Bromfietser (49) alsnog overleden na aanrijding vorige week

6
Ongeluk met bromfiets in Suriname
Archieffoto: niet van het ongeluk genoemd in dit artikel.

Een 49-jarige bromfietser, die vorige week werd aangereden en daarbij zwaargewond raakte, is alsnog overleden aan zijn verwondingen. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt. Het gaat om de 49-jarige bromfietser Radjes Chatterpal die volgens de politie de veroorzaker was van het ongeval.

Op woensdag 6 mei kwam het slachtoffer uit een inrit en verleende daarbij geen voorrang aan het recht doorgaand verkeer op de Tout Li Fautweg. Chatterpal werd aangereden door een autobestuurder en liep onder andere een bekkenfractuur op.

Hij werd vervolgens voor medische behandeling opgenomen in het ziekenhuis. Twee dagen daarna werd hij uit het ziekenhuis ontslagen. Op woensdag 13 mei was het echter nodig om de heer Chatterpal weer op te nemen in het ziekenhuis, alwaar hij dezelfde dag het leven liet.

Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie, voor obductie door de politie in beslag genomen. De politie Verkeersunit van Regio Midden is belast met het onderzoek in deze zaak meldt de politie.


6 REACTIES

 1. bizar inderdaad! Na twee dagen al uit het ziekenhuis weggestuurd.

  Ze doen zgn stoer wat covid betreft, maar dit slaat echt alles. Hij hoefde echt niet te sterven als de zorg beter was geweest.


  Maak melding

 2. Het is verschrikkelijk. Ons land heeft de slechtste medische zorg in geheel dit landelijk gebied. Iemand die een bekkenfractuur heeft opgelopen kun je niet na 2 dagen.uit het ziekenhuis ontslaan. Er was medisch veel meer aan de hand met deze patiënt. Inwendige bloedingen schade aan lever en nieren. Het observatie en denkvermogen van veel artsen in ons land is heel ver zoek. Niemand overlijdt zomaar aan een bekkenfractuur. De behandelende artsen moeten zeker op het matje worden geroepen. Er is hier iets goed mis gegaan.
  Een professionele medische tuchtcollege bestaat nog steeds niet in ons land dus het volk is aan de goden overgeleverd.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Ongehoord! Je moet eerst goed herstellen onder toezicht dus hoe kan het dat hij na twee dagen is ontslagen. Gaarne diepgaand onderzoek in deze.


  Maak melding

 4. Hoe kan een dienstdoende arts een patiënt met een bekkenfractuur na 2 dagen naar huis sturen.zucht..Ik vraag me af of ze een röntgenfoto hebben gemaakt om te zien hoe ernstig de fractuur was.of ze ook hebben gekeken naar inwendige bloedingen.je gaat levend het ziekenhuis in en je komt dood eruit.aanklagen die arts(en)wegens nalatigheid.ZUCHT.triest hoor .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.