Man dreigt VHP’er dood te schieten en VHP bord te vernielen

58
Man dreigt VHP’er dood te schieten en VHP bord te vernielen
Het bord dat door kwaadwilligen vernield was.

Met nog 12 dagen te gaan laait de verkiezingsstrijd op. Dat merkte ook VHP DNA kandidaat Soeshma Bahadoer woensdag. De vrouw en haar gezin werden bedreigd door een voor hen onbekende agressieve man. Dit gebeurde toen ze woensdagmiddag bezig waren met herstelwerkzaamheden aan een vernield VHP billboard van haar, in het district Para.

Bahadoer, die een vergunning heeft van de DC om de borden te plaatsen met de tekst ‘A Kondre Fasi, Bika A Moni Lasi’, merkte woensdagmorgen op dat een van haar borden vernield was. In eerste instantie dacht ze dat takken van een gevallen boom het bord vernield hadden, maar al gauw bleek dat het moet gaan om vernieling door kwaadwilligen.

“Het doek is precies en alleen gescheurd op de plek waar het nummer van de lijst waarop ik sta, te zien is. Het komt dus niet door de boom, maar is waarschijnlijk opzettelijk vernield door kwaadwilligen of misschien politiek tegenstanders” zegt Bahadoer tegen Waterkant.Net.

Terwijl zij en haar gezin bezig waren met de herstelwerkzaamheden stopte een Ford Ranger vlakbij hen, waaruit een voor hun onbekende man stapte die ook onderaan op de video te zien is. Hij begon direct te schelden en te dreigen dat hij het bord zou vernielen. Bahadoer had op dat moment geen idee waar het over ging. De intimiderende man mompelde iets van de gevallen boom, maar daar had Bahadoer verder niets mee te maken.

Omdat de zaak escaleerde besloot zij te stoppen met filmen en de politie te bellen. De agressieve man ging echter verder. Hij wilde vechten en dreide de hele banner weg te scheuren. Ook dreigde hij haar man dood te schieten, zegt Bahadoer. Dit is niet gefilmd, maar omdat de politie aan de andere kant aan de lijn was konden ze die bedreigingen ook zelf horen.

Toen ze al klaar was met de herstelwerkzaamheden, besloot Bahadoer zelf naar het politiebureau te gaan. Ze heeft daar aangifte gedaan wegens bedreiging en hoopt dat de man snel opgepakt kan worden. “Hij is goed in beeld gekomen zoals hieronder te zien is, dus het zal niet moeilijk zijn om te achterhalen wie het is” aldus de politica.

Op haar Facebook pagina schreef ze woensdag: “Sranang mang…luku dja!! Zo bang is paars voor de VHP. Ma unu no frede no wan millimeter!! Deze man gaat tekeer, bedreigt mij en gaat mijn banner verwijderen. Laat hij het doen. !! Dan zal hij voelen hoe sterk de VHP is!!

https://www.facebook.com/soeshma.bahadoer/videos/2886423988107714/


58 REACTIES

 1. soso djaf soema e hori fajablo?
  81-98 HV
  Dat faya dedded
  Meneer wat een voorbeeld taalgebruik in bijzijn van een kind. Seri joe srefi leki agoe meti gi Leckie.


  Maak melding

 2. Dit heeft de politiek van ons gemaakt, een verdeeld volk.

  We kunnen niks meer van elkaar verdragen.

  Waar is de verbroederingspolitiek? Die van, als 1 man je klapt, dan draai je je andere wang voor hem.


  Maak melding

 3. Wat een lummel.
  Daarom deng e pina lek wang awarie. Ai play omeng egte mang. Mek a go dok. Heer dei deng e waka e begi wang massel. Deze gasten stellen niks voor. Aw kiseng sref dalek. Soso amerikaanse boutjes de e njang.


  Maak melding

 4. In Para gingen alle drie zetels naar de ndp. Gestolen?
  Goed dat de zndere partijen inroads hebben gemaakt. Deze racisten en potentiele geweld plegers moet men opsluiten.


  Maak melding

 5. Talk Right??? Ben en of weet je wel wat j naam is die j hebt gezet als iemand die reageerd?????misschien weet j niet wat “Talk right” betekent.maar lul wel zinigs uit j bek als j dat doet.die paarse lulmeijers net als jou moeten opdonderen en de weg naar hun moer zoeken.sluit jij j maar ook aan bij hun.koulo pakketten bedelaars ma pang pang boeven bij elkaar.natuurlijk ga je zo reageren als j de paarse bil aan het eten bent als een broodje met pindakaas.koulo boeler dat is wel waar wat k zeg “Talk Right”.betekenis is gratis te vinden op Google tenzy j internet hebt van j eige en niet op buurmans WIFI bezig bent.koulo bedelaarse paarse beesten


  Maak melding

 6. SuriNuJij.deze beesten worden niet opgepakt.als de bendeleider nog ongedeerd is (voor maar ongeveer 25dagen na nu)komt deze koulo hersenlooze lichtzwarte djoeka wel een plaatsje aangewezen.hopelijk niet sls quarantaine maar als guarantaine.gods molen maalt langzaam maar zeker.de almachtige ruimt wel 80% vn deze beesten op


  Maak melding

 7. Het begint al naar buiten te komen die rassen haat. Sinterklaas moet verboden , je mag niet zeggen “zwarte ” , steeds maar verwijzen naar slavernij verleden, en nog meer van die rotzoois. Wat willen deze gasten , zijn ze nu bang geworden dat niet meer gaan kunnen stelen of roven. Trouwens de creoolse bevolking zijn lafe mensen, ze kunnen goed omgaan met een pistool om de makkelijkste weg te kiezen. Voor de rest bla bla bla, net als hun leider . Deze man kan zo gearresteerd wordt want staat g oo ed op beeld. Ben benieuwd, hij lijkt een beetje op brunsi!


  Maak melding

 8. Het lachen zal ze vergaan want bij nieuwe regering alle 26 voor de rechter en helemaal kaal plukken . Chan moet grote gevangenissen bouwen boma wordt druk.


  Maak melding

 9. Wel ik denk dat indien een andere heethoofd daar woonde dan was de kans van escalatie heel heel groot geweest.
  Ben benieuwd wat het vervolg zal zijn. De politie zelf, denk ik, kan niets hiertegen doen want dit is de wijze van communiceren van dit volk. het wordt pas interessant indien deze “powa” mang de daad bij het woord voert. En indien dit op het terrein van de VHP’er staat dan zou ik zeggen “soet a mang”want volgens de wet mag je haven en goed beschermen.

  Wat ik uit ervaring weet is dat te wang powa mang miet wang tra mora tranga powa mang da a mang ka want 1 ding weet ik zeker taki ne hati sking en te faja kong da yu ati moes pompoe foe doe en niet tak leki wang kafowroe”


  Maak melding

 10. De vhp is NIET meer een hindoestaanse partij… Het is een Surinaams partij geworden.. De oude structuren zijn aan het veranderen.. Bijna dagelijks .. Een groot deel van het volk staat voor een enorme uitdaging in Suriname… Er is geen sprake van een redelijke democratie… Salarissen van het onderwijzend personeel en de politie kent geen koopkracht… Waardering is er ook niet..Cubaanse artsen plegen broodroof… Per contract worden ze met Amerikaanse dollars betaald.. Minister Hoefdraad worstelt met zijn eigen onkunde..Al sinds 2018.. Hij wijst naar van Trikt, en van Trikt wijst naar hem.. Hoefdraad is de kantoor beheerder op financiën..,. Hij.. Hoefdraad, heeft Suriname in een diepe schulden-gat laten vallen.. De srd scoort laag internationaal… Er bestaat een valuta wet dat meer schade aanricht aan slands economie.. Er is veel kritiek op het persoonlijk functioneren van veel ndp-ers.. Abrahams, een ndp strateeg verkoopt kunstmest aan Nickerianen… Hij rekent woekerprijzen.. Abrahams..een rat uit binnenstad paramaribo… is uit op persoonlijke gewin zegt ndp topman doekhie.. Vooral de landbouw minister wordt sterk bekritiseerd… Hij, parmesar.. ziet landbouwers die nauwelijks hun producten kunnen exporteren als melkkoe… Ja, mensen een blik sardines is nu in Suriname een luxe product geworden.. De ndp-regering regeert niet meer… Het volk verarmd..Een buschauffeur kan zijn gezin niet meer onderhouden.. . De ndp weet dat een eendrachtig volk hun macht aan het wankelen brengt en zetten met opzet mensen aan tot.., rariteiten… Zo ook deze vlag actie.. . Mensen sta op en kies voor verandering.. Zeg nee tegen de ndp… Zeg neee tegen de ndppp.. .,


  Maak melding

 11. Dit soort schermutselingen komen vaker in Suriname voor, bij burenruzies, in het verkeer en nu bij de verkiezingscampagnes. Alleen de mediamaniakken van de VHP maken er een grote boeha van! Er zijn geen inhoudelijke thema’s meer over voor deze mensen! Geen ontwikkelingsvisie, sociaal plan etc. Hun belangrijkste thema op dit moment is:
  1) Eventuele Fraude bij de verkiezingen
  2) Vlaggenincidenten
  3) Valutawet
  4) Steeds vingerwijzing naar de huidige regering


  Maak melding

 12. Een potje pinda kaas 65 SRD .

  De Amnestie word nog zo spoedig geregeld door ADBOEL recht geleerde .

  Boefdraad heb je nog geld nodig ,want 1 voor 12 vraag ook naar geld .

  Bokasa Bouterse kijk je ook naar 1 voor 12 ga je daar ook delen en huizen bouwen .


  Maak melding

 13. Tijdens de staatsgreep van de schurken van NDP in 1980 had Adboel 10 jaren .

  Limbo en Slooten van SRS Radio draai wat nummers van Papa Tauwtje want je heb nog een paar dagen werk .

  Sharmila Massala overloper breng ik paar Roti voor Limbo SRS Radio .


  Maak melding

 14. Bakasa Bouterse heb je de Politie Buro dat je in brand had gestoken terug gebouwd .

  Front was al bezig een nieuw buro te bouwen voor de politie aan de wanica straat .

  Door jaloerse beleid makers van NDP is dat stop gezet door Pramesser die nu
  minister van LVV IS .

  Wij van de Oppositie gaan de Hoofd buro Politie aan de Wanica straat afmaken.

  Laat Bouterse later op de dag toch even de beelden van 1 voor 12 kijken met Ingrid Bouterse samen en Limbo .


  Maak melding

 15. Het moet een paarse ezel zijn.
  Want wat is zijn probleem, die boom of dat bord ?
  Luister goed wat hij schreeuwt.

  Beste mensen,
  is dit het Suriname wat wij willen ?
  Laten wij “de vloek van de serganten coup” bezweren,
  laten wij de duivel uitdrijven.
  En een nieuw en rechtvaardige start / staat maken.
  Dit jaar is onze Suriname 45 jaar onafhankelijk. Laten wij ervoor zorgen dat wij Surinamers dit waardig kunnen vieren !

  Justitia Pietas Fides.

  Mama Sranang ab joe fa nodoe.
  Joe sten o’ die eng.
  Krakti !


  Maak melding

 16. Je kunt maar beter je mond houden als je op een andere partij dan de ndp stemt. Voor je het weet lig je in de goot doorzeefd met kogels.


  Maak melding

 17. GEWOON ZN KOP VAN ZN LIJF AFSCHIETEN!!!!!!!!!!
  HEEFT HIJ MPP IN ZIJN BREIN.
  KOULA BLAKA DAGOE BEEST A NA NEK FOE VREET.
  RIJDT IN EEN GELEENDE RANGER………….SAKA SAKA


  Maak melding

 18. Laat die man lekker zijn vlag laat wapperen. Deze heethoofd snapt er helemaal niks van democratie.

  Maripa.. Waarom doodschieten? Jij weet blijkbaar het verschil niet tussen leven en dood. Suriname is geen oorlog gebied.

  Kolibrie.. Wat heeft dit met zwarten te maken? Ik zie maar 1 persoon die tekeer gaan. Stop met het stigmatiserend gedrag . Zo drijf je de Surinaamse bevolking uit elkaar.

  Dotveba.. Ik ga wel naar Suriname op vakantie..
  Kan je voortaan tegen mensen zeggen dat Teheran jouw geboorteplaats is ? Ik zou heel blij mee zijn.

  Bij voorbaat mijn hartelijk dank!!!!

  Pietje….. weet jij wat Djoeka betekent? Sommige van de VHP aanhangers geeft de partij een heel bittere smaak in de mond. De meeste racistische gekletst komen meer van jullie kant. Stop ermee!!. Het is niet sierlijk voor de partij. Na al die eeuwen zijn sommige van jullie nog steeds niet gewend aan de multicultureel samenleving net als deze heethoofd. Wake up..


  Maak melding

 19. @Talk right: Je doet je naam eer aan, je hebt helemaal gelijk. Maar hier zijn ze zo verblind door haat en machtswellust dat ze de realiteit niet meer zien. Die Mw heeft de man gebombardeerd tot NDPer uit opportunisme!! Zij is het die uit vrees voor wat er gaat komen dit soort filmpjes voorziet van valse informatie. Waar ging het in principe om? Bezwarende omstandigheden niet kunnen filmen omdat ze aan de telefoon was? Was zij de enige met een telefoon? Echt niet. Dat kan je horen op de achtergrond, er wordt o.a. het kentekennummer gefilmd, maar niet de bedreigingen?? Dit lijkt trouwens inderdaad in scene gezet, zoals de VHP dat zo vaak doet.


  Maak melding

 20. Is niet het schuld van deze aanhanger. De ophitsers zitten bij de leiding van de partij.Bij een minste scheet wordt de achterban opgeroepen om het samen te komen ruiken.


  Maak melding

 21. En jullie geweldige plesident doet zijn bek nieteens open tegen zulke laffe idoten … deze man als hij voor de politie staat is hij een muis…


  Maak melding

 22. Als je in de politiek een onbekende of nietszeggende persoon bent, dan zijn zulke momenten de enige manier om campagne te kunnen voeren! Lang leve de media en de mediamaniakken van de VHP!!!


  Maak melding

 23. Dat daar onderhouden wordt is leuk en kijken hoe anderen komen die nooit iets hebben gedaan voor Para een bord zetten. Waarom ruimen ze de omgevallen boom niet op??
  Natuurlijk gaan ze niets opruimen. Na hun verlies laat VHP die troep ook daar. Nooit heeft Vene iets gedaan voor Para en hij is zelf para man.
  dank zij NDP met name DC Miranda zag Para er beter uit.
  Zet dat bord dan op iemands erf met zijn/haar toestemming.
  Highway wordt geopend dis VHP wilt borden gaan zetten. Opruimen.


  Maak melding

 24. Door deze ratten is Su vandaag in diepe rouw.
  Deze k*nker debielen moeten een verbod krijgen om zich voort te planten.
  Het liefst een ufo door hun mpp jagen.
  Dit is onkruid.


  Maak melding

 25. Vele wakamans die Rangers rijden in Suriname, meestal van een bepaalde afkomst zijn zwak begaafd, het gedrag van deze man is het schoolvoorbeeld hiervan.


  Maak melding

 26. Dit wordt geen, democratische verkiezing.
  Het gaat richting’ burgeroorlog’, heel voorzichtig gezegd.

  Velen zijn in het leven, mislukt. Weten geen raad, raken verstrikt inzichzelf.
  Voelen zich waardeloos, willen iets hebben, die er niet is.
  Zitten vol haat, hebben veel te zeggen en te vragen, maar aan” WIE”?
  Zijn ze zo opgevoed, in hun jonge jaren? Of zijn ze zo opgevoed, na 1973?

  Géén flauw idee!


  Maak melding

 27. Waarom denkt een deel van een bepaalde bevolkingsgroep dat zij het alleen recht over Suriname hebben. Uiteraard de goedwilligen er buiten gelaten . Het is tijd dat het land bestuurd wordt op basis van kennis en kunde en niet op basis van ons kent ons . Het resultaat van 10 jaar paars (Bouterse) spreekt voor zich.

  Daarvoor hoef je echt geen econoom te zijn.


  Maak melding

 28. Wat leuk!
  De eerste reacties tot circa 06:00 zijn van echte srananmangs. Goed zo. Laat je vaker horen aub.
  Toffe dame, doorgaan met uw campagne.


  Maak melding

 29. @ blakaboi, je moet het zo zien, als iemand je klapt, en hij is niet jouw broeder of naaste, dan klap je hem dubbel en dwars terug. De verbroedering is tussen groepen als familie, maar niet als diverse landgenoten of etniciteiten.


  Maak melding

 30. Wat een opgefokte idioot. Ik ga ervan uit dat hij achterhaald is aan de hand van het kenteken van zijn auto. Oppakken en afvoeren!


  Maak melding

 31. Lucien…….Als dit de voortekenen van de gemiddelde VHPers dan gaat het niet goed komen in Suriname. Het is schadelijk wat velen hier schrijven. Ik neem aan dat ze zulke racistische gedrag met de paplepel is ingegoten vanaf de geboorte. Het kan volgens niet anders..Dat waterkant zulke mensen hier toelaten om hun haat te verspreiden vind ik zeer kwalijk.


  Maak melding

 32. Woorden de Inheemse en Marron Grondrechten nog geregeld in de laatste 10 dagen van de Landrovers .

  Rijsdijkweg 23 km

  Santi Grong 26 km asfalt

  Bijlhoutweg 6 km asfalt

  Groenhartweg 6 km asfalt

  Omgeving houttuin 60 km

  Meerzorg Albina 180 km asfalt .

  Dit is voor 2010 gedaan ,ik kan nog meer noemen .

  Santo Boma omgeving naar uitkijk ook asfalt door Abraham grijzen betaald .


  Maak melding

 33. Wij Surinamers gaan niet meer voor een President die Alcohol drink en sigaretten overal aan steek .

  Weg met de Alcoholisten in het bestuur van het land ,ook weg met de Cocaine snuivers van NDP .

  40 jaren onderdrukking erger dan de kolonisten dat is NDP .

  Stelletje agressieve stront zaken dat jullie zijn in NDP .


  Maak melding

 34. De duivel in je heeft geschreven. Jij die de bijbel misbruikt door teksten aan te halen, gaat dwars tegen de bijbel in nu. In de Koran staan hetgeen je nu verkondigd.
  Jij zal branden in de hel, als het niet eerder is


  Maak melding

 35. De paarsen zijn oud of control.Surinamers stem de paarsen weg!
  Het zijn moordzuchtige beesten en hun lijder is een van moord veroordeelde!!


  Maak melding

 36. Primitief paars mongolengedrag…

  Kan zo opgenomen worden in de coalitie.

  Van mij had hij ter plekke een 9 mm tussen zijn debiele ogen gekregen.


  Maak melding

 37. Allen,

  Helaas, helaas is het de regering gelukt om de bevolking te verdelen.
  Ik heb dit altijd geroepen, zonder eenheid kom je nergens, zoals het vroeger was in Suriname, EENHEID.

  SUCCES.


  Maak melding

 38. Ik ben bang als NDP verlies, hoop van niet, de rassen strijd of politieke partijen..
  Als ik nu kijkt naar een aantal personen die zo agressief zijn ,en nog een paar dagen de verkiezing 💡💡💡
  Ik laat de fantastische aan jullie


  Maak melding

 39. Ik hoor niks van doodschieten Waterkant..En hij maakte ook een opmerking over de bomen. Er is blijkbaar iets gebeurd dat wij niet weten. Ik vind de video een beetje misleidend.


  Maak melding

 40. Doodschieten om een vlaggen ruzie , hoe ziek ben je zelf in je hoofd
  Suriname is een racistische land geworden gezien de reactie hier.
  Vroeger gedekt nu openlijk.
  Vertrek.


  Maak melding

 41. Wayambo 14 mei 2020 At 09:13
  Die meneer op de video is zeker fout bezig, dat hoort niet!
  ***************************************

  @@@Wayambo = V.V. Waldo …. mislukt product @@@RobG …. Japie @@@Glenn … it is business time …. had die Paarse Ongeschoolde Frek …. die grap met mij uitgehaald … boy, boy … dan zouden jullie vandaag richting Mortuarium gaan … met Paarse vlaggen … om afscheid te nemen.

  R.I.P.

  Deze jongen grapt niet … knoop dat goed in jullie Paarse Koetai hersenen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.