zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameBevorderingen bestuursambtenaren van Commissariaat Paramaribo

Bevorderingen bestuursambtenaren van Commissariaat Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

Bestuursambtenaren van het Commissariaat Paramaribo bestuursressort Noordoost hebben op vrijdag 22 mei 2020 distinctieven opgespeld gekregen door districtscommissaris Mike Nerkust. Het betreft ambtenaren in Suriname die bevordert zijn tot een naast hogere rang en nieuwbakken bestuursambtenaren.

Alvorens de burgervader overging tot het opspelden van de bestuursambtenaren, sprak hij de groep toe. Dc Nerkust wees erop dat een bestuursambtenaar herkenbaar is aan het uniform,omdat het past bij de eisen die aan het werk van nu gesteld worden.

De burgervader verwacht volle ondersteuning en een goede samenwerking van de ambtenaren. Hij gaf aan dat ze altijd tevreden moeten zijn met hetgeen de Almachtige ze gegeven heeft. Ook districtssecretaris Blokland richtte zich tot de bestuursambtenaren. Hij gaf de bestuursambtenaren mee om het werk correct te doen en te handelen naar eer en geweten.

Blokland wenste de ambtenaren het beste toe en gaf mee dat het bestuur zich met alles bemoeit, dat betekend dat de bestuursambtenaren zich moeten voorbereiden op het veldwerk. Onder de opgespelden bevinden zich assistent Bestuursopzichters, Onder-Bestuursopzichters, Adjunct Districtsecretarissen en Districtssecretarissen.

De burgervader, de staf en het personeel wensen deze Surinaamse bestuursambtenaren wijsheid en heel veel succes in hun verdere loopbaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

22 REACTIES
 1. Bestuursambtenaren van het Commissariaat Paramaribo bestuursressort Noordoost hebben op vrijdag 22 mei 2020 distinctieven
  =======
  Bingo, Kassa en Jackpot!!!!!!! 2020 extra stemmen erbij! Soso lobi!!!!
  Bab re bap!!!!Ye kia ho raha hai!!!


  Maak melding
 2. President Desi Bouterse heeft zaterdag te Geyersvlijt in het ressort Blauwgrond een multipurpose kunstgrasveld geopend. Bouterse heeft in zijn toespraak aangegeven dat de mens centraal staat en dat er alles aan gedaan moet worden om de mens verder te ontwikkelen.

  Olalal!


  Maak melding
 3. Voor bewoners van Goede Verwachting die hun bereidverklaring in ontvangst hebben genomen, was vrijdag een droom die werkelijkheid is geworden. “Ik ben super blij natuurlijk. Ik heb jaren hierop gewacht”, vertelt een vrouw aan de Ware Tijd. Ze is samen met 87 anderen in aanmerking gekomen voor de documenten.

  Sapna, kya hoewa tera wada, wo kasam, wo irada!!!!!


  Maak melding
 4. Wayambo 24 mei 2020 At 17:41
  ” …
  President Desi Bouterse heeft zaterdag te Geyersvlijt in het ressort Blauwgrond een multipurpose kunstgrasveld geopend. Bouterse heeft in zijn toespraak aangegeven dat de mens centraal staat en dat er alles aan gedaan moet worden om de mens verder te ontwikkelen.

  Olalal!
  … ”

  In samenwerking met KONINKLIJK NEDERLAND, de bakra basi !

  Hahaha

  Eigen kunnen na 10 jaar regeren.

  Hahaha

  En na de verkiezing weer blikjes Morjon en potjes bruine bonen verdelen ..

  Hahaha


  Maak melding
 5. Check die uitdrukking op het gezicht van die meid vooraan. Ze kijkt zo van” ik kan fluiten naar mijn centen mang..waar ben ik eigenlijk aan begonnen”

  Gierige boefjes houden alles zelf. Foei foei foei toch!!!


  Maak melding
 6. Peiling: einde oefening Bouterse, oppositie ruikt bloed

  De Nationale Democratische Partij (NDP) van de Surinaamse president Bouterse stevent af op een verkiezingsnederlaag. Hoewel veel kiezers nog twijfelen, verliest de regeringspartij volgens de laatste opiniepeiling zeker 10 zetels. De oppositie ruikt bloed.

  Tonny van der Mee 24-05-20, 15:33Laatste update: 18:16

  24

  President Desi Bouterse (74) wandelt als een volksheld door Paramaribo. Hij wordt enthousiast begroet door een menigte die geen enkele coronarichtlijn in acht neemt. Bouterse geeft een boks, zwaait met zijn petje en zingt. Het ene moment Frank Sinatra’s klassieker My way, vervolgens het carnavaleske We gaan nog niet naar huis, nog lange niet’.

  Aan de vooravond van de verkiezingen in Suriname, morgen, blaken Bouterse en zijn Nationale Democratische Partij (NDP) van het zelfvertrouwen. De NDP heeft nu de absolute meerderheid (26 van de 51 zetels) in het parlement. ,,Jullie moeten ervoor zorgen dat we door kunnen gaan’’, zegt Bouterse tegen de menigte.

  Maar een derde regeerperiode staat op losse schroeven. Corruptieschandalen, wanbeleid, een economische crisis en 20 jaar cel die Bouterse boven het hoofd hangt vanwege de Decembermoorden (1982), maken de positie van de ‘paarse partij’ wankel.

  Oppositiebanken

  Volgens de laatste peiling van onderzoeksbureau Idos stevent de NDP maandag af op een forse verkiezingsnederlaag. De partij zou slechts 14 tot 17 zetels halen en veroordeeld worden tot de oppositiebanken. In Paramaribo, het belangrijkste kiesdistrict, zou het aantal zetels bijna halveren van 9 naar maximaal 5.

  Aanhangers van de NDP staan nog steeds achter hun president. © ANP

  De NDP noemt de uitkomst ‘onwerkelijk’ en twijfelt aan de objectiviteit en betrouwbaarheid van de peiling. In de krant De Ware Tijd zegt NDP-fractieleider Amzad Abdoel dat een eigen peiling wijst op 23 tot 29 zetels.

  ,,Wij zijn zeker van onze zaak’’, stelt Abdoel. ,,De komende regering wordt weer een NDP-regering. Het volk weet wat er allemaal voor haar is gedaan. Wij laten ons door niets en niemand ontmoedigen. Wij blijven aan de macht. Wij zijn zeker dat het volk achter ons staat.’’

  Het volk weet wat er allemaal voor haar is gedaan. Wij laten ons door niemand ontmoedi­gen

  Amzad Abdoel, Fractieleider NDP

  Dat het geen gelopen koers is, blijkt uit diezelfde peiling. Ruim één op de drie kiezers heeft nog geen keus gemaakt en 18 procent wil niet zeggen waar hij of zij op gaat stemmen.

  Auto en Iphones

  De rijke, machtige en goed georganiseerde NDP ziet nog volop ruimte om de propagandamachine zijn werk te laten doen. In de wijk Commewijne worden jongeren gepaaid met de verloting van iPhones en een splinternieuwe paarse auto.

  De vrees voor fraude bij de verkiezingen is groot. Het Onafhankelijk Kiesbureau en het Anti-Fraude Platform (AFP), gevormd door oppositiepartijen, zullen samen met 35 buitenlandse waarnemers toezien op eerlijke verkiezingen.


  Maak melding
 7. Als je naar de geschiedenis kijkt dan is de NDP gebouwd met leugens !
  Vanaf de coup tot heden verkondigen ze leugen op leugen op leugen.

  Het NDP-volk staat nu tegenover het Surinaamse volk.
  Dom-Suriname tegenover slim-Suriname.

  Beste mensen,
  Nogmaals in 2010 en 2015 hebben vele Surinamers struisvogel gespeeld, dit is jullie kans om die fout te herstellen.

  En ik hoop dat er een commissie komt die de verkiezingen van 2015 zal onderzoeken. Want in 2015 had de NDP de verkiezingen verloren maar zijn door fraude en bedrog aangebleven.

  Wil jij ook weten waarom de NDP zo bang is voor de VHP ?

  Stem VHP en kom erachter 😉

  Justitia Pietas Fides. Krakti ! Lobi !


  Maak melding
 8. Ook in de rij voor benoemingen.Nog een verworvenheid van de NDP die zich voortzet.Dinsdag weer de rijen aan de Gongrijpstraat.Een indicatie van hoe het leven gaat uitzien als paars aan het bewind blijft.


  Maak melding
 9. Opmetkelijk, vrijdag vóór de verkiezingen. Zieltjes winnen omdat men weet dat de laatste uurtjes zijn geteld. Ik hoop dat het gros(ook de zwevende kiezer), het verstand gebruikt. Wat hebben de afgelopen 10 jaar opgeleverd, meer ellende, armoede, roof en bedrog.
  De schuldenlast zal niet minder worden, daar gaan jullie allen extra voor moeten zweten, linksom of rechtsom.


  Maak melding
 10. overdryven is ook een kunst, wat een misbaksels zyn jullie,ik herinner my een gezegde
  de een zn dood is de ander zn brood,is dat jullie uitgangs punt, jullie gunnen een ander niet eens een beetje zuurstof, bedenk dat wy dinsdag allemaal weer ddoor de zelfde deur van de belasting door moeten ,dus houdt toch op met jullie hinderlyk haast kinderlyk gezeur
  vergeet niet de mens wikt maar God beschikt ,
  het allerbeste morgen
  RePublica Sranang


  Maak melding
 11. @@@KOETA Wayambo { = V.V.Waldo = Agent x } …. DC Merkus … de meest corrupte DC … gaat voor de bijl !!!!! Zijn broer bij Minov … idem dito !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De meeste bestuursambtenaren zullen tewerkgesteld worden bij Milieu Beheer … daar zullen de nietsnutten zich kunnen “ontwikkelen.”


  Maak melding
 12. Zijn de oude Bestuursambtenaren meegenomen in de opspeldingen want die wachten sins jaar en dag ook op deze mijlpaal!! Of meet deze lummel weer met 2 maten😕😕


  Maak melding
 13. hey rbrown, rb rob less
  een misbaksel zo dachten je ouders toen ze je kop tevoorschijn zagen komen.
  Mie gado wat is dit een misbaksel? ja een misbaksel


  Maak melding
 14. suriname kent veel te veel ambtenaren.
  het hele administratieve systeem in suriname is belachelijk.
  ga digitaal en je kan 90% personeel minderen.
  het kostenplaatje wordt dan aanzienlijk minder.
  want feiten zeggen ook dat het grootste gedeelte gewoon nutteloos bezig is elke dag met onzin baantjes die alleen maar weer extra geld kosten.
  onzin dingen doen en geld uitgeven…. goed begin van een dramatische economie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES