamse paspoort uitdelen aan die Cubanen, Haïtianen enz. Om te stemmen en met al die virus binnen komen. Sterkte


  Maak melding
 5. Wanneer gaat de covid-19 team de bronnen vinden? Zijn het de illegalen met community spreiding? Met de gewone griep kan je ook doodgaan in erge gevallen. Nu we te doen hebben met de hedendaagse medische slechte situatie krijgen we deze uitbraak. Nieuwe quarantaine en noodhospitalen nodig en dure cubaanse staf nodig. Vrijwilligers van NL?


  Maak melding
 6. Mevr Daniella Veira kan de Noodtoestand niet afgekondigd worden??? Er zijn Surinamers die wel degelijk bewust zijn van de gevolgen van Covid-19 wat een slappe aanpak man… Waarom nemen de deskundigen van dit land of beter wanneer zullen ze de attitude van Surinamers meenemen in hun beslissingen??? Jeetje ik heb kinderen, kan dat ding nu tenminste 1 keer goed aangepakt worden??? Mensen komen hier politiek met de situatie of althans men probeert politiek nog te voeren met die situatie wtf eigenlijk????? Echt slap beleid hoor als je het mij vraagt of valt het nog niet onder een dreiging van staatsveiligheid??? wel we hebben niet voldoende apparatuur en we dealen met de lastigste mentaliteit van de hele wereld als u het mij vraagt is het tweede punt het meest cruciale dus verscherpen maatregelen kunt u overslaan want die is van die politieke partij die gaat die saboteren en die vind dat die niet ziek wordt en dan is er ook een groep die vindt dat het geheel een joke is een leugen is… Pfffft geen tijd daarvoor ik doe hierbij het verzoek voor Noodtoestand militairen op straat alle grenzen dicht en iedereen kop dicht laten we die ader vinden en het monitoiren als jullie deskundigen zijn denk ik zijn we echt geleverd want zoooooooo lang voor een goede beslissing jeetje, wat als hoe die idioot van een Stutgard wenst dat er meerdere doden moeten vallen is dat waarop jullie wachten???? Sluit dat land af begin met een maand tot 1.5 maand zie erop dat dagloners te eten krijgen. Begin risico gebieden huis en huis te screanen het zijn er maar een half miljoen Surinamers maar geloof me ze zijn gelijk aan honderd miljard idioten.. denk voor ze je gaat niets terug krijgen dan stank maar tenminste heeft u uw werk naar behoren gedaan. Vast bedankt


  Maak melding
 7. 1ding wel gado bigi.il weet niet wie verspreider is wie niet.maar ndp wou aan de macht blyven en is nog steeds tog wel dan we tek slag now.godo tak ie doe froude tog bouta wel ik help je een handje by deal nanga corona now.jw wil president zyn tog j wil macht wel met j man en macht moet j nu deze corona bestrijden.vhp is de winnaar maar ze hebbn niks te doen met deze corona.ndp is verloren maar deze corona zit op hun hoofd.karma drai tek bouta hey grong!!hahaha de ka foe tekie now.waarom deeld hy nu geen pakketn uit om de mensen thuis te houden???bouta joe ka ka jere.je kan me niet zeggn dat je peper gaat zaaien en tomaat oogsten tog!!..


  Maak melding
 8. De regering bouta heeft zo’n 100.000 verborgen covid patienten achter de hand gehouden als troef voor het geval hij de verkiezingen zou verliezen.
  ===========
  Mensen die dit soort berichten plaatsen hoeren echt in een gesticht voor geestelijke gestoorden! Misschien is dat zelfs te hoog gegrepen voor deze demente persoon!


  Maak melding
 9. De regering bouta heeft zo’n 100.000 verborgen covid patienten achter de hand gehouden als troef voor het geval hij de verkiezingen zou verliezen.
  ===========
  Mensen die dit soort berichten plaatsen horen echt in een gesticht voor geestelijke gestoorden! Misschien is dat zelfs te hoog gegrepen voor deze demente persoon!


  Maak melding
 10. @Wayambo; aanvullend op jou reactie;
  Het probleem is dat deze personen gevoelig zijn voor fake informatie omdat ze veelal niet goed zijn ontwikkeld of slecht geïnformeerd zijn.

  Let maar op!!!!
  Het eerste wat ze doen is ; Schelden, vinger wijzen en brullen.


  Maak melding
 11. Men doet hier laconiek over of beter gezegd dom aan het redeneren. Suriname stevent serieus naar een epidemie als een Brazilië ..komt Allemaal door dezelfde instelling wat je hier van forum leden leest. Het is altijd het negatiefe en modder na mekaar toegooien inplaats mekaar helpen en vooral de covid 19 regels te volgen. Vele vonden zoals hier dat een lockdown en avond klok overdreven was en kijk nu…


  Maak melding
 12. Lieve mensen in Suriname.

  Neem Corona/Covid19 alstublieft serieus.
  Het is geen Hoax. Het is een serieuze bedreiging voor iedereen. Er is gisteren weer een naar record gebroken. Er sterven jaarlijks wereldwijd 400.000 mensen aan malaria. Dat heeft deze nieuwe ziekte in vijf maanden ook bereikt. Overlevers hebben vaak ernstige longschade. Suriname heeft nog relatief weinig slachtoffers maar ligt tussen de USA en Brazilië in. Daar is het gruwelijk aan het toeslaan. Hier in Europa: Zweden had geen lockdown. Het resultaat: 4000 doden terwijl Noorwegen en Finland er samen nog geen 700 hebben. Blijf zoveel mogelijk thuis. Houd afstand, nies in je arm, gebruik een mondkapje. Bij verlies van smaak/reuk of bij koorts/hoesten/niezen, isoleer jezelf. De meeste jongeren worden nauwelijks ziek maar besmetten de ouderen die eraan kunnen overlijden. Pas goed op !


  Maak melding
 13. Reageren er soms dwazen hier? Ik zie het al Bouta heeft speciale krachten. 100.000 corona patiënten uit zijn toverhoed getoverd. Hoe dom moet je zijn om dit te schrijven of hoe politiek gefrustreerd moet je zijn…

  Aub zegt! Laksheid moeten jullie de schuld geven. Het is ieder zijn eigen verantwoordelijk om de regels na te leven. Het is altijd makkelijk om naar de politiek te wijzen.


  Maak melding
 14. Was al zo blij dat Suriname nauwelijks geïnfecteerden of dodelijke slachtoffers had. Een forse uitbraak kan het land zich volgens mij niet petmitteren.
  En nu dit! Mensen let op uzelf en anderen.
  U wil toch niet in een situatie belanden als in Brazilië?!


  Maak melding
 15. Waarom vertrouw ik de berichten over Corona niet? Omdat ik geleerd heb om niets van de ndp en haar lijder te vertrouwen. Waarom vertrouw ik dit zaakje niet? In het buitenland wordt enorm veel aandacht aan de corona cases gegeven. Ze komen in het nieuws, de familie wordt geinterviewd, filmpjes worden gemaakt. Kortom al deze gevallen kunnen door derden worden bevestigd, alleen in Suriname niet, Bouterse, ben je weer iets aan het uitbroeden?
  Wij en het buitenland vertrouwen jou niet meer, dus geen problemen zoeken.

  Ik denk dat je aan het liegen bent over het aantal corona gevallen. Ik wil ze eerst zien en dan geloven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES