zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOor jongeman verminkt na ruzie om SRD 10

Oor jongeman verminkt na ruzie om SRD 10

-

Does Travel - naar Suriname

Een jongeman heeft dinsdagavond aan de Bakieweg te Ephraimzegen het oor van zijn 20-jarige vriend verminkt na een ruzie om SRD 10.

Volgens de politie had de verdachte zijn vriend SRD 10 gegeven om voor hem te bewaren. Dinsdagavond vroeg hij het slachtoffer plotseling voor zijn geld. Het slachtoffer zei tegen hem dat hij het geld had verloren. De verdachte raakte verhit om de verklaring van zijn vriend en er ontstond een hevige woordenwisseling.

Op een gegeven moment ging het slachtoffer naar huis om zijn moeder te vragen naar SRD 10. Hij kreeg het geld en liep toen terug naar de verdachte om hem het te geven. Bij aankomst viel de verdachte de 20-jarige toen plotseling aan met een kapotte fles. Daarbij bracht de verdachte het slachtoffer steekverwondingen toe in zijn buikstreek en nek. Verder sneed hij de oorschelp van zijn vriend voor een groot deel af.

Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten. De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer te vervoeren naar de Spoedeisende Hulp in Suriname. De Surinaamse politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

opening
Fernandes Express
BODO Party

15 REACTIES
 1. Hans,niet alleen een bril. Wat dacht van zijn lelijke littekens die hij er aan overhoud. Een vriend voor 10srd zo verminken is wel heel erg.


  Maak melding
 2. Maripa…ik had wel z’n reactie verwacht. Achterlijk debiel…

  Voor 10 SRD..tjonge. tjonge..Wat een zgn vriend zeg!! De bak in jongen…


  Maak melding
 3. Maripa.. zoek je aandacht..dan krijg je die:
  Jou opmerking is zo DOM!
  Weet niet of ik moet huilen of lachen uit medelijden, zo erg heb ik met je te doen.Wat een triest geval ben je zeg.
  Zelf ben ik Javaan, maar met zo een opmerking ga jij meteen vingerwijzen richting bevolkingsgroep.
  Als dit de aandacht is die je zoek, ben je echt heel erg zielig.

  Deze jonge dader heeft behandeling nodig of lange gevangenisstraf.Heel veel sterkte aan het slachtoffer en zijn familie . Hoop dat hij gauw weer hersteld


  Maak melding
 4. Tranga jesi bestaat niet in dit geval is het weer es bewezen. Petrus bewees dat ook eeuwen geleden.
  Wat ga je een andere armoedzaaier vragen om 10 srd voor je te bewaren? Dit was mi een vooropgezet plan.
  Toch vind ik het ook een gepaste straf voor de kasgeld rovers van de CBvS om mee te beginnen. Deze verdachte moet in de watten woorden gelegd als ze hem vinden dan kan hij de Ontooringen uit te voeren want hij heeft al ervaring.


  Maak melding
 5. bRUNSWIJK DOE IETS VOOR JE MENSEN ALS JE MISSCHIEN BINNENKOMT.

  ZO KAN HET NIET DOORGAAN.

  GEEF DE JONGENS DESNOODS MIJNBOUWWERK OF DESNOODS 500 PER MAAND VOOR 1 JAAR TOT ZE WERK HEBBEN.
  IS MAAR EEN VOORBEELD WANT DIT IS NIKS.

  ZIJN MISIEKABA ZIJN VRIENDEN MAAR JA. ZE LULLEN GEWOON IN DE STAD ECHT. GAAN JULLIE JE DORPEN ONTWIKKELEN MET VAKANTIEHUISJES BOUWEN VOOR TOERISME ZOMETEEN BIJVOORBEELD.


  Maak melding
 6. Sammy the Queen@@ een vooropgezet plan met wat voor doel hij kreeg srd10 in bewaring alsof de dader wat weet of wist wat er met het geld zou gebeuren net zo een helderziende als jezelf ik weet niet wat je rookt of drinkt maar blijkbaar is het niet zo goed voor je


  Maak melding
 7. Positieve.. Deze gasten als Maripa zijn met haat opgevoed in de dorpen waar de multiculturele samenleving ver te zoeken was in Suriname. Ze zijn niet meegegroeid met de normale beschaving. Velen kunnen niks eraan doen. Het gaat van generatie naar generatie blijkbaar.


  Maak melding
 8. Wat een domme idioot, zelfs een junkie doet niet eens een klusje voor een 10srd. Dan gaat deze idioot een ander zijn oor verminken om een 10 srd.

  Die is rijp voor een gesticht, zijn hoofd werkt helemaal niet goed.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES