Man mishandeld en ontvoerd na NDP roadshow Commewijne

20
politie-eenheden-op-plaats-delict-suriname

Een man is woensdagavond rond 22.00u bij het oud veerplein te Meerzorg ernstig mishandeld en ontvoerd. Het slachtoffer is mogelijk ook beschoten. Het ongeval gebeurde kort na een roadshow van de NDP in de omgeving. Volgens de politie kreeg bureau Meerzorg rond 22.00u een melding binnen dat er schoten zijn gelost bij het oud veerplein. De sterke arm ging ter plaatse voor onderzoek.

Uit verklaringen van omstanders blijkt dat er een groep mensen op de locatie waren. Op een bepaald moment hoorde zij iets als een schot afgaan en zagen een man met een wapen in zijn hand. Niet ver van de wapendrager zagen de omstanders een man op de grond die flink geslagen en getrapt werd. Kort na de mishandeling gooiden de verdachten de gewonde man in een pick-up bak en reden weg.

De politie trof bloedsporen aan op de plaats delict. Manschappen van de Forensische Opsporing in Suriname (FO) kwamen ter plaatse om monsters van het bloed te nemen voor onderzoek. Uit onderzoek van de FO is gebleken dat het daadwerkelijk om bloed van een mens gaat.

Het is nog onduidelijk als het slachtoffer beschoten is. Tot vanmiddag laat had niemand zich bij de Surinaamse Spoedeisende Hulp of andere medische post aangemeld met een schotverwonding. De politie is bezig het slachtoffer en de daders in beeld te brengen.

SRT


20 REACTIES

 1. Nog niet aangemeld op de Surinaamse Spoedeisende Hulp of andere medische post ?
  Wat denkt u zelf?
  Iemand is beschoten en mishandeld, wel die zal wel ergens langs de weg of in een gegraven gat liggen.
  Zoals ik al vaak heb aangegeven: Is dit het begin van anarchie of is deze er al?


  Maak melding

 2. Normen en waarden zijn er nooit geweest in Suriname. Het is nu erger geworden. Dat is mijn visie. Stelletje idioten daar. Ik distantieer mij van dit soort idioten.
  Jammer voor zo een mooi land.


  Maak melding

 3. Surinamers ga stemmen!!
  Stem de bouta en de ndp weg.
  Met een maffia als lijder heb je maffia toestanden en jullie worden de slachtoffers.
  Stem VHP en combinatie!
  Maak je land trots!


  Maak melding

 4. Op 24 en 25 is de lockdown tijdelijk opgeheven.

  Wie hart heeft voor het land en de komende generaties gaat hopelijk niet over tot geweld en uitdagen/ uitlokken van andere partijen.

  Ervan uitgaande dat de landelijke verkiezingen “eerlijk” verlopen, dient een ieder de uitslag te respecteren.

  Het zijn onzekere en roerige tijden voor ons land, laten wij ons niet als pion gebruiken en misbruiken door politieke partijen en hun leiders.

  Wanneer zij in het machtscentrum zitten zijn ze de meesten van u al snel weer vergeten…


  Maak melding

 5. Verschrikkelijk is dit.
  Als deze ratten op 25 mei zullen frauderen met de verkiezingsuitslag en nog langer doorgaan met hun criminele practijken is ons land een zielige poepstaat waar de wormen feest gaan vieren.
  En onbegrijpelijk dat het volk dit allemaal laat gebeuren.
  Laten wij deze morserij nu eindelijk opruimen en ophouden met dat etnisch gezeik.


  Maak melding

 6. Ik mis de altijd meer dan goed geïnformeerde uitspraken van Wayambo en RobG

  Feit is dat in Surinam het aantal geweld misdrijven erg hoog is voor een landje met 600.000 inwoners.


  Maak melding

 7. Suriname werd failed state genoemd door minister BLOK, en moest hij z’n excuses voor maken , een half jaar later is het bewijs geleverd , Suriname is failed state, triple CCC 32.000.000.000 schuld geen evenwichtige handels balans , de chinesen zijn de baas ,hout en goud en edel stenen worden tegen een kleine vergoeding het land uit gesleept , daar tegen over krijgen we een gemoderniseerd vliegveld , dus het mes snijd aan twee kanten , we roven het land leeg en geven tegen een woeker rente geld om vliegveld op te knappen lang leven de slavernij ,na 400 jaar is het weer zo ver , en dat door de handels geest van BOUTATOR SLAPENLOZE worden u toegewenst


  Maak melding

 8. Hmmmm. Is tog niet die dienst van mevrouw doewet doewet met weer een illegale actie? By the way. Wij wachten met zijn allen nog steeds op een verklaring van mevrouw doewet doewet over wat er gebeurd is bij het huis van rodney Cairo. En ook van de korpschef prade.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.