zondag, december 10, 2023
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Deze niet-traditionele VHP stemmers steunen de partij

VIDEO: Deze niet-traditionele VHP stemmers steunen de partij

-

Does Travel & Cadushi Tours

VHP propagandist Reynold is er heilig van overtuigd dat de VHP ook in de achtergestelde buurten en bij niet-traditionele VHP stemmers in Suriname een goede beurt zal maken. Onder de naam A ghetto e power VHP ondersteunt hij de partij schrijft ABC Nieuws Online.

Reynold is zeer ontevreden over de wijze waarop het land de afgelopen 10 jaren is bestuurd. Dat zegt hij in onderstaand filmpje tegen het Surinaamse station. Afgelopen donderdag was hij met z’n maten, die ook niet traditionele VHP stemmers zijn, in de stad (foto) om de partij te ondersteunen.

Bekijk het filmpje hier:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

64 REACTIES
 1. Deze man heeft het begrepen.Als de NDP wint,komt er weer een wereld crisis die alleen Sur. gaat voelen terwijl de rest van de wereld groeit.


  Maak melding

 2. Zo tezien is het de vhp geluk om een paar daklozen van straat te halen en ze in het oranje tekleden . deze mensen hebben geld gekregen voor propaganda materiaal. Creolen zijn slimme mensen we nemen je geld aan ,we gaan in het oranje gekleed naar het stembus en in het stemhokje stemmen we dan NDP en gaan weer juichen naar buiten en geven onze oranje vhp broeders buiten wachten om te gaan stemmen de JUDAS-kus . hahahaha


  Maak melding

 3. Mi gado, waar hebben ze deze gevonden! Waarschijnlijk voor SRD 10 per stuk opgehaald van de stoep van heiligweg! ik zie 3 stuks daar dus 3 X SRD 10!!!LOL!!!


  Maak melding

 4. Aai dit was een goeie!
  Thumbs up! 👍
  Dit bedoel ik met millennials, generation Y, vechten overal in de wereld voor een eerlijk bestaan. Ook in Suriname.
  Goed gesproken!


  Maak melding

 5. Verdeel en heers politiek heeft geen effect meer if a bere bigien barie ernstig.10 jaar geleden hadden deze jongeren nog niet genoeg verantwoordelijkheids gevoel,nu hebben ze gezinnen hebben ook ingezien dat criminaliteit niet de oplossing is en wakamang zijn niet loont.Productie bedrijven op grote schaal opzetten en bijscholing zal de inkomensproblemen zeker oplossen.Investeerders wereldwijd stonden in de rij maar door de corruptie en tegenwerking moeten we het helaas doen met Chinese investeerders met Chinese medewerkers.Hoop dat het investeringsklimaat na de verkiezingen anders zal zijn en voor meer banengroei zal zorgen voor de overtollige ambtenaren en werklozen.


  Maak melding

 6. Agent X, als die creolen zoals jij zegt, gaan ze inderdaad het stemhokje in maar “niet” om op De NDP te stemmen, dat is wel ongeveer het stomste wat ze kunnen doen, maar dat hoef ik jou niet te vertellen, slim als je bent


  Maak melding

 7. Hier in mn buurt liepen 2 dakloze junks met VHP trui en pet maar na 15 min zag ik ene met zwarte trui en andere met blauw. ik vroeg waar hun trui is. Ze zeiden dat de mensen van de buurt zeiden hier is geen oranje. Die trui stond ze goed.
  Mooi dat Dijksteel verwen ding sma.
  Ze gaat van een koude kermis thuiskomen want in DNA komt ze niet


  Maak melding

 8. Veel uit de gheto wijken stappen over op overige partijen…en naar VHP gaan er nog steeds veel…maandag spannend !

  W’O SET’EN !!!


  Maak melding

 9. @Wendy

  “Hier in mn buurt liepen 2 dakloze junks”

  Zegt al genoeg waar je woont. Als je een varken, in een paardenstal neerzet met hooi en stro, verandert de varken niet in een paard, maar de stal verandert in een varkensstal. Snap je Wendy of is dit ook boven jou niveau?

  Agent nix,
  Volgens jou zijn creolen slimme mensen.
  Die heb je zeker en daar ben ik trots op. Petje af. Maar gezien jou reactie, heb jij heel wat in je jeugd gemist. En wat weg is, komt niet meer terug. Namelijk je hersenen en kennis.

  @Waldo/Wayambo,
  “10 srd per stuk”???
  Je hebt gelijk verdomd!!
  In de tijd van Vene/VHP moest jou (Nationale Dieven Partij) de NDP €100,- betalen om ze om te kopen.
  Kan je nagaan hoe achteruit het gegaan is, in 10 jaar tijd.
  Vandaar dat jij gevlucht bent naar Nederland???


  Maak melding

 10. STEM MET JE VERSTAND: STEM MASSAAL OP DE VHP EN DE NPS.

  WEG MET DE VERNIETIGERS VAN SURINAME. WE WILLEN GEEN MOORDENAAR MEER ALS PRESIDENT. WE WILLEN OOK NIET VENEZUELA ACHTERNA

  SANTHOKIE ALS PRESIDENT EN GREGORY RUSLAND ALS VICE PRESIDENT. A TANG SO.


  Maak melding

 11. Paarse ratten,zijn jullie in de war? Wendy heeft het over haar buurt,de ander dat creolen slim zijn. Noemen jullie mij een ding of land waar afrikaantjes regeren en het goed gaat? Van Afrika tot zuid Amerika,zelfs een eiland Jamaica met rasta ’s wordt door Indiërs opgebouwd. Buurland Guyana eerst opgebouwd door de Indiërs nu door corruptie de afrikaantjes aan de macht en weg is al het olie geld. Suriname 50 jaar zijn de afrikaantjes aan de macht en nog geen klote berijkt, Met de Indiërs had je nu een economische vooruitstrevend land en een wereld haven. Als het op werken aan komt kunnen jullie Afrikanen er echt niks van. Soms is de waarheid hard maar feiten spreken voor zich.


  Maak melding

 12. Aub mensen, Afrikaanse of Indiër, dat maakt niet veel uit,we zijn allemaal Surinamers respect voor elkaar,ik hoop dat vhp deze mensen niet vergeten ongeacht afkomst of ghetto buurt
  Ze steunen vhp,dan moeten er meer gedaan voor deze arme mensen,vhp jullie moeten je afspraken nakomen wat er wordt geproclameerd,ik geloof in de waarheid en eerlijkheid van een iedere mens
  Geef NDP geen kans meer, santhoki of Rusland maakt het, anders mi no sabi, suriname voor alle Surinamers stop racisme aub


  Maak melding

 13. Surinamers, (jonge) kiezers, stem morgen 25 mei 2020 bij de Algemene En Geheime Verkiezingen voor de DNA van Suriname voor verandering.

  Stemt u daarom op:

  – VHP,
  – NPS,
  – PL,
  – ABOP,

  Time4change!

  Deze partijen hebben gezamenlijk 34 zetels van de 51 zetels nodig om in de DNA van Suriname een sterke. regeringscoalitie met een sterke DNA- voorzitters, een sterke president en een sterke vicepresident voor Suriname te hebben.

  Redden jullie Surinamers en zorgen jullie dat we goede ministers krijgen die u uit de grote armoede en grote ellende kunnen helpen.

  Weg met poppenkast, moordenaar,, dieven, oplichters, eigen belang, drugshandelaar, enz.

  Uw belang, het algemeen volksbelang telt en daarom miet u in Suriname massaal op de kandidaten van deze 4 partijen van de VHP, NPS, ABOP, PL stemmen in de districten: Nickerie, Coronie, Saramacca, Para, Brokopondo, Commewijne, Wanica, Sipaliwini, Marowijne.

  Time4Change!

  Leve:
  – VHP,
  – NPS,
  – ABOP,
  – PL,
  – Alle kiezers die er zorg voor dragen dat deze partijen bij de einduitslag van deze verkiezingen 34 of meer zetels hebben op 26 mei 2020 in de DNA van Suriname.

  – democratische rechtsstaat,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Time4Change!

  CS4pres!

  Surinamers zorgen jullie voor de verandering in uw leven, voor uw (klein)kinderen, uw zelf en de republiek Suriname, ook internationaal. Weg met de heel grote armoede en heel grote ellende in uw leven. Stem voor het algemeen belang op deze 4 partijen.

  Surinamers we gaan juichen voor de verandering in het hele land.


  Maak melding

 14. Ook in Paramaribo moet u stemmen op de kandidaten van:

  – VHP,
  – NPS,
  – PL,
  – ABOP

  Hoera, Hoera, Hoera!

  34 zetels van de 51 zetels van de DNA of veel meer voor deze vier boven genoemde partijen bij de eind uitslag van de Algemene En Geheime Verkiezingen van de democratische rechtsstaat Suriname.

  Kiezers van Suriname redden jullie Surinamers en stemmen jullie bewust voor de verandering en weg met de armoede uit uw leven.


  Maak melding

 15. He ghetto brothers : bedankt. Ook ik kom uit de ghetto en de belofte die elke ghetto man maakt is dat hij, zodra hij in een belangrijke positie komt te verkeren, aan zijn broeders uit de ghetto moet denken. Bij mij geldt: je kan een man uit de ghetto halen, maar je kan de ghetto nooit uit de man halen. Dit is ook de rode draad in mijn leven geweest met als gevolg een enorme tegenwerking. Ik heb dus nooit de kans gekregen om mijn belofte aan de ghetto uit te voeren en ik bied jullie daarvoor mijn oprechte verontschuldigingen aan. Wat mij heel veel pijn doet is dat van de 16 coup sergeanten alleen Abrahams niet uit de ghetto komt, De rest komt net zoals ik uit de ghetto en ik was met de meesten bevriend. En deze klootzakken hebben hun belofte richting ghetto verzaakt. Ze hebben de rijkdommen geproefd en zijn gewoon vergeten dat ze net als ik uit de ghetto zijn voortgesproten. Wat mij betreft het volgende; Ik ben nu al te oud om iets voor de ghetto te betekenen. Als jullie mij blijven herinneren als iemand die zeker iets wilde betekenen voor de ghetto zal ik voor de rest van mijn leven tevreden zijn.
  Maar met de ghetto spotten vind ik daarom ongehoord. Dus jongens: jullie hebben zeker mijn toestemming om de beste keuze in jullie leven te maken. Ik hoop dat vele van jullie, door hard je best te doen op school en hard te werken, de ghetto mogen ontgroeien. Als ik de kans had gekregen om iets voor jullie te betekent zou ik het zeker doen. Alleen die klote militaire staatsgreep heeft roet in het eten gegooid bij mij.
  Dit wordt een stuk uit mijn memoires en daarin zal ik man en paard benoemen,


  Maak melding

 16. De ware kunstenaars zitten bij de ndp… Normale zakelijke handelingen doen ze niet…Alleen 10 us dollars ontvreemden ook niet… Wat wel…, ze nemen de gehele kasreserve van de Surinaamse nationale bank mee.. Hoefdraad loopt weg.., met het geld.. . Hij wijst naar van Trikt… Van Trikt gooit de bal terug.. Hij zegt het is hoefdraad die als minister van financiën verantwoordelijk is, de goede orde op zijn ministerie heeft hij al lang verlaten.. Er loopt een rechtelijke onderzoek, met veel politieke tegenwerking van de ndp.. Het nieuwe Suriname noemt de ndp top het.. Dit is wat onze klantenservice is.. Niet zo best dus . .. Het verdriet is groot bij mensen in Suriname die graag willen rondkomen van hun salaris… Onderwijzend-personeel, buschauffeurs en politie-personeel zien weinig koopkracht in hun inkomsten…. Om de gewone man nog erger in de verdrukking te brengen zijn toppers van de ndp zelf in de portemonnee van de andere gedoken… Abrahams verkoopt kunstmest aan Nickerianen…, en dat doet hij tegen woekerprijzen.. Er is veel kritiek binnen de ndp op wat abrahams doet zegt Doekhie op radio Nickerie.. Doekhie noemt Abrahams een schurk uit paramaribo… De ndp ontwricht zo het bestaansrecht van de landbouwers.. Ook de export is grotendeels stilgevallen.. De landbouw-minister is meer actief in zijn familie bedrijven.., de groothandel in auto-onderdelen . .Ook een dokter die jouw alleen maar beter maakt heeft weinig of geen bestaansrecht..In dit nieuwe Suriname gaan ndp-toppers en mensen met geld naar Cuba. Daar is voor hun de behandeling gratis.. . De medicijnen-voorraad van veel ziekenhuizen in Suriname zijn de laatste tijd niet meer aangevuld.. Aan pijnstillers kom je alleen via, via.. Dit heb ik hier op waterkant kunnen vernemen… Nee mensen.., kies dan vooral voor een betere toekomst voor u en uw kinderen.. . Kies anders dan de ndp…


  Maak melding

 17. Enorme mensenmassa aanwezig bij politieke tour van de bondspresident.

  Plaats kopieer deze link en plaats www voor deze link in uw browser.

  srherald.com/suriname/2020/05/23/enorme-mensenmassa-op-de-been-bij-politieke-tour-president-bouterse/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=enorme-mensenmassa-op-de-been-bij-politieke-tour-president-bouterse


  Maak melding

 18. NPS komt sterkt terug met woningbouw en werkgelegenheid voor jongeren en ouderen .
  NPS komt en gaat in elk district en ressort huizen bouwen ,met een andere systeem zo dat jongeren en ouderen makkelijker zelf een woning kunnen onder begeleiding .


  Maak melding

 19. Het is tijd dat de partij van verbroedering en verloedering nu vertrek ,na 40 jaren onderdrukking politiek .

  Geopolitiek en Revolutie gedonder hebben wij genoeg van ,weg met de landrovers van NDP .


  Maak melding

 20. Wij van de Oppositie wachten niet op uitnodiging van NDP na de verkiezing .

  Met 26 gestolen zetels heeft NDP Suriname vernietig .

  En maar lullen over verbroedering politiek en samenwerking .

  Weet men hoe deze man D D Bouterse gierig is ,nu heeft een ieder het gezien .

  Duizenden mensen zijn onnodige onder NDP Regering overleden in 40 jaren .

  40 jaren politiek toch weet NDP nog niet wat verbroedering wel zeggen .


  Maak melding

 21. Deze schurk kan alleen in Suriname met een tour bus rijden .

  Het zijn geen dagen meer voor NDP maar uren weg met de onderukkers van NDP .

  Zie Maduro ,Iraanse Tankers moeten benzine voor ze brengen ,100 Olie zaken gedaan in Venezeula toch geen Olie .

  NDP heeft al de inkomsten van Staats Olie verpand aan derde schurken .

  NDP zou al de Olie aandelen van de Ruwe Olie in zee verpanden aan China ,dat zou Boegdraad doen .


  Maak melding

 22. 100 jaren Olie zaken gedaan Venezeula toch kunnen ze niet een Raffinaderij bouwen om Benzine te maken .

  Staats Olie is ook geen geweldig bedrijft onder de schurken van NDP geworden .


  Maak melding

 23. Zie maar Venezeula 100 jaren Olie industrie .

  Venezeula kan niet eens een Raffinaderij laten bouwen van 10 miljard USD om Benzine te verwerken .

  Opa Bouterse en Maduro jullie zijn bij deze gewaarschuwd ,luie stront indianen dat jullie zijn .

  Met het gelul van Geopolitiek en Revolutie in Zuid en midden America .


  Maak melding

 24. Voor alle racisten en niet racisten
  Elke bevolkingsgroep kent slechte en goede mensen, kent mooie en lelijke mensen
  kent intelligente en niet-intelligente mensen, kent hardwerkende en niet hardwerkende mensen, kent mensen die goed zijn in het een en slecht in het andere
  Als je in het ziekenhuis ligt en behandeld moet worden maakt het je ook geen ene moer uit welke kleur de arts of de verpleegkundige heeft


  Maak melding

 25. Rob
  Hieruit blijkt maar weer eens gebrek aan kennis.
  Was jij het niet die een mede forumlid (Esmerald?) een gebrek aan kennis verweet over, zoals jij dat noemde, de digitale wereld.
  Welnu jongen. al meer dan tien jaar is het niet meer nodig www voor de link te plaatsen.
  Een troost je staat niet alleen. Al die meer dan 1000 economen van de ndp hebben het land niet uit het slop kunnen trekken. Hun eventueel aanwezige kennis is verouderd. Z gaat dat met ontwikkeling. Deze is echter aan jouw voorbij gegaan en dankzij de NDP is er ook veel te weinig aan de ontwikkeling van het Surinaamse kind gedaan

  Wat de mensen massa betreft; hoe achterlijk kan je zijn in deze tijd om een mensenmassa op de been te willen brengen. Regels afkondigen deze komen voorlezen op de televisie en vervolgens schijt hebben aan de regels. Keurig hoor keurig. Een president waardig.

  Ik maak gebruik van deze posting om gelijk te reageren op een andere posting van je. Althans ik dacht dat jij dat was.
  Je schreef dat de VHP (of front) er niet was voor het gewone volk.
  Hmm, het gewone volk dus.
  Hiermee aangevend dat zij, de ndp, niet het gewone volk is, maar het bijzondere volk: übermensch. Zo dacht Hiler er ook over.
  Deze bijzondere mensen hebben voor meer dan 1 miljard geleend bij de centrale bank
  Waar is dit geld?
  Dan heb ik het niet over
  gestolen kasreserves
  Miljarden dollars geleend van het buitenland
  Waar is dit geld.
  Kom niet aan zetten met wat weggetjes die zijn aangelegd en een highway
  De gewone man, de bevolking, zij die zorgen voor productie, voor onderwijs, voor zieken.
  Zij krijgen een snoepje in de vorm van een mobieltje of uien of aardappelen of een stukje grond waar je niets mee aankan wegens een gebrek aan geld aan koopkracht.
  Bah, stelletje schurken
  Ga je schamen
  Ga je diep schamen


  Maak melding

 26. Volgend jaar zijn er in Nederland verkiezingen. Men kan een voorbeeld nemen aan de VHP en van alle stations/perrons de zwervers en junks op halen om te gaan stemmen! Gaat zeker om een paar honderd extra stemmen! Misschien een karwei voor de SP. En vervolgens dump je deze mensen weer op het station/perron!!

  De VHP en NPS heeft nooit ene moer gedaan voor de sociaal zwakkeren en nu komen ze met hun huichelachtige gedoe! Het gaat allemaal niet helpen op 25 mei, dat weten ze ook! Vandaar dat geschreeuw help help fraude fraude!!!!


  Maak melding

 27. @ Oom Bert, olie en Venezuela
  nos.nl/artikel/2334875-iraanse-tankers-naderen-venezuela-om-benzinetekort-te-verlichten.html

  Hier baseertdt de ndp haar Fata Morgana op.

  Abdoel belooft het volk dat er in de rechtszaak tegen de Efteling behoorlijk veel geldtt wordtd geëistdt. De Efteling heeft het sprookjesbos zonder toestemming van de NDP overgenomen


  Maak melding

 28. @RobG

  Kijk goed naar de optredens van de NDP en het zou u moeten opvallen dat ze listig opgenomen zijn, Relatief kleine ruimten, veel herrie en geen boodschap. Met kleine groepjes kun je massale groepen suggereren en dat heeft de NDP de laatste dagen gedaan door haar kaders op te trommelen. Beste RobG de mensen die hier enthousiast doen zijn de kaders die bij verlies voor hun baantjes moeten vrezen omdat ze al jaren niets toevoegen aan de maatschappij.

  RobG laat Suriname bidden voor een eerlijke verkiezing.

  Van der San begon al te schelden op Silos van Dijk. Hij bevestigde dat zij bij vorige verkiezingen naar de NDP gekomen was omdat die sterker werd en dat ze nu zich afwende van de NDP.
  Laten we van der San geloven en Silos van Dijk voorspellende eigenschappen toe schrijven.
  Dan is zij ook van het NDP schip gesprongen.

  De keuze is of het volk vernietigd zich zelf of het Volk gaat aan de slag om zichzelf uit de prut te trekken.

  Laat duidelijk zijn dat niemand Boefdraad en Bouterse zal gaan helpen om het land te reden. Chantokhi zal in no time een schulden akkoord kunnen regelen en daarmee orde kunnen schepen.


  Maak melding

 29. =Ach, nog 5 jaar NDP dan kan Boefdraad meer gaan stelen.

  -NDP’ers, hebben jullie naar die video opname van Boefdraad geluisterd.
  Het is NIET de stem van een van een ander dan van Boefdraad zelf.

  Mensen willen voorruit gaan en geven anderen ook een kans zoals Bouterse die ook gekregen heeft.


  Maak melding

 30. Redshin… Wat heeft de Afrikanen hiermee ? Wat voor Redshin ben je eigenlijk? Redshin zijn indianen. Je moet niet zo denigrerend doen over andere rassen. Houd je bezig met Suriname en laat de Afrikanen met rust. Deze verkiezing gaat over Suriname , maar niet over een Afrika. Door deze racistische gedachten gaat Suriname naar zijn klote. Gelukkig woon je Nederland.

  *) Ik weet niet wat ik moet denken over deze jongeman. Hij zegt een dingens die mijn wenkbrauwen doen fronsen. Hij stemt blijkbaar op de VHP voor het geld.

  Ik zeg tegen alle Surinamers in Suriname: Stem op wat jullie denken goed te zijn voor jullie en het land.


  Maak melding

 31. Dat het slecht gaat in Venezuela is de schuld van de Amerikanen. Amerika denkt voor god te spelen op aarde omdat ze rijk zijn en de wapens hebben. Zij proberen met sancties juist de ontwikkelingslanden hard te treffen. Gelukkig hebben we nog landen als Rusland en China die niet onder de indruk zijn van deze laffe Amerikanen!!

  Ook de goeie heer daarboven is niet onder de indruk, kijk maar hoe hard Amerika is getroffen door het virus. Bijna 1,7 miljoen geïnfecteerd en circa 100.000 doden. Geld en wapens en een grote mond van Trump help echt niet!!!! Hetzelfde geldt voor die idioot in Brasilia!


  Maak melding

 32. Trouwens … Waar blijft de anderhalve meter afstand bij VHP aanhang. Er wordt hier vaak over geklaagd bij de Waterkant als gast om anhangers andere partijen.


  Maak melding

 33. De NDP blijft de partij van verbroedering. Bouterse heeft nooit gediscrimineerd. Hij heeft mensen op posten gezet waarvan hij dacht dat ze gekwalificeerd waren. Er is een groot verschil tussen gekwalificeerd zijn en inderdaad de juiste man of vrouw op een post zijn. Gaandeweg bleek dat niet het geval te zijn. Vandaar de vele wisselingen. Adhin is vicepresident. Hij is een waardige opvolger van de huidige president. Tante Jenny ook . Beiden zijn bekwaam. De NDP prikt dwars door alle bevolkingsgroepen heen. De NDP denkt ook aan de jeugd. In de gelederen van de NDP zie je dat jongeren de kans krijgen zich te ontwikkelen en taken over te nemen. Mentaal bekeken heeft de NDP veel meer in zijn mars dan welke opponent dan ook. De NDP heeft wel beginnersfouten gemaakt. Dat is niet vreemd . Iedere natie die vanuit scratch begint, krijgt te maken met groeipijnen. Bouterse is in ieder geval sociaal bezig. Hij is er voor de arme mens. Geef de man de kans het werk af te maken.


  Maak melding

 34. Reynold en vele anderen beseffen het al.

  Beste Surinamers,
  Dit is een challenge:

  Bron: Starnieuws
  ” …
  Bouterse: Wij gaan nog niet naar huis, nog lang niet
  … ”

  Dus als een journalist in de thuisbasis van de NDP vraagt wie de grootste partij is welke antwoord zal dan gegeven worden ?
  ” ie aa Bouta ie aa Bouta ”
  Logisch toch.

  Maar oke,
  CHALLENGE ACCEPTED !

  Beste mensen,
  De NDP beweert nog steeds de grootste politieke partij te zijn.
  We weten wie de grootste tegenpool is van de NDP.
  We weten welke partij het kan opnemen tegen deze patjakkers.
  We weten voor welke partij de NDP zo bang is.
  We weten welke partij bewust is van de schade die de NDP heeft veroorzaakt.
  We weten welke partij al een wederopbouwplan heeft.

  Beste Surinamers,
  Morgen, maandag 25 mei, is het zover.
  Dit is uw kans om een streep te trekken.
  Nogmaals:
  Laten wij geen risico nemen en laten wij een eenheid vormen, laten wij verbroederen.

  Verdeeldheid is de kracht van de NDP.
  En zo lang het tegendeel niet is bewezen hebben zij gelijk dat zij de grootste zijn.
  Besef dit goed !

  Volk van Suriname,
  Willen wij verbetering dan moeten wij samen Suriname redden !

  Morgen, maandag 25 mei,
  de dag van Nationale Verbroedering,
  de dag dat Suriname massaal zegt :
  ” STOP corruptie en criminaliteit ”
  de dag dat het volk massaal kiest voor een beter Suriname.

  Wij zullen laten zien wie de grootste is.
  Suriname is van ons.

  Join the Dream Team van nieuw Suriname !

  Krakti ! Lobi !
  Gado na wi fesi man !


  Maak melding

 35. Pico 24 mei 2020 At 13:10
  Je opmerking moet nog beoordeeld worden
  @ Pakiritigri
  – Hij heeft TIEN jaar lang de kans gehad (en hij was geen nieuwkomer in de politiek.)
  – Ik weet niet wat je bedoelt met mentaal bekeken
  – Het zou best kunnen dat de ndp minder discrimineert. Iedereen discrimineert in Suriname (en daarbuiten), dus het moet wel zo zijn dat de en meer discrimineert dan de ander.
  – De verkeerde mensen benoemd . Dat kan je 1 keer over komen, maar geen tweede en derde en nog meerdere keren. Dan ben je ongeschikt voor die functie
  Op de valreep nog even een adviseur benoemen. Zelf een zwakzinnige weet dat al is die persoon nog zo intelligent, slimmer dan Hawking, Einstein enz bij elkaar dan zal zijn of haar advies op korte termijn niets opleveren. Dan wacht je de verkiezingen af en daarna ga je je nieuwe groep formeren
  Beginnersfouten kunnen niet worden geaccepteerd van ervaren rotten.Dan ben je ongeschikt voor die functie

  Als je alles op een rij zet, dan zou Suriname beter af zijn met een andere regering en een andere rol voor de president. Nu heeft hij teveel macht

  Als tijdelijke tussenoplossing
  Een premier, met eventueel een papieren (en daarmee onschendbare positie) president.


  Maak melding

 36. Als Chan president wordt, moet hij ook een VHPer als vice president aanstellen, ook de minister van financien,ow,en landbouw zullen VHPer moeten zijn, misschien kan Chan naast het presidentschap ook justitie en politie erbij nemen, en een open ministerie voor Hollandse Zaken


  Maak melding

 37. Vorig verkiezingen waren het zulke groepen die riepen dat ze liever arm zijn onder de pikin ingi boi dan rijk onder Santhoki.Dat was toen V7 hun wees wat er gaat gebeuren onder de NDP.
  Nu de armoe deur aan deur klopt,huilen ze tranen met tuiten.


  Maak melding

 38. STEM BEWUST. STEM VANUIT JE EIGEN WIL. Mijn Afrikaanse voorouders zijn VIERHONDERD JAAR slaaf geweest omdat ze geen INDIVIDUELE WIL hadden. De wil is de deur naar het denk en gevoelsvermogen als de wil verbrijzelt is, ben je weerloos tegen overheersers en racisten.


  Maak melding

 39. Beroep op het NDP-kamp:

  Beste NDPers,
  durf fair play te spelen.
  Frauderen en manipuleren is een teken van zwakte.
  Fraude maakt je schuldig aan een misdrijf.
  Fraude zal Bouterse en de NDP tot schande brengen.
  Accepteer de keuze die het volk zal maken.

  There is no God higher than the truth !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 40. Ik wil de dromers van de VHP aanhangers graag uit hun lijden verlossen! Die paar zwervers gaat de VHP echt niet redden!
  ===========
  Er zijn in totaal 51 DNA zetels te verdelen
  ==========
  De districten, Marowijne, Brokopondo, Sipaliwini, Para, Coronie vertegenwoordigen 15 zetels. Deze gaan naar NDP 9, ABOP 4, BEP 1 en PALU 1. Geen enkele gaat naar de VHP.
  =============
  Rest er 51-/- 15= 36 zetels
  ===========
  De Javanen vertegenwoordigen de 3e grote groep van inwoners in Suriname. Zij stemmen bijna altijd op een Javaanse partij. Op basis van vorige verkiezing gaat het om een landelijke totaal van 5 zetels voor PL en HVB. (Paramaribo, Wanica, Commewijne, Nickerie en Saramacca)
  =============
  Rest er 51-/-15-/- 5=31 zetels.
  ===============
  Bij elke eerder gehouden verkiezingen behalen DOE, ABOP en BEP elk ook 1 zetel in Paramaribo! Dus totaal 3 zetels! En de NPS volgens de peilingen 3 zetels!
  ==============
  Rest er 51-/-15 -/- 5-/- 6 =25 zetels.
  ================
  Door de samenwerking tussen ABOP en PL gaat 1 zetel van Commewijne gegarandeerd naar de ABOB. Vorige verkiezing had ABOP daar 2,561 stemmen gehaald en net een zetel gemist! Dit gaat ten koste van de NDP!
  =================
  Rest er 51-/-15 -/- 5-/- 6 -/- 1 =24 zetels. De VHP heeft nog steeds geen enkele zetel gehaald! Ga maar zelf even na!!!
  =================
  Deze 24 zetels moeten verdeeld worden tussen de NDP en VHP. Ik ga uit van de huidige peilingen en analyse van cijfers vorig jaar!
  Paramaribo NDP 5 en VHP 5 ( bij deze stand moeten er minstens 20.000 NDP’ers in vergelijking met vorig jaar op de VHP stemmen: heb hier met de kiesdeler gewerkt)
  Wanica NDP 2 en VHP 4 ( bij deze stand moeten er minstens er 7.500 NDP’ers op de VHP stemmen)
  Nickerie NDP 1 en VHP 3
  Saramacca NDP 1 en VHP 1
  Commewijne NDP 1 en VHP 1
  Totaal NDP 10 en VHP 14
  ==============
  Prognose 2020
  NDP 19
  VHP 14
  Abop 6
  PL 3
  NPS 3
  HVB 2
  DOE 1
  BEB 2
  Palu 1
  ====
  Coalitievorming
  NDP en VHP 19+14= 33 zetels (net geen twee derde meerderheid)
  VHP, ABOB, NPS en PL 14+6+3+3= 26 zetels (coalitie mogelijk, maar heel veel risico’s met overlopers etc.)
  NDP, HBV en BEB 19+2+2= 23 zetels (geen coalitie mogelijk)


  Maak melding

 41. Deze mensen in dienst v sharkmila denken dat de buit al binnen is whahahaha.

  Misschien moeten we ze dit laten denken, voordat ze agressiever worden LOL.

  Hindostaanse sharkmila weet jullie goed te bewerken. Wat een karikatuur.
  Je wordt never nooit minister.
  Ingrid zal er persoonlijk voor zorgen, mochten jullie op een frauduleuze wijze scoren.
  De uitslag staat al vast!


  Maak melding

 42. Jullie doen wel erg hard je best om de VHP leugen overeind te houden. Het schermen met een paar, in de meeste gevallen, betaalde mensen die niet op jullie lijken is zo doorzichtig als maar kan. Maar ook daarmee zullen jullie het niet redden!


  Maak melding

 43. Er zijn veel filmpjes in de omloop van ex-ndp’ers die aansluiten bij de NPS en VHP.
  Geef DA’91 ook een kans aub.

  Wat deze opstokers hier op wkn niet snappen, is dat iemand deze filmpjes maakt en op internet gooit. Dit zijn dus ndp’ers, die braaf meelopen, leuzen scanderen en alles op het net deponeren LOL. Uiteraard met veelzeggende teksten LOL.

  Hebben jullie Ingrid zien dansen op de door de VHP ingehuurde drumgroep, samen met een VHP mevr.
  En nee ze gaan niet samenwerken! Ingrid is gek op doksa v Nickerie en ze kan ook dansen op baithak gana, whahahaha.


  Maak melding

 44. @Pico, ik deelde mijn wijsheid met Esmerald. Maar jij verkeert in de gelukkige omstandigheid om niet gedwarsboomd te worden doir de mensen van waterkant. Ik ben in dit geval een ervaringsdeskundige. Zodra ik de letters www zou plaatsen voor de link krijg ik te lezen ” Je opmerking moet nog gemodereerd worden “. Daarnaast wordt mij IP adres door waterkant continu geblokkeerd. Jij mag blij zijn met bevoorrechte positie die je van hen mag innemen. Ik scheld geen mensen uit, ik gebruik geen krachttermen. Maar continu wordt ik geblokkeerd. Alleen met mijn smartphone met wisselende telefoonnummers lukt het mij nog om op de site door te komen. Ik vermoed dat ik in opdracht van de VHP wordt dwarsgezeten.Waarom zijn ze bang voor mijn geschrijf. Wij willen allen het beste voor Suriname.


  Maak melding

 45. Whahahaha robg, zakdoekje nodig?

  Correctie zakdoekjes bedoel ik, ook voor de komende tijd. LOL.

  Yep, de uitslag staat al vast. Daarom is de VHP in staat om overal opdracht te geven. Letten jullie op robg, blokkeer hem LOL.
  Zoo belangrijk ben je niet. Het is voor je eigen bestwil, ter bescherming, whahahaha.

  Handig om de kleine lettertjes v wkn te lezen, wat mag wel of niet, slimbo.


  Maak melding

 46. RobG 24 mei 2020 At 14:59

  ” …
  Alleen met mijn smartphone met wisselende telefoonnummers lukt het mij nog om op de site door te komen. Ik vermoed dat ik in opdracht van de VHP wordt dwarsgezeten.
  … ”

  Hahaha. Met wisselende nummers.
  Zei ik het niet. Hahaha

  RobG = Waldo = Wayambo = Robles = Lucien = Agent X = Wendy = Pakira T. = etc. etc. etc.

  Hahaha
  Ja, op deze manier is de NDP de grootste.
  En ja hoor, het is weer the mighty VHP.


  Maak melding

 47. Ik wil de stemmers ook eraan herinneren dat de PL en de ABOP in de periode 2010-2015 in de coalitie zaten. Mensen vergeten heel snel…


  Maak melding

 48. ” …
  HongKongFree 24 mei 2020 At 15:57

  Ik wil de stemmers ook eraan herinneren dat de PL en de ABOP in de periode 2010-2015 in de coalitie zaten. Mensen vergeten heel snel…
  … ”

  Klopt, Brunswijk en Bordo zijn ook veroordeelden voor drugs en de zoon van Brunswijk was ook gearresteerd i.v.m drugs.


  Maak melding

 49. In welke partij zat Wijdenbosch toen hij de bodem van de schatkist nieteens in de boenwas had gezet na het ledigen en stofzuigen van de schatkist?
  Nog steeds zijn er mensen die op zijn brug gaan staan en proberen/probeerden om de schone bodem te zien?
  Mijn volmacht is al afgegeven en ik hoop spoedig te dauwtrappen in Suriname.


  Maak melding

 50. Ik kan het mis hebben, maar qua taalgebruik lijkt het alsof er veel ndp lovers op dit medium zijn. Net als de grote massa heb ik ernstige twijfel over hun scholing en zulks typeert de grote massa die de aanhang vormt van de NDP.


  Maak melding

 51. Kwama waar Brunsie dacht te scoren is helemaal paars.
  Brunsie zag zich al goud en diamanten gaan halen.
  Hij heeft zich mooi verkeken. Kwama is altijd 100% paars
  Ik heb een uitslag gehad waar VHP 23 zetels en NDP 14 zetels heeft.
  Ik hoop dat er goeie controle komt bij bosje brug vanaf 25 mei.
  DA91 is boos op Jesserun. Stemadvies op vhp,abop,pl en nps.
  VHP haat de boslandcreool.
  Somo is gaan plakken aan Abop voor eigen belang.


  Maak melding

 52. Leendert is met volgauto’s en al en met de meeste spoed vertrokken naar Klaaskreek voor een wasie.De wolken boven zijn hoofd pakken zich heel donker.


  Maak melding

 53. @ Rob
  wat je in eerste instantie schreef en wat je nu schrijft komt niet overeen
  Je schrijft;”Plaats kopieer deze link en plaats www voor deze link in uw browser”
  Nu schrijf je: Zodra IK de letters www zou plaatsen voor de link krijg ik te lezen ” Je opmerking moet nog gemodereerd worden “.
  Dit zijn twee verschillende zaken.
  Waterkant is zodanig ingesteld dat het alle berichten van ons tegenhoudt waar www enz staat.
  Je plaatst het dus zonder en de lezer kopieert het ook op deze wijze en plakt het in de zoekbalk
  Je hoeft al vele jaren geen www meer voor te plaatsen, ouderwets.
  Als ik de postings van Esmerald bekijk dan is het duidelijk dat zij een goede opleiding heeft genoten, een slimme vrouw is (denk ik) en niet zit te wachten op je wijsheid.
  Eerlijk gezegd ga je een beetje af.

  Wat het tegenhouden van berichten betreft
  Het is niet een of andere moderator die berichten blokkeert, maar het heeft te maken met beveiliging en je IPadres.


  Maak melding

 54. Wendy je lult alleen. Als VHP straks wint hebben ze een heel goeie baan voor je bij de overheid maar wel bij de afdeling bordeel. Omdat je een hersenloze trut bent en alleen nonsens uitkraait. Nog een nachtje slapen.


  Maak melding

 55. Bouterse kan alleen winnen met frauderen en dat weet iedereen. Hij fraudeert al meer dan 10 jaar. Maar KARMA zal hem altijd achtervolgen. Ik denk morgen dan is het afgelopen met hem. De slechte Pleesident van de aarde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES