Beschoten ondernemer looft beloning van USD 5.000 uit voor tip over dader

3

De ondernemer die zaterdag beschoten werd aan de Frederikshoopweg in Suriname, heeft een beloning van USD 5.000 uitgeloofd voor de tipgever wiens informatie kan leiden tot de aanhouding van de schutter. Het slachtoffer heeft dat zojuist laten weten en enkele beelden van de vermoedelijke dader online geplaatst.

Hij reed zaterdagmiddag over de Frederikshoopweg en werd ter hoogte van de Johannes Pontweg, voor het pand van Suribet plotseling beschoten. Op bovenstaande foto zou de vermoedelijke dader te zien zijn en een kogelgat in de auto van het slachtoffer.

“Uw hulp hebben we dringend nodig. Deze schutter heeft me gisteren beschoten ter hoogte van de Johannes Pontweg (aan de Fredikshoopweg) (voor het pand van Suribet). Wie kent deze schutter?? De Tipgever die tot de aanhouding mag/zal leiden van de schutter/van deze gevaarlijke gewapende verdachte mag een beloning verwachten van ad Usd 5000,=” schrijft de man zojuist op Facebook:

3 REACTIES

  1. Vreemde zaak. En hoe gaat ie dan het geld van de bank halen of heeft ie zoveel cash in de kluis…

    Blijft een rare zaak. Misschien een concurrent die hem uit de weg wil ruimen. Van alles is mogelijk.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.