Mathoera: ‘Alle stemmen geteld in Paramaribo’

30
Hertelling van stembureau 168 Latour
Het verwerken van de uitslag in NIS.

Zojuist heeft VHP topper Krishna Mathoera laten weten dat alle stemmen in Paramaribo in NIS geteld zijn. “Eindelijk alle stemmen geteld in Paramaribo. De openbare vergadering zal hopelijk niet lang op zich wachten” schreef zij op Facebook.

De verkiezingen in Suriname werden meer dan een week geleden gehouden op maandag 25 mei jongstleden. Het tellen van de stemmen verliep de afgelopen dagen moeizaam en werd zondag zelfs stilgelegd.

Gisteren liet de OAS al weten dat de uitkomst van de Surinaamse verkiezingen al duidelijk is.

UPDATE: Volgens Starnieuws is het hoofdstembureau Paramaribo nog niet klaar met het hertellen van een aantal stembureaus. Ook het verwerken van de resultaten is nog niet af. Mensen die ter plaatse waren, dachten dat het hertellen afgelopen was, maar dat is niet het geval meldt de site.


30 REACTIES

 1. Alsnog gefeliciteerd met de verdiende overwinning vhp.

  Echter, er moeten navy seals aan te pas komen om de psychopaat op te pakken. Levend of dood. Mogelijk zijn de amerikanen en nederlanders al plannen aan het maken zoals in 1986 het geval was.

  Boutaduivel maak je borst nat. Run run run….


  Maak melding

 2. Inmiddels hebben Bep, HVB gefeliciteerd en Limbo en Abdoel zich er zelfs al bij neergelegd, waar blijft DE OFFICIËLE UITSLAG 🙁

  weetje als je je blijdschap een week in de wacht moet zetten dan is er geen sprake meer van spontane blijdschap hopelijk wordt dat na het bindend verklaren aangewakkerd nog…..
  eindelijk iets om super Blij over te zijn en zelfs ons blijdschap wordt getorpedeerd door langdradigheid….IK WIL DE UITSLAG NU OFFICIEEL covid of niet , het is een excuus !

  LAAT MEN HET NU AFRONDEN EN PRES BEGIN JE NEDERLAAG GEWOON ONDER OGEN TE ZIEN, U HEEFT GEZEGD ALS HET VOLK ME NI MEER WIL MO GWE
  fdang gwe gwe gwe ajb, LANGDRADIGHEID 🙁


  Maak melding

 3. Alles in ons land is wachten totdat het volk wortels begint te schieten. Eeuwenlang wachten op kinderbijslag, pensioengelden, overwerktoeslagen, salarissen, in de rij staan om boodschappen te doen. In de ziekenhuizen is het ook uren en dagen wachten geblazen. Wachten op medicijnen die er nooit zijn of aangevuld worden. Je wacht in dit land tot je een ons weegt. Moet je een uittreksel of een paspoort maken is het wachten. Wat frappant. Enkel met stelen, roven en en moorden, de staatskas leegroven wordt er haast gemaakt. De uitslag van de verkiezingen is bekend, maak het direct landelijk bekend. Laten de bejaarden en dievenbende nu eindelijk oprotten. Dit heeft nu iets weg van te laat komen.op je eigen begrafenis.


  Maak melding

 4. Ik snap de mensheid niet. Zoveel geld is verdwenen, zoveel armoede in het land. Noem maar op. Zien jullie niet in hoe dom sommige van jullie zijn. Nog vreten jullie deze man zijn schijt op. Oteng unu eye Ooh opo. Zelf verrijking en t volk pienaart. Stelletje idioten zijn sommige van jullie


  Maak melding

 5. Mooi mang. Kijke of alles nog klopt met de mijne.
  Waar zijn de cijfers.

  Niemand heeft covid in su. Bouta straft het volk af. Dat doet deze djunkie indiaan.

  Als je als een ezel bent geboren zal je geen koe worden.


  Maak melding

 6. Het OKB en Binnenlandse zaken moeten aangeven dat alle stemmen zijn geteld en dat de eind uitslag bekend worden gemaakt. Dat valt onder hun verantwoordelijkheid. Zij zijn de organen die het moeten doen.

  Men moet ophouden met poppenkast spelen en doen waarvoor ze zijn. Het Surinaamse volk, de kiezers, de wereld moeten de eind uitslag weten.


  Maak melding

 7. Het OKB en Binnenlandse Zaken zijn de organen die verantwoordelijk zijn voor de Algemene En Geheime Verkiezingen van de DNA van Suriname en zij moeten aangeven als de telling van het hoofdstembureau van Paramaribo in Suriname, de einduitslag bekend maken en ook de uit en uit eindslag van de verkiezingen in het hele land.


  Maak melding

 8. Wayambo…

  En de visitatie in Santo Boma kan ook beginnen.
  Kan de veroordeelde Adolf Bouterse zijn 20 JAAR BAJES uitzitten voor massamoord.

  Wen er maar aan…paarse droplul. 🥳🥳🥳


  Maak melding

 9. De nieuwe regering staat voor een enorme uitdaging. Ondanks de koersverlaging zijn prijzen in de winkels enorm gestegen, sommige produkten meer dan 100%!!! Daarbij hebben we ook nog de covid-19 crisis.

  Ik denk niet dat men staat te “springen” om te regeren want je neemt echt een grote puinhoop en chaos over.


  Maak melding

 10. Eindelijk goed nieuws van een integer persoon als waarnemer van een politieke partij. OAS heeft al een statement gemaakt. Het wachten nu is op de bekendmaking van OKB. Kijken hoe snel de ratten van paars hun biezen gaan inpakken en met de staart tussen de poten ophoepelen. Bij deze misdadigers weet je het nooit, misschien toveren uit hun hoge hoed, dat voor meer stagnatie kan zorgen.


  Maak melding

 11. @Devil,

  DE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL TEVENS MOORDENAAR mag blijven zitten tot 12 augustus om pleesident te spelen.
  Op die dag moet hij de macht overdragen aan zijn opvolger Chan Santhoki.

  Dus tot die tijd mag je je pleesident blijven de hemel in prijzen.

  NA 12 augustus gaan we horen hoe groot de ravage is die jouw pleesident heeft achter gelaten.

  Ik vind dat hij vervolgd moet worden voor de schade die aan het land is aangericht


  Maak melding

 12. Beste Surinamers/Kiezers van Suriname.

  ddb gaat niet af treden. Hij gebruikt/misbruikt het COVID -19 als excuses hiervoor.

  Hetzelfde wat in Venezuela gebeurt, 2 regeringen gaan ook in Suriname plaats vinden. Er gaat geen eind uitslag komen van deze verkiezingen.

  Wees paraat en gebruiken jullie je verstand.


  Maak melding

 13. Paarse ratten heb niks te doen dan onzin te kramen. Pakiratigri 10 jaar een onbevoegd president en Suriname is een 3e wereld geworden. Kom nog meer ka vertellen op wtk. Rob g laat zien hoe het moet,dokken en schamen.


  Maak melding

 14. Zijn ze nu past klaar met tellen??? No man. Paramaribo heeft toch geen miljoenen inwoners.

  Suriname is geen Bouterse en Bouterse is geen Suriname . Je bent een mens en Suriname een land waar andere mensen ook in leven en wonen.

  Neem je verlies en verlaat het speelveld en maakt plaats voor een andere team.

  Zo gaat het éénmaal in het leven.

  Suriname en de surinamers moeten verder.


  Maak melding

 15. Redskin , je bent een brutaal jochie. Wat voor ka heb ik verteld? Wat klopt niet wanneer ik beweer dat deze Mathoera niet de officiële persoon of orgaan is die wat dan ook bekend maakt? Wat wel klopt is dat jij een ka Redskin bent. Jij bent niet de indianen die ik persoonlijk in Suriname gekend heb. Van hen zou je regelrecht een trap van hier naar nowhere krijgen. Lummel. Ga maar verder met je kasiri. En kom niet in Suriname scholen openen. Je gaat de arme Surinaamse schoolkinderen alleen maar dronken voeren. Bralde je niet in een verleden dat je Indiase en Keniaanse scholen gesticht hebt? Waar zijn die nu? Dronken Indiase en Keniaanse schoolkinderen die nu rondlopen. Vanwege kasiri. Tot in India en Kenia heb je dat klaargespeeld.


  Maak melding

 16. De Franse Ambassadeur heeft het akkefietje tussen ddb en Jenifer Van Dijk – Silos op 25 mei 2020 geconstateerd en aangegeven dat dit niet mag bij de Algemene En Geheime Verkiezingen van de DNA van Suriname.

  Officieus is de eind uitslag van deze verkiezingen al bij de kiezers/Surinamers bekent, nl, VHP 20 zetels, ABOP 8 zetels, NPS, 3 zetels, PL 2, (aankomende coalitie, totaal 33 zetels), aankomende oppositie, ndp 16 zetels, BEP 2 zetels (totaal 18 zetels). Alleen weigert Binnenlandse Zaken dit nog officieel bekend te maken.

  De medewerkers/waarnemers van de Amerikaanse Ambassade in Paramaribo, medewerkers/waarnemers, Franse Ambassadeur van de Franse Ambassade in Paramaribo, waarnemers van CARICOM weten wat de uitslag is en hebben de autoriteiten in Suriname gevraagd dit bekend te maken aan de kiezers/Surinamers en de wereld.

  Als ddb dit niet doet, moet hij niet denken dat hij door een vuil spel te spelen het gaat redden. Het vuile spel van ddb, ervan uitgaan, Suriname heeft het buitenland laten zien dat Suriname goede verkiezingen kan houden, maar de uitslag niet bekend kan maken door COVID – 19, zal dit niet werken.

  ddb denkt sluw te zijn, maar hij speelt met vuur. De kiezers/Surinamers, USA, Frankrijk, enz zullen in actie komen. Hetgeen ddb wil dat door COVID-19 hij niet kan aftreden, er dus 2 regeringen ontstaan, een aantredende regering van Chan en bondgenoten en de zittende regering ddb en bondgenoten. Het zelfde als Venezuela, 2 regeringen.

  De USA, Frankrijk, enz hebben hem door en zullen zeker ingrijpen.

  ddb tik joe bondroe dai hoepel op. Het vuile spel van COVID -19 hebben de USA, Frankrijk, en de Surinamers door.

  Wat een vuile spel die je aan het spelen bent en COVID-19 de naam moet krijgen dat je niet kan aftreden. Dit ballonnetje van jouw is doorgeprikt.


  Maak melding

 17. De sergeanten van de ndp blijven tellen. Dat ene stem zoeken ze om de 34 zetels te halen.., .. Een groene sergeanten uniform was ooit gezag.., ook in het binnenland van Suriname.. Nu is het armoede en de brengers van armoe..De winkel prijzen van levensmiddelen in Suriname stijgen met de dag, hoor ik op radio apintie … Abdoels-wetten werken niet., niet in de winkels en ook niet op straat.. .De basis wetten, haast natuurlijke wetten van de economie zijn wreed.. Hooghart een tweede lijns ndp-er noemt alles wat het Surinaamse volk meemaakt een straf van God.. .Suriname importeert bijna alles.. . Armoede wordt erger als een land haar schulden niet meer kan betalen.. . . Nu met COVID-19 wordt het allemaal niet beter voor de srd…Mensen zullen extra kosten maken met COVID-19.., dat weet ik van mijzelf.. De economische gevolgen van de verdwijning van de Surinaamse kasreserve zal voor elke Surinamer lang voelbaar blijven.. .Hoefdraad, de minister van financiën, geeft geen persconferenties meer… Hij is niet in quarantaine, maar schijnbaar ondergedoken.. . .Het basis-salaris van onderwijzers en politieagenten in Suriname heeft weinig koopkracht… Ondernemers klagen bij het leven…Het volk van Suriname is aan het verarmen… Waar wacht de ndp nog op..De verkiezings-waarnemingsmissie is haast ten einde.. De stemmen zijn geteld.. . . Mevr. Silos en van der San, twee ambtenaren hebben de Surinaamse democratie, althans wat er nog van over was al in de Suriname rivier gedumpt… Het wordt spannend in Paramaribo.. Sterkte mensen..


  Maak melding

 18. pakiratigri 3 juni 2020 At 15:14
  En weer is er iemand die niet bevoegd is de officiële uitslag te vermelden.
  ======================================================

  pakira,

  Als die strontvlieg, waarvan heel veel Surinamers menen verantwoording aan af te moeten leggen, op tijd en net zo voortvarend als al die gelegenheidswetten die hij afkondigt, ook de uitslag van de verkiezingen zo voortvarend had aangepakt, dan hoeft een onbevoegde het niet voor hem te doen.

  Ik bedoel maar…open deur hé…


  Maak melding

 19. Covid of geen covid….mpp didibri moet zeker opgehangen worden samen met zijn bende vaseline smeerders. Dan pas is het volk bevrijd. Dan pas kunnen we vooruit kijken. Dan pas komt er ontwikkeling. Yes we Chan!


  Maak melding

 20. Ik lees ergens terug, kijken wat covid doet? Wel ik hoop voor onze president, dat hij er alles aan zal doen om besmet te raken.
  Hij heeft een slechte gezondheid, waarschijnlijk ook hoge bloeddruk en cholesterol, dus hij kan bij een besmetting binnen een week bezwijken. Altijd beter dan de rest van je leven in de gevangenis wegrotten🙄😉


  Maak melding

 21. @Mica, of zelfmoord plegen. Een grotere schande had Suriname in de persoon van de moordenaar en veroordeelde drugscromineel en zijn trawanten niet kunnen krijgen.


  Maak melding

 22. Paki-RAT-igri….

  BRALDE jij niet enige tijd geleden dat je op 25 Mei definitief zou verdwijnen van dit forum ????

  Geesteszieke paarse droplul.


  Maak melding

 23. Het zoeken is nu naar een goede excuus om een staat van beleg te forceren.
  De grote man achter dit alles zal denk ik boeroe Abrahams zijn want Bouta heeft bij hem nog een openstaande schuld voor het leven.
  Al met al lijkt het erop dat Brunswijk voor deze figuren een behoorlijk storende factor is dus Ronnie watch out .
  Ik hoop dat ik ongelijk heb.


  Maak melding

 24. “Bijna de helft van de bevolking was op straat tijdens de verkiezingen en niemand heeft zich aan de regels gehouden. Nu komt er een nog strengere lockdown en wij zullen het allemaal voelen.”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.