‘Indiaan’ bedreigt Santokhi met de dood en beledigt hindoestanen en marrons

60
'Indiaan' beledigt hindoestanen en marrons en bedreigt Santokhi

Suriname is van indianen, niet van koelies of djoekas‘. Dat is de strekking van twee filmpjes van een man van Indiaanse afkomst die claimt een van de laatste Tucajana’s in Suriname te zijn. Hij neemt het daarbij ook op voor zijn president Bouterse die hij zal verdedigen. “Doe wan san nanga Bouta, da wo sji fa mo kier oeng mpp…” zegt hij daarbij.

In het filmpje haalt de man ook een groot mes te voorschijn waarmee hij dreigt en zegt VHP leider Santokhi dood te maken. In een tweede filmpje haalt hij met vreselijk krachttermen uit naar Marrons en ABOP leiders Brunswijk en Bordo.

De filmpjes, waarin verschrikkelijk gescholden wordt, werden afgelopen dag massaal gedeeld via social media. Het is niet duidelijk wie de man in kwestie is en of justitie hiertegen zal optreden.

UPDATE: De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de identiteit van de man inmiddels bekend is en dat de autoriteiten bezig zijn hem op te sporen.

UPDATE 2: de man is aangehouden.

Hieronder één van de filmpjes (let op; grof taalgebruik):

https://www.facebook.com/lals.barbershop.7/videos/256805288965980/


60 REACTIES

 1. Te veel casirie op in combinatie met crack. Ja daar gaan mensen van hallucineren.
  Dit is typisch een verslaafde zijn gedrag.stoer doen,maar bang zijn z’n personalia prijs te geven. Tucjana me mars.
  Ding pina moro dagoe.
  Maar no worry. Ik van faya blo gaat je uitroken waar jij je ook mag bevinden.


  Maak melding

 2. Opsporen en aanhouden. Recht voor een recht voor allen. Baldewsing is toch ook opgespoord en een paar weken opgesloten. Dus ophalen deze gek.


  Maak melding

 3. Laat deze sopie mang leeg hoofd zijn smoes houden tog . Die komt dronken uit zijn hangmat . Hij denkt dat suriname van hem is 😂😂😂😅


  Maak melding

 4. Geef je adres wees stoer, maar ik kom je halen. je praat teveel en teveel kasirie gedronken.
  ik weet wie je ben en ik weet waar je rond hangt. trouwens je werkt voor een koeli.


  Maak melding

 5. Allen,

  Deze meneer kan nooit nuchter zijn geweest tijdens deze opname, ik ken veel indianen in Su, die allemaal vredig leven, helaas sommige door drugs/alcohol zover gekomen.
  Maar wij leven in 2020, dit kan dus niet, opsporen en veroordelen.
  Maar wel eerst zijn kant van het verhaal horen, want ik persoonlijk vind deze meneer een zielig figuur.

  SUCCES.


  Maak melding

 6. Zou deze gek niet opgepakt moeten worden….ze hadden die radioman toch op laten sluiten. Welnu, deze nietsnut moet ook gaan brommen.


  Maak melding

 7. Geesteszieke, gefrustreerde NDP-looser.
  Die op deze primitieve paarse wijze het verlies verwerkt.

  Deze maarschappelijkk mislukte “held” is te laf en schijterig om zijn lelijke apenkop te tonen.


  Maak melding

 8. Ziedaar! De machinist kettingzager (waar Pater Toon het steeds over had) heeft zich geopenbaard. Ik dacht dat hij momenteel iets anders omhanden had, RobG(oebbels) helpen met de koffers vol gestolen USD’s pakken voor zijn vlucht naar Cuba of China.

  Zeg eerlijk, hebben wij zulke bloeddorstigen nog nodig in het door de NDP tot aan de grond vernietigd Suriname?!

  Voor de goede orde, de Indianen verdienen een beter bestaan en een deel van de vruchten die door arbeid zijn opgebracht. Ook een vorm van herstel betalingen, maar dan niet voor directe consumptie maar aanwenden voor duurzame verbetering van hun lot.


  Maak melding

 9. De mondelinge bedreiging van deze man praat ik niet goed, maar ik kan me indenken dat deze Inheemse bewoner van Suriname zich, al dan niet terecht, achtergesteld voelt door het [in eerste aanleg] “multi-etnische” samenwerkingsverband van VHP, ABOP en NPS.


  Maak melding

 10. hahahha … dus aliens bestaan?! En heb je de laffe Devil internet-held.. te weinig aandacht gehad… Mensen opruien/aanzetten tot moord is strafbaar … Hoop dat arrestatie team Devil ook ff meepakt op de route … Kijken of ze in jail ook nog gangster zijn tussen de mensen die ze uitschelden en hopen onrust in SU te veroorzaken… fijne avond…


  Maak melding

 11. Bouta heeft indiaans bloed vandaar zijn affectie met deze bevolkingsgroep en wederzijds. Deze Ingi brada heeft duidelijk teveel Casiri gedronken. Zijn gebrabbel slaat nergens op.Slap gelul.


  Maak melding

 12. Dit was al te verwachten ! Maar dit is gewoon dus een racist. Die kijk niet naar t land waar het goed moet komen. Die kijkt naar afkomst. Idioot !


  Maak melding

 13. Tijdens de koloniale geschiedenis moesten zijn voorouders hun spierballen tonen tegen de kolonisten als zij die hadden.

  Op grond daarvan zou de wereld er heel anders uit zien en waren derden niet in de Nieuwe Wereld terecht gekomen.

  Aangezien zij dat niet hadden, ziet de (nieuwe)wereld er anders uit en omdat de derden er wel zijn, kan hij niet claimen dat nazaten van derden die daar 10 tallen jaren wonen en geboren zijn, Suriname niet van hen is. ddb mag zich dus als pikin ingi boi voordoen, maar hoe zit het dan met zijn kroeshaar en dat zijn familie/naam van Zeeland is. Hoe zit het dan met pikin ingi boi met Zeeuwse familienaam en kroeshaar?

  Hopelijk dat hij wordt opgepakt en voorgoed in LPI wordt gestopt in een ijzeren kooi met een goede sleutel voor het slot. De sleutel kan men in de Suriname rivier gooien.


  Maak melding

 14. Meneer je bent boos, maar die boosheid is niet van nu. Eeuwen geleden hebben de
  witten onder leiding van ene Columbus je hele continent van je afgepakt en je tot
  indianen(vreemden) gemaakt. Wees nu zelfbewust en noem jezelf niet langer een
  Ingi want je bent niet van India maar een raszuivere AMAZONIËR.
  Schelden en dreigen is zelfvernietiging. Laat je scholen en verenigt je rasgenoten.


  Maak melding

 15. Opsporing verzocht

  Een ieder die informatie over deze man in de video heeft, voor/naam, bijnaam, woonplaats, dorp, buurt, straat, adres, leeftijd, stam, dorp, waar hij rond hangt, enz moet dit aan de dicht bij zijnde politiebureua verschaffen.

  Onderneemt u geen actie, gelet dat hij gewapend is, zoals in de video te zien is en ga niet met hun in discussie, maar neemt u met uw cellephone contact op met de politie.


  Maak melding

 16. Mocht er dus iets met een lid van de nieuwe coalitie gebeuren dan weten wij dat het Bouterse-kartel er achter zit.

  De NDP wordt nu ook een verdachte van samenzwering tot moord.


  Maak melding

 17. Ik denk dat er genoeg bewijs geleverd is door waterkant, een overdadig actie van bedreiging is hier aanwezig,…, heeft zich wel vermomd, maar hij is toch als op een paspoort foto herkenbaar…Hij loopt een beetje mank op etniciteit… De geest van Suriname is multicultureel. Alle politieke partijen zijn multi-cultureel, alleen verschillen zij in hun ideologie…, partij programma… De ndp zag de valuta-wetten van abdoel als inbreng… De nps., had het over een in slaap gevallen volk… moet wakker… Etc.. Etc.. Sterkte mensen..


  Maak melding

 18. klukkluk ook wakker?
  dan mag die met pipo de clown bouta 20 jaar boulen in santa boma
  misschien wel in dezelfde cel


  Maak melding

 19. Mpp alcoholist bouta moet opdonderen naar Santo Boma. Dat is de beslissing van het volk.

  Chan onze president moet snel intreden. Suriname wacht op hem.


  Maak melding

 20. Ja ja altijd schelden. Maar in het donker zijn alle poespoesies zwart. We zijn allemaal surinamers . Maakt niet uit welk ras of .geloof.


  Maak melding

 21. Die hindustaanse man die uitscheld en als VHP zou winnen zou hij alle blakka mans en djoekas komen doodschieten. Babba of hoe die gek zichzelf noem. Waterkant zet zijn filmpjes niet.


  Maak melding

 22. Het is een Indiaan, ik mag niet generaliseren maar ze zijn niet de slimste mensen, maar ik moet toegeven in het bos winnen ze het van ons, dus daar moeten ze ook liever blijven.
  Maar nu ga ik demonstreren tegen discriminatie, want ik ben een Suri, waar veel gemengd bloed doorheen stroomt, dus ik demonstreer voor iedereen, die beledigd wordt en zich gediscrimineerd voelt. 😜


  Maak melding

 23. Deze gestoorde idiote indiaan moet voorgoed het bos in verdwijnen en zich nooit meer laten zien. Hoeveel alcohol heeft deze dorpsidioot op. Ook onder invloed van drugs. Degene die dit filmpje op FB heeft geplaatst mag zich kenbaar maken.


  Maak melding

 24. als je echt lef hebt wanneer je zo een boodschap uitbrengt haal die bedekkingen rond je koulo kop weg dan ben je een vent.wieswasie joe


  Maak melding

 25. Tje poti. De druiven zijn zo te zien nog steeds zuur bij paars. Ze kunnen nog steeds niet geloven dat ze verloren hebben. Dat komt ervan wanneer het volk zwaar verarmd is geworden als gevolg van dat corrupte paars wanbeleid.
  Ik denk niet dat Chan vanwege z’n politietraining wakker zal liggen van een bedreiging afkomstig van een gefrustreerde lousy paarse rat.
  Die mongool kan liever v.d. bosje brug springen dan heeft SU 1 rommel minder.


  Maak melding

 26. @ Robles 5 juni 2020 At 19:39
  “Gaan we nu elke randdebiel een podium geven?”

  Jij hebt toch hier een podium om je poepje te doen. Dus ja.


  Maak melding

 27. Elke Surinamer die voldeed aan de vereisten om te mogen stemmen heeft daartoe de gelegenheid gehad inclusief mijn inheemse broeder. Accepteer dan dat jou partij heeft verloren en leg jou daarbij neer. Lever jou bijdrage op een positieve manier aan de opbouw en ontwikkeling van Ons Suriname. Haat en Nijd zal jou alleen in de Bak doen belanden…dus doe en praat verstandig en vooral niet met een koba kasierie op.


  Maak melding

 28. Het is heel jammer dat deze indiaan niet om kan gaan met de vrijheid.
  Deze man heeft, niet door dat hij door de hel loopt.
  Het is wel zeker dat hij door de hel, door wil lopen.

  Recht van meningsuiting heeft totaal niks te maken, met iemand bedreigen met de dood.
  De eerste is “democratische recht”, de andere is een misdrijf.


  Maak melding

 29. Ik vroeg mij al af waar die laatste Tucajana was gebleven, die door de kettingzaag van Bouterse in West Suriname was gemist. Hij is dus eindelijk terecht. Nooit geweten dat het een las ede Ingdjie betreft. Ik wil je wel een ding zeggen en dat is dat jij door jouw gedrag je het belang van de Indianen schaadt.


  Maak melding

 30. @,Wendy ; wat een goeie signalering. Ik vraag mij af wat maakt dat een site zo een gestoorde filmpje van een dronkaard moet publiceren? Het getuigt genoeg hoe men tweestrijd wil brengen in de samenleving. Iedereen kan zien dat die man onder invloed is.


  Maak melding

 31. Hoe bloed transfusie niet in mijn woordenboek voorkomt zou ik gelijk het indiaans bloed uit mijn lichaam willen pompen omdat ik me schaam om indiaan te zijn deze laffe idioot durft zijn persoonlijkheid niet bekent te maken.. Daar is hij veel te laf voor. Aan zijn geblaf kan je uitmaken dat zijn verstandelijk peil lager is dan die van een worm… Als je zoveel van bouta houdt doe wat anders… Maar met deze idiote actie zet jij je zelf voor aap


  Maak melding

 32. Hij vertelt indianen verhalen. Zogenaamd is hij een tucayana indiaan. Heeft veel kenmerken van zijn grote baas DDB. Beiden verslaaft aan drank, leugens en nep nationalisme. Boi go waasi bille nanga tapioca powder.


  Maak melding

 33. Dood moe wordt je van deze gasten met dat gluiperig gedrag.
  Ze wiillen hun recht halen bij de verkeerde personen.
  Gaan jullie bij de witten je recht halen, daar moet je zijn niet bij de zwarte bevolking van su.
  Ze hebben ook zwaar geleden onder de slavernij toch.
  Modder gooien naar de zwarten is hypocriet ze hebben jullie niks misdaan integendeel.
  Hou op met deze nonsens mensen.
  Prog suri mama is verkeerd bezig, stop ermee.


  Maak melding

 34. Wereldwijd demonstraties tegen racisme. Helaas zijn over het algemeen de reacties van mensen in forums niet veel beter dan die van de dronken indiaan. En dan zeggen dat Nederlanders discrimineren. Wat ik hier dagelijks aan reacties voorbij zie komen is in Nederland al genoeg om voor de rechter te staan.


  Maak melding

 35. Deze man en Waterkant zijn de grootste gevaar voor Suriname. Waterkant begin nu een zielig forum te worden. Hoe kan je zo iemand een podium geven.


  Maak melding

 36. Is een zusje of nicht van Bokito.
  Zo een afgekeurde hoertje die geen klanten krijgt en anderen dan de schuld van alle ellende geeft.
  Niks van aantrekken…misschien wil wendy of aapboel er nog met speeltje er overheen wanneer zij in hasr celletje op Boma zit.
  Moet natuurlijk een grote dildo zijn want de ratten hebben haar reet al uitgeholt.
  Daarna gewoon met benzine overgieten en laten uitbranden want ze oogt niet gezond .
  Waarschijnlijk drager van alle rioolbacterieen.
  En Chan is sherrif dus opsporing van deze laffe bitch moet geen ptobleem zijn.

  Viva Chan .
  Viva Bigi Bravo.


  Maak melding

 37. Wie je ook ben klootzak, ik daag je uit, kom in Brazilie, dan zien wij wie, wie is lul zak.
  Je bent gewoon weg een kompaan van de moordenaar bouta. Je hebt grote mond, maar je krijgt betaald uit de zweet en bloed van Hindoestanen en Marons. Je moet schamen. Als ik jouw was met je vieze termen, dan zou ik zelf moord plegen in de armen van bouta, de grootste dief en moordenaar van Zuid-Amerika en drugssmokkelaar.

  VERKLARING NAAR DE WAARHEID

  Aan de President van het
  Illegaal Onafhankelijke land
  Suriname
  D. D. Bouterse

  Amsterdam 21-12-2015

  Zeer geachte Excellentie Bouterse,

  Waarom liegt u meneer Bouterse. U verklaart dat in 1980 de Elnt S. Rambocus jouw wilde vermoorden. Dit is niet waar. Je weet bliksems goed wat de waarheid is.
  Ik ga de waarheid aan jouw weer vertellen leugenaar Bouterse:
  Na de illegale coup gesteund door NL. Missie Militair H. Valk had u zelf Elnt. S. Rambocus Bataljonscommandant bevordert. Rambocus deed zijn werk op een zeer democratisch en eerlijke wijze. Bouterse U en uw coup – kompanen waren alleen op macht gefixeerd. Bouterse u en Horp hadden interview op staats – televisie vlak na de coup van 1980 gegeven, dat er een democratische verkiezing zou komen en de militairen gaan terug naar de kazerne.

  Ik kan mij heel goed herinneren toen Elnt S. Rambocus jullie 16 coup kompanen uitgenodigd had om te bespreken. Ik was toen lijfwacht van Elnt. S. Rambocus. Rambocus had aan jullie gevraagd, wanneer komt de beloofde vrije verkiezing en wanneer gaan de militairen terug trekken in de kazerne. Volgens Rambocus stellen veel burgers dezelfde vraag aan Rambocus omdat hij Bataljonscommandant is en de enige overgebleven geschoolde officier bij de Nationaalleger. Bouterse, de vraag van Elnt. S. Rambocus was in de verkeerde keelgat van jullie 16 coup kompanen geschoten. Jullie konden opdat ogenblik geen antwoord geven aan Elnt. Rambocus. Jullie 16 coup kompanen zouden intern overleggen en na een week een passende interview geven op de staatstelevisie. Maar zover kwam het niet. Na enkele dagen stuurde u en uw coup kompanen de Elnt S. Rambocus om de opleiding kazerne Bos Bivak Zanderij te inspecteren. Toen Elnt. S. Rambocus op Bos Bivak Zanderij was gegaan, heeft sergeant Olvers (magazijnmeester van wapenopslag plaats) op verzoek van de zieke Sergeant Majoor Fernandes (was in ziekte verlof sedert de onafhankelijkheid van Suriname wegens dat veel familie van hem waren vermoord in de tweede wereld oorlog en hij had veel heimwee) wapens in de huis van Elnt. S. Rambocus geplaatst. Daarna ging de zieke sergeant majoor Fernandes aangifte doen bij de militaire politie dat Elnt. S. Rambocus wil coup plegen en hij zou ook Bouterse en Horp vermoorden. En dit aangifte heeft de zieke sergeant-majoor Fernandes bij MP Abraham gedaan, want militair politie Abraham was een naaste collega van Bouterse en Horp. Want er was geheime gesprekken geweest tussen Bouterse, Horp, Fernandes en Olvers om Elnt. S. Rambocus te elimineren en daarna gaat Fernandes de plaats van Rambocus innemen.

  De huis van Elnt. S. Rambocus werd onderzocht door militair politie Abraham, waarbij 30 tal uzi’s werd in slaapkamer gevonden. Spoed bericht werd gestuurd naar Bos Bivak Zanderij om hem te arresteren. Opdat ogenblik bevond Elnt. S. Rambocus en een paar van zijn naaste vrienden ergens bij de vliegveld Zanderij in een auto. Als lijfwacht van Elnt. S. Rambocus was ik wegens spoed opdracht in de kazerne van BBZ achter gebleven.

  De militairen die in opleiding op BBZ waren gelegerd, hebben Elnt. S. Rambocus gearresteerd. Hij werd overgedragen aan de MP Abraham. Mp Abraham heeft aan Elnt. S. Rambocus medegedeeld, dat hij op verzoek van Bouterse, Horp en Fernandes hem hebben gearresteerd en bij zijn huisonderzoek veel wapens is aangetroffen. En dat Elnt. S. Rambocus was bezig een coup voor te bereiden met de militairen van de opleiding plaats Bos Bivak Zanderij.

  Elnt S. Rambocus heeft vel geprotesteerd bij mp Abraham. Elnt. S. Rambocus heeft aan mp Abraham gevraagd dat hij in het bijzijnde van Bouterse en Horp de militairen van de opleiding plaats BBZ wil verhoren over de beschuldigde coup plan. Maar Bouterse jij, Horp en Fernandes hebben de verhoor en getuigen verklaring van de militairen van Bos Bivak Zanderij gedwarsboomd. Want Jij wilde de waarheid niet luisteren. Bouterse jij weet bliksems goed, dat Elnt. S. Rambocus onschuldig was in 1980.

  Om de waarheid te verbergen hebben Bouterse en zijn coup kompanen Elnt. S. Rambocus naar Nederland verbannen.

  Ik was ook aanwezig als lijfwacht van Elnt. S. Rambocus op BBZ. Er was geen plannen in 1980 dat Elnt. S. Rambocus een coup wilde plegen en jouw vermoorden leugenaar Bouterse. Integendeel wilde jij Bouterse, Horp, Fernandes en Olvers, Elnt S. Rambocus vermoorden.

  Ik Dewdat Rampadarath Militaire en lijfwacht van Elnt. S. Rambocus ben ook verhoord door MP. Abraham, waarbij ik verklaard had, dat er geen coup plannen was. Ook werd mijn PSU kast alles over hoop gehaald en onderzocht. Er was niks gevonden, dan een pot peper sambal. MP Abraham had mij gesommeerd, dat ik mijn mond moet dicht houden, anders loop ik en mijn familie in gevaar. Daarna werd ik overgeplaatst bij de SSV-Cie om administratie werk te doen.

  Bouterse je snuift dagelijks drugs en je bent schizofrene, welke je denkt dat jij nooit moorden hebt gepleegd. En je bent ook gestraft door god. Kijkt de straf die je dagelijks ondergaat. Je zoon zit gevangen in V.S. (16 jr) en je bent omringt door oplichters, kappers, drugsdealers, misdadigers, financieel-oplichters, dieven, overvallers, smokkelaars, kwadere bedriegers en grootste moordenaar ben jij Bouterse. En al deze personen zitten in jouw geïnstalleerde regering. Al wil je weg van alle ellende die te danken is aan jouw, maar er is geen weg voor terugkeer. Enige wat je kan doen is zelfmoord plegen of dood bloeden.

  Groetjes uit Amsterdam
  Leugenaar Bouterse
  D. Rampadarath
  (Lijfwacht van Rambocus)
  Kingsfordweg 1, 1043 GN Amsterdam


  Maak melding

 38. Bouterse houd op met vieze cirkel van jouw. En geeft je verlies + verdwijn in de gevangenis van Santo-Boma. Daar is plaats voor jouw, en net als de dom oor als bango. Bouta je bent bango. Alsje ballen hebt bouta, neem je verlies en verdwijn in de armen van Santo-Boma. Daar hoort je thuis.
  En oorspronkelijk zijn indianen weggevluchte bewoners uit India. En dan ben je ook een Hindoestaan toch Bouta. Waarom ben je bango. En weggevluchte bewoners zijn altijd bang en hebben geen ballen, maar zijn drugs verslaafd en moordenaar, oplichter en vies.


  Maak melding

 39. VERKLARING NAAR DE WAARHEID

  Aan de President van het
  Illegaal Onafhankelijke land
  Suriname
  D. D. Bouterse

  Amsterdam 21-12-2015

  Zeer geachte Excellentie Bouterse,

  Waarom liegt u meneer Bouterse. U verklaart dat in 1980 de Elnt S. Rambocus jouw wilde vermoorden. Dit is niet waar. Je weet bliksems goed wat de waarheid is.
  Ik ga de waarheid aan jouw weer vertellen leugenaar Bouterse:
  Na de illegale coup gesteund door NL. Missie Militair H. Valk had u zelf Elnt. S. Rambocus Bataljonscommandant bevordert. Rambocus deed zijn werk op een zeer democratisch en eerlijke wijze. Bouterse U en uw coup – kompanen waren alleen op macht gefixeerd. Bouterse u en Horp hadden interview op staats – televisie vlak na de coup van 1980 gegeven, dat er een democratische verkiezing zou komen en de militairen gaan terug naar de kazerne.

  Ik kan mij heel goed herinneren toen Elnt S. Rambocus jullie 16 coup kompanen uitgenodigd had om te bespreken. Ik was toen lijfwacht van Elnt. S. Rambocus. Rambocus had aan jullie gevraagd, wanneer komt de beloofde vrije verkiezing en wanneer gaan de militairen terug trekken in de kazerne. Volgens Rambocus stellen veel burgers dezelfde vraag aan Rambocus omdat hij Bataljonscommandant is en de enige overgebleven geschoolde officier bij de Nationaalleger. Bouterse, de vraag van Elnt. S. Rambocus was in de verkeerde keelgat van jullie 16 coup kompanen geschoten. Jullie konden opdat ogenblik geen antwoord geven aan Elnt. Rambocus. Jullie 16 coup kompanen zouden intern overleggen en na een week een passende interview geven op de staatstelevisie. Maar zover kwam het niet. Na enkele dagen stuurde u en uw coup kompanen de Elnt S. Rambocus om de opleiding kazerne Bos Bivak Zanderij te inspecteren. Toen Elnt. S. Rambocus op Bos Bivak Zanderij was gegaan, heeft sergeant Olvers (magazijnmeester van wapenopslag plaats) op verzoek van de zieke Sergeant Majoor Fernandes (was in ziekte verlof sedert de onafhankelijkheid van Suriname wegens dat veel familie van hem waren vermoord in de tweede wereld oorlog en hij had veel heimwee) wapens in de huis van Elnt. S. Rambocus geplaatst. Daarna ging de zieke sergeant majoor Fernandes aangifte doen bij de militaire politie dat Elnt. S. Rambocus wil coup plegen en hij zou ook Bouterse en Horp vermoorden. En dit aangifte heeft de zieke sergeant-majoor Fernandes bij MP Abraham gedaan, want militair politie Abraham was een naaste collega van Bouterse en Horp. Want er was geheime gesprekken geweest tussen Bouterse, Horp, Fernandes en Olvers om Elnt. S. Rambocus te elimineren en daarna gaat Fernandes de plaats van Rambocus innemen.

  De huis van Elnt. S. Rambocus werd onderzocht door militair politie Abraham, waarbij 30 tal uzi’s werd in slaapkamer gevonden. Spoed bericht werd gestuurd naar Bos Bivak Zanderij om hem te arresteren. Opdat ogenblik bevond Elnt. S. Rambocus en een paar van zijn naaste vrienden ergens bij de vliegveld Zanderij in een auto. Als lijfwacht van Elnt. S. Rambocus was ik wegens spoed opdracht in de kazerne van BBZ achter gebleven.

  De militairen die in opleiding op BBZ waren gelegerd, hebben Elnt. S. Rambocus gearresteerd. Hij werd overgedragen aan de MP Abraham. Mp Abraham heeft aan Elnt. S. Rambocus medegedeeld, dat hij op verzoek van Bouterse, Horp en Fernandes hem hebben gearresteerd en bij zijn huisonderzoek veel wapens is aangetroffen. En dat Elnt. S. Rambocus was bezig een coup voor te bereiden met de militairen van de opleiding plaats Bos Bivak Zanderij.

  Elnt S. Rambocus heeft vel geprotesteerd bij mp Abraham. Elnt. S. Rambocus heeft aan mp Abraham gevraagd dat hij in het bijzijnde van Bouterse en Horp de militairen van de opleiding plaats BBZ wil verhoren over de beschuldigde coup plan. Maar Bouterse jij, Horp en Fernandes hebben de verhoor en getuigen verklaring van de militairen van Bos Bivak Zanderij gedwarsboomd. Want Jij wilde de waarheid niet luisteren. Bouterse jij weet bliksems goed, dat Elnt. S. Rambocus onschuldig was in 1980.

  Om de waarheid te verbergen hebben Bouterse en zijn coup kompanen Elnt. S. Rambocus naar Nederland verbannen.

  Ik was ook aanwezig als lijfwacht van Elnt. S. Rambocus op BBZ. Er was geen plannen in 1980 dat Elnt. S. Rambocus een coup wilde plegen en jouw vermoorden leugenaar Bouterse. Integendeel wilde jij Bouterse, Horp, Fernandes en Olvers, Elnt S. Rambocus vermoorden.

  Ik Dewdat Rampadarath Militaire en lijfwacht van Elnt. S. Rambocus ben ook verhoord door MP. Abraham, waarbij ik verklaard had, dat er geen coup plannen was. Ook werd mijn PSU kast alles over hoop gehaald en onderzocht. Er was niks gevonden, dan een pot peper sambal. MP Abraham had mij gesommeerd, dat ik mijn mond moet dicht houden, anders loop ik en mijn familie in gevaar. Daarna werd ik overgeplaatst bij de SSV-Cie om administratie werk te doen.

  Bouterse je snuift dagelijks drugs en je bent schizofrene, welke je denkt dat jij nooit moorden hebt gepleegd. En je bent ook gestraft door god. Kijkt de straf die je dagelijks ondergaat. Je zoon zit gevangen in V.S. (16 jr) en je bent omringt door oplichters, kappers, drugsdealers, misdadigers, financieel-oplichters, dieven, overvallers, smokkelaars, kwadere bedriegers en grootste moordenaar ben jij Bouterse. En al deze personen zitten in jouw geïnstalleerde regering. Al wil je weg van alle ellende die te danken is aan jouw, maar er is geen weg voor terugkeer. Enige wat je kan doen is zelfmoord plegen of dood bloeden.

  Groetjes uit Amsterdam
  Leugenaar Bouterse
  D. Rampadarath
  (Lijfwacht van Rambocus)
  Kingsfordweg 1, 1043 GN Amsterdam


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.