VIDEO: VHP’er en NDP’er met elkaar slaags geraakt op straat

65
VIDEO: VHP'er en NDP'er met elkaar slaags geraakt op straat

Twee aanhangers van politieke partijen in Suriname zijn donderdagmiddag slaags geraakt op straat. De beelden daarvan werden via social media gedeeld. De redactie van Waterkant.Net sprak met de vrouw die getuige was van het gebeuren op de kruising van de Mariënburgweg en de Komkommerkruidweg en het filmpje toevallig maakte.

In het filmpje is te zien dat een auto van de VHP rond 16.40u rondrijdt in het woningbouwproject Richelieu in Commewijne, waarbij er via een speaker politiek leuzen werden geuit. Een buurtbewoner op de fiets die achter de auto reed, was het niet helemaal eens met deze leuzen en liet dat ook merken. Hij reed achter de auto aan en gebruikte krachttermen om de VHP’ers uit te schelden en weg te jagen.

Volgens de getuige gaat het om haar buurman die een NDP aanhanger is. De man blijft schelden en roepen totdat de bestuurder van de VHP auto ineens stopt en uit zijn auto stapt om verhaal te halen bij de fietser over zijn gedrag. Het komt daarbij vrijwel direct tot een handgemeen tussen de twee mannen.

Uit het filmpje is niet op te maken wie er begon, maar op een gegeven moment sleurt de NDP’er de VHP’er over het wegdek. De VHP’er scheurt op zijn beurt de kleren van de man van zijn lijf. Een man die met de VHP’er reed komt tussenbeide en kon erger voorkomen. Ook een aantal jongens uit de buurt schieten de NDP’er te hulp, maar de zaak escaleert niet.

Niet veel later kwam de politie ter plekke en hield de fietser aan. De man zou meegenomen worden naar het bureau, maar de buurvrouw liet de beelden aan de politie zien die de schuld niet bij een partij kon neerleggen en de man liet gaan. De twee mannen hebben het geschil verder onderling geregeld.

Het filmpje dat de vrouw maakte is hier te zien:

https://www.facebook.com/rujeania.wills/videos/3762482523824542/


65 REACTIES

 1. Het moet gekker worden met de hersenloze
  voedselpakketten afhankelijke ndp’ers. Waarom schelden achter een propaganda wagen aan gaan fietsen. Dat het grootste gross ndp’ers hun hersenen in de wc tussen een hoopje stront ligt is al bekend. Maar dit achterlijkgedrag laat zien, dat het zeer slecht gesteld is in ons klein landje met dit soort gasten. Deze randdebiel had doodgereden kunnen worden. Sommige gasten hadden nooit geboren mogen worden. Wat een grote hebies zijn deze ndp’ers in onze gemeenschap. Hier kan geen enkele bonoemang tegenop. Zwaar gestoorden.


  Maak melding

 2. Op 24 en 25 mei is de lockdown opgeheven. Hopelijk breekt de hel niet los met rellen en vechtpartijen. Laat men zich netjes gedragen en de resultaten van de verkiezingsuitslag respecteren. Niemand zit te wachten op een 2e Guyana…


  Maak melding

 3. @wendy, rogb, wayambo alias waldo e.a. ndp gelieerden. Lee’s dit bericht goed. Een noodkreet van de medische staf van AZ.

  Gebrek aan verbruiksartikelen
  o bv. gebrek aan dotter materialen (stents): de huidige voorraad maakt dat er heel binnenkort geen dotter procedures meer mogelijk zullen zijn voor patiënten met een hartaanval of bloedvat vernauwing.
  o De intensieve zorg voor (premature) baby’s verkeert in ernstig gevaar. Met de huidige voorraad beademingsslangen kunnen wij nog 19 kinderen beademen. Als een pasgeborene met onrijpe longen surfactant nodig heeft om te overleven zal slechts 1 kindje behandeld kunnen worden met onze huidige voorraad (als er 2 patiënten komen, moeten we gaan kiezen welke in leven blijft).
  o Voor mensen met botbreuken zijn er momenteel geen materialen meer voor operatieve behandeling (fixatie materiaal, schroeven, platen, etc.).

  o Basismaterialen voor de operatiekamer, zoals hechtdraden, handschoenen en ook OK-apparatuur zijn zeer beperkt beschikbaar of defect waardoor ernstig besnoeid wordt in het aantal mogelijke operaties.
  – Gebrek aan medicijnen
  o De ICU heeft op 20 mei een lijst van 15 middelen aangegeven die niet meer beschikbaar zijn voor kritieke patiënten.
  o Een essentieel middel (Fraxiparine) ter preventie van trombose (bloedproppen) is niet meer of zeer beperkt verkrijgbaar
  o Verschillende maagbeschermers welke o.a. vaak essentieel zijn bij opgenomen en erg zieke patiënten zijn eveneens niet meer beschikbaar
  o Sterke pijnstillers (morfine-achtige middelen) voor erg zieke of terminale patiënten zijn veelal niet meer verkrijgbaar of worden niet meer vergoed.

  o Verschillende middelen die nodig zijn in de kankerzorg zijn niet meer beschikbaar; deze lijst wordt met de tijd langer. Ook de röntgenonderzoeken die nodig zijn bij controle en behandeling van kankerpatiënten worden slechts voor een klein deel (alleen de 1e scan) vergoedt door de verzekeraars.
  o Verschillende andere medicamenten (zalven, tabletten) worden niet meer of slechts in geringe hoeveelheden vergoedt door de verzekeraars. Hierdoor valt de bulk van de kosten op de schouders van de patiënten.
  o Steeds meer wordt het fenomeen van ontheffingsaanvragen opgeworpen door verzekeraars om de afgifte van medicamenten te remmen. Wanneer patiënten bv levenslang of voor meerdere jaren een bepaald medicament nodig hebben krijgen ze telkens voor 1 of 2 maanden ontheffing. Hiermee wordt getracht patiënten ertoe te bewegen de medicatie zelf te kopen ipv elke maand uren in de rij te staan bij een loket om een nieuwe ontheffing te krijgen.

  Uitvallen van diagnostische testen:
  o Laboratoriumtesten: het AZP-lab heeft op 20 mei een lijst van 29 items aangegeven welke niet meer mogelijk zijn. Sommige van deze testen kunnen voorlopig wel nog elders verricht worden, maar dan meestal tegen betaling.
  o Röntgen onderzoeken: we beschikken over een heel oud CT-apparaat welke de afgelopen maanden meerdere malen defect raakte. Hierdoor wordt de enige overige scanner waarover ons ziekenhuis beschikt (in het RTCS) nu gedeeld voor bestralingsplanning en voor diagnostiek. Vooral voor SEH en ICU patienten is dit vanwege de grote afstand die afgelegd moet worden een ernstig probleem.

  o Röntgen ingrepen: verschillende materialen die nodig zijn voor het echogeleid of CT-geleid plaatsen van buizen/slangen zijn niet meer of in zeer beperkte hoeveelheden aanwezig. Hierdoor kunnen patiënten met bv. ernstige vochtophoping in de borstholte of buikholte (binnenkort) niet meer geholpen worden.
  o Endoscopische onderzoeken: alle scopen (voor maag- en darm onderzoeken) zijn al afgeschreven en aan vervanging toe. Wasmachines voor de endoscopen zijn allemaal afgeschreven. De laatste kan elk moment uitvallen.
  o EEG onderzoek: niet meer mogelijk, het enige apparaat is al geruime tijd defect
  o EMG onderzoek: apparaat defect, tekort aan elektroden

  Uitvallen van de netwerk communicatie binnen het AZP
  o Vanwege uitblijvende investeringen in het netwerk (zowel hardware als software) is het ICT netwerk onveilig, o.a. door gebruik van illegale software waardoor belangrijke updates voor veiligheid niet mogelijk zijn. Verder heeft het grootste deel van de afdelingen geen toegang tot elektronische Lab- of PA-uitslagen.
  o Momenteel is het hele netwerk uitgeschakeld vanwege een ransomware aanval

  – Wegvallen van eerder vergoede handelingen/ingrepen/testen:
  o Verschillende lab testen worden niet meer vergoedt door de verzekeraar; patiënten moeten steeds vaker cash betalen. De lijst van niet vergoede testen groeit steeds zonder opgave van de reden of in kennis stelling door de verzekeraar.

  o Vele ingrepen door de radioloog (bv. naaldbiopten, drainages etc.) worden in het geheel niet meer vergoedt door bepaalde verzekeraars. Dit kost patiënten veel geld hetgeen vaak leidt tot vertraging in diagnostische ingrepen, latere diagnose stelling en daardoor vaak slechtere behandeluitkomsten.
  o Kosten voor verbruiksartikelen zoals naalden voor botbiopsie, PEG sondes etc. worden volledig op de patiënt afgewenteld

  Voor een meer uitgebreide listing van de heersende problematiek wordt verwezen naar de bijlage, waarin de verschillende vakgroepen hun probleempunten en tekorten aangeven.

  “Wij artsen en specialisten werkzaam in het AZP willen met alle ons ten dienste staande middelen proberen het niveau van de zorg op peil te houden. Door het hierboven geschetste toenemend gebrek aan middelen en medicamenten en defecte apparatuur etc., wordt deze taak en wens steeds meer bemoeilijkt en op zeer korte termijn waarschijnlijk onmogelijk. We verwachten dat er onder de huidige omstandigheden binnenkort mensenlevens verloren zullen gaan als de gezondheidszorg niet de prioriteit krijgt die het verdient van de overheid c.q. beleidsmakers. We zien het als onze taak, gezien onze primaire verantwoordelijkheid naar de patiënt toe, deze waarheden te delen met de patiënt,” zegt de medische staf van AZP.


  Maak melding

 4. @vriend Bagaloe,
  Wist je niet dat na de verkiezing van maandag “als de ma pima paarse kankerlakken” winnen ; mensen in Suriname met ASFALT teer behandeld zullen in de medische zorg. En daarna onder de asfalt begraven zullen worden .
  De ndp krijgt gratis asfalt van de staatsolie , ja zeker hoor je goed !
  Het land gaat sterk achteruit, nu Corona- en straks olie crisis en tot slot de wereld crisis .
  Succes geboden maandag a.s.


  Maak melding

 5. Kwalijke zaak van deze fietser. Iedereen mag campagne voeren. Dat voorrecht heeft men in Suriname. Jammer dat er gasten zijn die de boodschap misinterpreteren. Aan de hand van de opname ben ik wel van mening dat de campagnevoerders niet hadden moeten stoppen. Ze hadden zich niet moeten storen aan deze fietser. Ze moesten gewoon doorrijden en denk ik dat de fietser op een gegeven moment zou afhaken. Maar nu stop je dus en zoekt een confrontatie. Dus, je laat je uitlokken. Een goede voorbereiding scheelt half werk.


  Maak melding

 6. waarom zou je in een wyk waar je anders nooit komt of iets voor gedaan heb ,propoganda gaan maken ,is dat niet zelf om problemen vragen


  Maak melding

 7. Deze paarse parasieten gooien altijd roet in het eten bij een ander. Uiteraard moet hij in the picture komen voor in aanmerking voor een portie bb met R.

  Nog 3 dagen te gaan Chan e kong!!

  Beste mensen,

  Stem massal .
  1e keus VHP
  2e keus NPS
  3e keus STRE

  Succes!!

  Gado de wi fesi mang..


  Maak melding

 8. Je ziet duidelijk dat die idioot uit zijn auto stapt en die jongen op de fiets aanvalt. Gelukkig was er een video opname en kon de man op de fiets niet gearresteerd worden! Eerst maken ze een hoop lawaai met hun microfoon en daarna val je een onschuldige fietser aan! foei! De politieagent moet een reprimande krijgen. Je bent toch niet gek om de fietser te gaan arresteren! De gescheurde trui moet de VHP maar vergoeden!

  Zo vaak hebben de VHP’ers in Wanica bijeenkomsten van de VP verstoord en ik heb niemand horen klagen! Nu gaan die oranje huichelaars zielig doen!


  Maak melding

 9. Dit bewijst hoe dom we zijn. De zakkenvullers gaan straks in DNA zitten en een aantal ministers gaan straks geld opstrijken en wij gaan op straat vechten voor deze gasten. Idioten, ga toch naar huis en ondersteun je vrouw, kind en familie.


  Maak melding

 10. Boegaloe,….

  jouw posting komt niet binnen bij dat kliekje schaamteloze, hersenloze, ongeschoolde, paranoïde en geïndoctrineerde paarse klaprunderen.

  Deze imbecielen wens je een petmanent Covid virus toe. Kunnen ze zich laten behandelen met overgebleven asfalt van dat nieuwe weggetje.

  🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳


  Maak melding

 11. pakiratigri
  Ik ben het helemaal eens met je. Maar eigenlijk hebben beide heren een bijdrage aan deze escalatie.
  Allereerst de chauffeur van de propaganda wagen had gewoon rustig door moeten gaan met wat hij aan het doen was, tenzij zijn auto onderhanden werd genomen door de fietser (zou kunnen) wat niet zichtbaar is.
  De fietser had gewoon op afstand van de auto kunnen blijven en zijn mening geven (geen krachttermen gebruiken).
  Tja en dan vechten hé is er geen andere wijze om je gelijk te halen dan vechten?
  Micheal Jordan vocht ook tijdens zijn gloriedagen maar op een wijze door de tegenstander met zijn daden erop te wijzen wie de beste is.


  Maak melding

 12. Wendy waarom moet jou broertje achter de auto gaan rijden en uit schelden .

  In de buurt van Wendy kan je als verwachten ,gelukkig is de meneer niet beroofd door Wendy broertje .

  Zonder buit vertrokken ,wel met blote lijf ,laat hij dan een NDP trui bij Hooghart of Adboel of Doehkie gaan halen .

  Hij moest een beter voorbeeld geven in Wendy buurt al roven ze meer daar .


  Maak melding

 13. Hij ziet dat de auto weg rijd toch gaat Wendy broer achter de auto rijden .

  Gek is de broer van Wendy ,NDP zou een stem verliezen ,politie moest hem aanhouden zuiper van Alcohol .


  Maak melding

 14. Wendy laat Etnel AUB buiten je geschrijft.

  Jij ben niet van NPS Wendy maar van de schurken partij NDP .

  Oplichter opleiding kan je bij NDP volgen melden bij Boefdraad .

  Opleiding wetten maken meld je bij Adboel Ocer bij de honden asiel kernkamp weg .

  NA 25 mei word Ocer kernkamp weg NDP weer een honden asiel van gemaakt .


  Maak melding

 15. Rbrown 22 mei 2020 At 06:13

  “waarom zou je in een wyk waar je anders nooit komt of iets voor gedaan heb ,propoganda gaan maken ,is dat niet zelf om problemen vragen”

  Misschien omdat ze – evenals ik -gedacht hebben dat in Commewijne geen jap-japies wonen.
  Overigens, de omgeving zag er erg ‘volksbuurterig’ uit. En volksbuurten worden doorgaans bemenst door jap-japies.


  Maak melding

 16. Opa Bouterse de kinderen van 20 jaren oud gaan je weg stemmen met jou bende schurken .

  De kinderen waren 2021 maar 10 jaren oud en nu 20 jaren zij gaan deze schurken weg jagen .

  Kinderen van 20 jaren hebben in 10 zware jaren met de duivels van NDP moeten leven .

  Kinderen van de basis school gaan deze schurken van NDP vernietigen ook Dagoe Hoogie en Van Der San .

  Van Der San eet ka met je stront Resolutie stront zak dat je ben .

  Van Der San loon is nu 20000 SRD is maar 1000 USD onder NDP Regering .

  Van Der San loon tijdens nieuw front Regering 16000 SRD was 5000 USD .

  Hoe dom kan je zijn ,minder geld verdienen maar toch schelden op de Oppositie


  Maak melding

 17. Voor de verkiezingen, is het campagnetijd.
  Ik heb geleerd dat de politieke partijen in deze tijd, hun gezichten laat zien, om zoveel mogelijk stemmen te winnen, daar zou je misschien, al snel denken als je over campagne voeren hebt.

  Je ideeën en plannen bekend maken naar de kiezers toe.
  Hier in Suriname, gaat het anders gezien, de beelden.

  Campagne voeren in Suriname, begint te lijken op het begin van”burgeroorlog”


  Maak melding

 18. Kinderen waren in 2010 maar 10 jaren oud nu zijn ze 20 jaren goed om te stemmen

  Laat Opa Bouterse het weten hji word weg gestemd door jongeren ,die de laatste 10 jaren geen eten hadden .

  Kinderen van 20 jaren nu hebben nooit wat van Bouterse en de schurken gekregen .


  Maak melding

 19. Boefdraad en Proeve gingen ook naar de basis scholen om de kinderen te leren sparen .

  Boefdraad en Proeve zijn de grote schurken , hoe ga je dan naar basis scholen om kinderen te leren sparen .


  Maak melding

 20. Dit is wel het allerlaagste niveau van politieke propaganda voeren die ik heb meegemaakt. Men rijdt in een auto en schaamteloos worden er leugens verteld. En terecht dat de sympathisant van de NDP niet gediend is van deze grove leugens en verdachtmakingen nota bene in een wijk met nieuwe woningen die dankzij deze regering werd neergezet. Maar we weten waar alles om draait. De grote olie- en gasvoorraden, de diamant voorraden die door deze regering ik kaart zijn gebracht en de exploitatie die ter hand zal worden genomen. De oppositie is in een ongekende aanval met grove leugen- en lastercampagnes in de hoop om politieke macht te verwerven en om deze rijkdommen aan de rijken over te laten. Volk van Suriname stem op de NDP. Last u niet misleiden met platvloerse leugens.


  Maak melding

 21. Zwakzinnige rob brown pleit voor getto’s, voor banlieus. Hoe achterlijk ben je dan wel niet.
  Twee stompzinnige figuren die gaan vechten

  Boegaloe
  Mooi dat je dit hier plaatst. Dit zijn hoogst noodzakelijke dingen, dan komt een fossiel met een lo ka over fly over.
  Als ik aan Bouterse dnk denk ik aan de film One Flew Over the Cuckoo’s Nest
  Misschien kunnen ze het bootje en liegtuig naar het pandjeshuis brengen


  Maak melding

 22. Waarom moest de fiets achter de auto gaan rijden .

  Wendy is dit jou buurt ,ik zal je niet bezoeken Wendy na de overwinning van NPS en de Oppositie .

  Opleiding voor OPLICHTING kan je bij NDP leren stelen en bedriegen .

  Staats kast zelf is leeg geroofd door deze schurken ,en maar schelden tegen Nederland .

  Nederland heeft het geld gesteeld van Suriname .

  Zie maar loon schoonmaakster de laatste 7 jaren 1200 SRD is maar 90 USD

  Zie loon van een Militair of Politie was 3500 SRD onder front Regering was 1200 USD .

  Zie loon van Militair of Politie nu 3700 SRD onder NDP Regering is nu 250 USD WAARD .

  Moeten mensen voor deze stront bedragen werken onder deze schurken .

  NDP doet het goed en betalen goed ga zelf daar werken kan nje beter verdienen onder deze schurken

  Met hun Ceo Politiek gedonder .

  Met hun Dekolonisatie gedonder van NDP .


  Maak melding

 23. Misselijkmakend campagne voeren de loopjongens van Chan! De president is bij de opening van een compleet nieuw beddenhuis van het AZP zeer enthousiast door verpleegsters ontvangen! En gelijk daarna komen de huichelaars die zich als halfgoden(Medische staf AZP en Diakonessenhuis ) gedragen in dat land met bericht “Situatie zeer zorgwekkend”.
  Wie gelooft deze huichelaars nog meer! Ga je werk doen en niet bemoeien met politiek!


  Maak melding

 24. Twee schurken Hoefdraad en Proeve gingen naar de basis school kinderen leren hoe ze moeten sparen ..

  Wat moeten de kinderen dan sparen terwijl er geen eten in huis is .


  Maak melding

 25. Ooooooooooolieg is het rob geen olie
  diamanten, hahaha daar kan je beter niets over zeggen of schrijven.
  Jongen je bewijst je partij geen dienst met wat je schrijft.
  Kop nog een boot koop nog een liegtuig. Dat is ndp gewoon liegtuig.
  Als je leest wat wally schrijft, als je leest wat rob schrijft dan heb je met zo eenn verdediging geen aanklager meer nodig
  Jij en je alter ego rbrown gaan voor hetzelfde getto’s
  jekkyl en hide


  Maak melding

 26. RobGay…

  die diamantvoorraad wordt op zeker geroofd door de paarse diamantdievegge Ingrid.

  Die criminele paarse ratten kunnen nergens met hun roversklauwen van afblijven.


  Maak melding

 27. @Boegaloe, dit verhaal past in een bepaald scenario. De verkiezingen zijn in zicht. Die artsen hebben continu commentaar. Het ziekenhuis en ook de gehele gezondheidszorg in Surinamec wordt gemoderniseerd en dit gaat in fasen. Het waren ook dezelfde artsen die commentaar hadden op de komst van de Cubaanse artsen. Men moet ook niet vergeten dat door het Corona gedoe de overheid geconfronteerd wordt met extra kosten en tekortkomingen. Ook in Amerika, Nederland, Duitsland, Engeland,enz.enz bleek dat ziekenhuizen grote tekorten hadden in hulpmiddelen en medicijnen. Ook bleken er ook vele tekorten in de net genoemde landen te zijn in de reguliere gezondheidszorg.Het is allemaal anti regering propaganda. Vanaf dag 1 toen deze regering begon had men.commentaar en begon men het geheel te saboteren.


  Maak melding

 28. één woord PRACHTIG,
  Zo pak je die zogenaamde dappere Santhokies aan.
  Hij had moeten doorrijden maar stapte dapper uit zijn auto. Uitkomst een pakslaag. Hahahhaha
  deze meneer verdiend een gofundme fonds.


  Maak melding

 29. Klaagzang 22 mei 2020 At 03:19

  De vhp’ers zijn helemaal niet meer veilig door dat tuig van de ndp, eerst vlaggen stelen, billbord slopen en dreigen met moord, en nu poging tot doodslag. Gelukking weet een omstander de zeer agressieve ndp’er tot bedaren te brengen waardoor erger(moord) is voorkomen.

  Laat de dader maar een lange tijd afkoelen achter slot en grendel!

  Klaagzang als de Vhpers zich niet meer veilig voelen in Suriname mag ik ze adviseren om terug tegaan naar het veilig land van hun voorouders India!


  Maak melding

 30. De regering heeft voor mooie verharde wegen, water en elektra voor de bewoners gezorgd en dan komt een oranje idioot daar nonsens verkondigen! Gewoon op de gaspedaal drukken en opsodemieteren en ergens anders al die leugens gaan vertellen!


  Maak melding

 31. Wendy 22 mei 2020 At 03:42
  Devil 22 mei 2020 At 04:00
  pakiratigri 22 mei 2020 At 05:46
  Rbrown 22 mei 2020 At 06:13
  Wayambo 22 mei 2020 At 08:25
  RobG 22 mei 2020 At 10:07
  AGENT X 22 mei 2020 At 11:34

  Op dit forum is er nog een bericht, waarom reageren jullie daar ook niet ?

  ” …
  Man mishandeld en ontvoerd na NDP roadshow Commewijne
  … “


  Maak melding

 32. @Flyer, de met goud behangen Ma Dini was een mol van de VHP in de NDP. Deze golddigger heeft de hoofden van de op geldbeluste VHP-ers op hol gebracht met haar fake diamant verhaal.


  Maak melding

 33. Beste President Bouterse,
  Suriname heeft geen nieuwe luchthaven nodig, wat wij nodig hebben is de huur van een grote vracht vliegtuig De Antonov An-225 voor een jaar om al de afstammelingen van contractarbeiders de vhpers en de nieuwe chinezen terug naar huis te verschepen dat hebben wij nodig. Santokhi mag dan voor het presidentschap gaan in India. zodat de rust terug kan keren in Suriname.


  Maak melding

 34. Er wordt een filmpje gedeeld op Facebook over lange rijen mensen aan de Gongrijpstrast . De mensen moeten zich laten registreren voor hulp van de overheid i.v.m. covid-19. De maker van het filmpje weet zeker niet wat buiten de grenzen van Suriname plaatsvindt. Hij moet maar op de Koninkrijksdelen Curaçao, Aruba enz. gaan kijken. De ellende is voor de mensen daar nog erger. Op de Nederlandse t.v. werd er zelfs een grote inzamelings show voor Curacao en Aruba georganiseerd. Op verschillende plekken in Nederland staan containers klaar waar mensen kleren, conserven, schoeisel,enz kunnen doneren voor deze eilanden. Mensen maken hetzelfde mee of nog erger dan in Suriname.

  In heel veel landen worden mensen niet eens geholpen door de overheden. In Suriname moeten deze laaghartige leugenaars maar eens ophouden om kritiek op alles te hebben. Zij komen zeer ongeloofwaardig over. Vooral als je weet dat in Amerika, Duitsland, België,enz de overheid gewone burgers ook tegemoet komt, terwijl men dat in Nederland of Brazilie niet eens doet. Een grote hoera voor de Surinaamse regering. Stem op de NDP.


  Maak melding

 35. HongKongFree 22 mei 2020 At 03:25

  Op 24 en 25 mei is de lockdown opgeheven. Hopelijk breekt de hel niet los met rellen en vechtpartijen. Laat men zich netjes gedragen en de resultaten van de verkiezingsuitslag respecteren. Niemand zit te wachten op een 2e Guyana…

  —–
  Hongkong
  Ik ben helemaal met je eens ik hoop dat het rustig blijft maar je weet dat het de dappere santhokies zijn die de boel uitlokken en dan onschuldig spelen kijk maar naar hun comments op waterkant. Hongkong ik kan je voor 100% garanderen mocht het tot een vechtpartij komen dan zullen alle ziekenhuizen en parkeer plaatsen overvol zijn met die gewonde en waarschijnlijk gesneuvelde santhokies. Als de santhokies slim zijn zoals ze in hun fantasie beweren tezijn dan houden zij zich rustig dan gebeurd er niks. mocht er een nieuwe president komen dan zal je zien er kom geen geweld we zullen rustig 5 jaar wachten en opnieuw beginnen zoals het hoort bij een wisseling van de macht.


  Maak melding

 36. Een paar jaar geleden hadden wij al die dappere VHP toetsenbord warriors op waterkant uitgenodigd voor een face to face ontmoeting om van gedachten tewisselen. We wilden ze overtuigen om geen kwetsende termen te gebruiken tegen de creolen. Toen deze dappere toetsenbord warriors van waterkant het woord face to face hoorde moesten ze hun onderbroek verschonen. Jammer genoeg ging het niet door want geen één van deze dappere vhper hadden de moed voor een face to face gedachten wisseling. Het schelden van andere en hun dapperheid is achter de toetsenbord.


  Maak melding

 37. Ik ken die buurt daar. Er wonen vreedzame en hardwerkende mensen daar. Die aardige jongeman was vreedzaam met zijn campagne bezig op de fiets en die bullebak van de VHP op zijn grote auto. Die vreedzame jongeman loofde de huidige regering zonder microfoon en die bullebak via de microfoon! En toch moest die bullebak die vreedzame jongeman aanvallen.

  Beste jongeman, dien een klacht in tegen deze oranje herrieschoppers!


  Maak melding

 38. Per definitie zijn NDPers halve misdadigers.En boutisten zijn volle misdadigers.Hebben de tralies van de verkeerde kant gezien of zijn op zijn minst een keertje opgehouden op een politie bureau.Inclsief sjinnie korte lont.
  Een NDPer zou gewoon een eind achteruit en daarna volle vaart vooruit en en de fietser overrijden.Hun denken is altijd crimineel.


  Maak melding

 39. Dus wat, de ndp’ers mogen wel rondrijden, vlaggen en banners verwijderen, maar andere partijen mogen niets.
  Hoe krom.
  Precies hierom zullen jullie worden afgerekend, het land is niet vd ndp, maar van alle Surinamers.


  Maak melding

 40. Hanover in het district Para krijgt een moderne schoolcampus. Middels een openbare aanbesteding is een internationaal bouwbedrijf aangetrokken voor de bouw van de campus. De ondertekening van het contract met de aannemer vindt vandaag plaats. De bouwwerkzaamheden zullen op 3 juni starten en de bouwtijd is een jaar. De kosten die gemoeid zijn met de bouw van de campus zijn US$ 18.208.615,88.
  Soso lobi!!!!


  Maak melding

 41. Typerend voor de huidige status vd ndp’ers. Een fietsende ndp’er achter een vhp’er in een wagie.

  Veel ndp’ers in Suri zijn angstig en radeloos.
  Wat nu, je hebt 10jr je hoop gevestigd op de ndp, maar helaas is er niets verandert in je persoonlijke situatie.
  Het is geen schande om het tij te keren, kies voor jezelf en je kinderen.
  Tien lange jaren, resultaat een stuk asfalt en een brug waarvan je geen gebruik kan maken. Het is te ver en de zon is fel, bovendien heb je honger.
  Free yourself from mental slavery.
  Kies voor jezelf!


  Maak melding

 42. Laat je niet ompraten door beloftes. Wat moet je met een campus als het collegegeld is verhoogd. Wat moet je met een campus, als ongeschoolde partij propagandisten baantjes krijgen, zonder sollicitatie.
  Deze mensen gaan het beleid voor jullie bepalen.
  Adek, Lyco, Havo, Natin, vecht voor je toekomst. Stem voor jezelf!


  Maak melding

 43. Aan de jongeren van Commewijne:
  Laat je niet omkopen voor een wagie of een iPhone.
  Een wagie heeft benzine nodig, onderhoud en je moet elke maand autoverzekering betalen. Denk ook wegenbelasting. Voor een iPhone heb je beltegoed nodig. Laat je niet omkopen. Zoek een bijbaan en koop je eigen wagie, zodat je niet afhankelijk ben v niemand.
  Je wilt toch niet in een paarse auto rijden, na 25 mei.

  Er circuleert nu een filmpje rond waarin ndp jongeren commewijne gevraagd wordt om op ndp te stemmen. Beloning zie boven.
  Walgelijk en schandalig!


  Maak melding

 44. RobG
  Weet jij wat een grove leugen is?
  Je zelf een geschoolde econoom noemen terwijl je deze opleiding niet hebt genoten noch deze wijsheden niet bezit.
  Dat is een grove leugen want ik blijf nog steeds wachten op je antwoord op al mijn vragen en ook de vragen van Pico.
  De vragen en geen antwoorden bewijzen dat je een grove leugenaar bent om jezelf econoom te noemen.
  De brieven en correspondentie van de VES mag je kopiëren en post gereed maken voor de VES maar geen deelnemer zijn tijdens het VES debat


  Maak melding

 45. Die paarse parasiet heeft het uitgelokt. Hij moet blij zijn dat ze de vhpers zo beschaafd waren dat ze hem niet omver gereden hebben want dat is wat die paarse rat eigenlijk vediende.


  Maak melding

 46. Luister/lees: ik woon zelf op richelieu. Er waren eerder mensen van de vhp die huis aan huis gingen. En dat was vredelievend/vrijblijvend. Deze gasten zijn gister het project ingereden en scandeerden allerlei leuzen die een natte campagnevoering niet sierden. Ik vond het ook ongehoord zeker in vergelijking met andere exponenten van de vhp die eerder (vorige week) reeds waren langsgekomen. Een heleboel mensen scholden naar de pickup en zodra die gast hoorde dat je schold of dingen nariep, beledigde hij de mensen met woorden zoals hier op deze site dagelijks worden gebruikt. Dat is openlijke uitlokking. De film is maar een deel van wat er is gebeurd. Zo gaan we niet om met elkaar. Je mag propaganda maken maar laten we hey ALLEMAAL OP een beschaafde manier doen. Btw, de dieter ging ergens naar toe town de wagen hem inhaalde; hij reed niet bewust achter de wagen aan om hun activiteiten te verstoren.

  Know the story guys!!


  Maak melding

 47. GOED ZO JONGENS .
  WEGJAGEN DIE VIEZE RACISTEN .
  VHP KAN NOOIT MEER DAN 14 ZETELS BEHALEN OMDAT HET EEN ETNISCHE EN RACISTISCHE PARTIJ IS WAAR ALLEEN HINDOESTANEN OP STEMMEN.OOK MIJN BROER EN ZUS HEBBEN VROEGER OP DEZE PARTIJ GESTEMT.

  DE NDP GAAT WEER MEER ZETELS DAN DE VHP BEHALEN OMDAT HET EEN MULTICULTURELE PARTIJ IS WAAR ALLE BEVOLKINGSGROEPEN OP STEMMEN.
  IK BEGRIJP DEZE JONGENMAN VOLKOMEN, WANT DIE MAN IS UIT DE AUTO GESTAPT.
  NATUURLIJK KRIJG JE KLAPPEN ,WANT DIE JONGENMAN TRAPT ZIJN FIETS EN DOET OOK NIEMAND KWAAD.
  DUS ALS JE NU KLAPPEN KRIJGT IS HET JOU EIGEN SCHULD .
  JE WEET DAT JE NIET OPGEWASSEN BENT TEGEN DIE JONGEN EN TOCH PROBEER JE TE VECHTEN .PFFFFFFFF


  Maak melding

 48. Het moet niet gekker worden mensen verzoenen niet vechten.
  Ik roep alle partijen op om niet elkaar te vechten.
  WAAROM komt hij uit zijn auto.
  Gewoon doorrijden zou ik zeggen toch.


  Maak melding

 49. Die arme sloeber … hij reed achter de VHP-wagen … denkende dat ze pakketten zouden uitdelen.

  Deze sloeber … te LUI om te werken … leeft van dag tot dag …. van NDP-paketten.

  Dit gedeelte van Richelieu …. is straks de zoveelste GETTO …. mark my words !!!!!!!

  Inplaats van de VHP vragen …. kom en help ons { uit de SHIT van de NDP } …. gaat die sloeber schelden op één{1} van zijn toekomstige redder { VHP }. Dom … dom … dom … alleen JAPJAPIES/KESKESIES kunnen dat presteren.


  Maak melding

 50. De NDP-trui was van inferior kwaliteit …. net zo inferior als de Nationale Dieven/Berm Partij.

  De VHP’er hield even vast en de trui ging aan flarden !!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 51. Een burgeroorlog zou jammer zijn, het zou het einde zijn van de gebouwen die vredig naast elkaar staan aan de keizerstraat. Wie ook wint of verliest, up and downs, zul je altijd hebben.
  Ik heb begrepen dat er velen zullen zijn die stoppen met de politiek als de NDP, meer dan 10 zetels haalt. Mocht dat gebeuren dan bedank ik bij deze alvast voor het vertrouwen dat u hebt gesteld in de NPS, Patricia Ethnel heeft haar matta tiki al klaar.


  Maak melding

 52. @Bigi Sma, keep dreaming. In jouw dromen mag en kan je van alles over mij denken, verzinnen hallucineren. Maar ook in jouw dagdromen mag je fantaseren dat je beter dan mij bent geschoold. Jij zit verlegen om antwoorden van mij. Mijn advies….! Ga naar de VES om de antwoorden waar je verlegen om zit. Ik doe niet mee met stemmingmakerij.

  Maar……! Gelukkig participeren er op dit forum mensen die mij kennen en er zijn ook mensen op dit forum die samen met mij in de collegebanken van de RUG hebben gezeten. ‘ A no grap ‘.


  Maak melding

 53. @ Wendy 22 mei 2020 At 03:42
  Je zit weer eens keihard te LIEGEN. Ik ben zelf op de FB pagina van Patricia Etnel geweest en ik heb niet gezien dat ze iets negatiefs heeft gepost over de VHP. Sterker nog ze heeft zelf gepost dat de berichten dat ze negatief is over de VHP niets anders is dan FAKE NEWS.

  De paarse propaganda trollen (zoals o.a. tranny wendy) zijn op een doorzichtige manier bezig met hun leugens en fake nieuws om te proberen om tweespalt en onenigheid te zaaien tussen de NPS en de VHP maar dat gaat ze niet lukken. Dus blijf maar doorliegen hoor, paarse kes kesi @wendy maar weet wel dat niemand met gezond verstand jullie paarse rioolratten nog vertrouwt.


  Maak melding

 54. Waarom die NDPér zo agressief was? Omdat dat hun aard is. Zelfs vreedzame Hindoestanen die in de NDP belanden, worden ineens erg agressief. Hitserigheid en heethoofdigheid zit in het DNA van de NDP net zoals veel praatjes maar weinig verstand. En dat moet nog 5 jaar leiding geven? Zeker om op een vlak stuk land een afgrond te creëren, wat reeds gebeurd is. Het is nu of erin vallen of net op tijd stoppen ervoor.


  Maak melding

 55. @@@RobG … je hebt in de lege college banken van de Spinazie Universiteit gezeten …. niet eens een Akte van Volharding heb je meegekregen.


  Maak melding

 56. @ RobG 23 mei 2020 At 01:45
  Ik ken Bigi Sma persoonlijk. Daar ben ik in de loop der tijd op Waterkant achter gekomen.
  Ik weet dat hij accountant is. En zijn personeel was laaiend enthousiast over hem
  Overigens, het is eigenlijk geen kunst van hem. Die hele familie barst van de hooggeschoolden (behalve die waarmee ik nou net mee omging, haha)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.