zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan verhangt zichzelf in badkamer bij hotel Perola

Man verhangt zichzelf in badkamer bij hotel Perola

-

Does Travel - naar Suriname

Bij hotel Perola aan de Prinsessestraat in Suriname heeft een man zichzelf donderdagavond opgehangen in een badkamer.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ingeschakelde arts heeft de dood officieel vastgesteld.

Het motief van zijn daad is onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Niet lang terug had een Braziliaanse meid een man daar ook doodgestoken. Het is een broeinest van Braziliaans uitschot. Als je een Surinamer daar ziet rondhangen dan is die nog gekker dan die Brasjons.


    Maak melding
  2. Gezien de verstrengeling van belangen in Suriname van nu weet je nooit wie nu echt de touwtjes in handen heeft in dit soort zaken. Misschien dat de DC zijn mening over de braziliaanse toestanden kan ventileren. Er wordt gezegd,dat thans de DC in Suriname vele touwtjes in de handen heeft. Rest de vraag wat allemaal aan het touwtje hangt. in goed Nederlands gaat het om mogelijke belangenverstrengeling en van wie blijft gissen.


    Maak melding
  3. Helaas van de familie en nabestaande moeten vernemen dat de schulden en levens onderhoud niet meer op te brengen was en zijn daad voor offering voor zijn falen ..zijn uitvlucht op deze manier was…fam. B gecondoleerd en sterkte met deze onnodige verlies..bless…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES