Man met schotwonden dood in voertuig

10
Man met schotwonden dood in voertuig

Bij een schietincident zojuist in Suriname is een man met diverse schotwonden aangetroffen in een voertuig. Het ambulancepersoneel dat ter plekke is, heeft geen teken van leven bij de man geconstateerd. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de schutter voortvluchtig is.

De schietpartij zou rond 16.00u hebben plaats gevonden op een erf in Paramaribo-Noord. Het is nog onduidelijk wat er precies aan de hand is en wie de doodgeschoten man is. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn nu ter plaatste voor onderzoek. Later meer.

UPDATE: Het voertuig waarin het slachtoffer zat is in beslag genomen (foto onder). De schutter heeft een aantal schoten gelost op het slachtoffer en is in de richting van de Gongrijpstraat gevlucht. Het slachtoffer zou een man van Braziliaanse afkomst zijn.


10 REACTIES

 1. Las het volledig bericht. Het gaat im een braziliaan.
  We moeten nu uitkijken. Brazilianen en columbianen komen rotsooi schoppen in Su.
  We moeten strenger gaan optreden


  Maak melding

 2. Ja Wendy wie zyn die WE die strenger moeten gaan optreden???je bedoeld die NDP van jw!!! In 10jaar hebbn ze geen moer kunne doen.nog 12dagen te gaan dan gaat de ndp niet meer bestaan!!!!


  Maak melding

 3. Ook buiten de landsgrenzen heeft men door dat de regering de toenemende criminaliteit zoals drugsdealing, roofovervallen oogluikend toelaat. Met andere woorden; criminaliteit viert hoogtij en criminelen hebben vrijspel!


  Maak melding

 4. Modus operandi van een afrekening.
  Met een automatisch wapen. Meer dan 10 schoten
  Drugs gerelateerd
  De normale drugsbazen die al meerdere mensen hebben laten afknallen zijn weer bezig.
  Kortom niemand gaat de bak in
  Wendy weet dat


  Maak melding

 5. De tijd is weer aangebroken dat wij hier in Nederland ook op de hoogte worden gehouden van de beestenboel in Suriname NOS doet ook mee. Het heeft geen zin om de mediahuizen plat te schieten/branden want iedereen kan nu live verslag doen met zijn of haar mobieltje.


  Maak melding

 6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Man met schotwonden dood in voertuig.
  Het slachtoffer zou een man van Braziliaanse afkomst zijn.

  Het lijk van deze illegale Braziliaanse man, zal met een Korjaal naar Belem in Braziliƫ worden vervoerd voor president Jair Messias Bolsonaro.

  En nog een kort bericht over een Braziliaanse vrouw die recent illegaal in Suriname is aangekomen.

  Pas bevallen Braziliaanse vrouw steekt probleemloos grens bij Frans- Guyana over met korjaal.
  GFC NIEUWS- Een Braziliaanse vrouw die speciaal voor haar bevalling naar Frans- Guyana was afgereisd, is dinsdag, gister, probleemloos en op illegale wijze de grens overgestoken richting Suriname.

  De kersverse moeder is volgens informatie niet onderworpen aan een controle, omdat ze met een korjaal is aangemeerd op een plek buiten het zicht van Surinaamse overheidsfunctionarissen.

  De controle in Frans-Guyana is strenger dan in Suriname.

  GFC Nieuws verneemt van verscheidene bronnen binnen de Braziliaanse gemeenschap, dat meerdere personen zonder al te veel moeite het land kunnen binnenkomen via onze oostgrens.

  Dus deze Brazilianen brengen ook nog het Coronavirus met zich mee naar Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.