donderdag, november 30, 2023
HomeNieuws uit SurinameDienstverlening groter publiek in Suriname nog niet toegestaan

Dienstverlening groter publiek in Suriname nog niet toegestaan

-

Does Travel & Cadushi Tours

Horecabedrijven, sportcentra, religieuze organisaties, vermakelijkheidsgelegenheden en openbaar transportbedrijven in Suriname hebben nog geen toestemming om diensten te verlenen aan het groter publiek.

Vanaf vandaag 11 mei voert het Covid-19 Crisis Managementteam gesprekken met vertegenwoordigers van de Surinaamse sectoren om na te gaan hoe gefaseerd kan worden overgegaan tot normalisatie. Centraal staat het doorvoeren van algemene en sectorspecifieke veiligheidsregels om verspreiding van het coronavirus in Suriname te voorkomen.

Op de rivieren is de totale lockdown door president Desi Bouterse omgezet in een partiële lockdown en is van kracht tot 17 mei van 18.00u – 06.00u. De partiële lockdown in de rest van Suriname is aangepast en geldt nu van 23.00 uur in de avond tot 05.00 uur in de ochtend.

De samenscholing is ingaande zondag 10 mei verruimd tot een maximum van 50 personen, mits de orde- en hygiënemaatregelen in acht worden genomen. Lees hieronder alle aangepaste maatregelen:


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. De bushouders hebben gezegd dat ze niet gaan rijden volgens de Covid-19 regels die door de overheid is vastgesteld.

  Tevens willen ze rijden volgens een nieuw tarief, stadsrit 3,85 SRD.
  Als de bushouders voet bij stuk houden kan het nogal spannend gaan worden met de verkiezingen in aantocht.

  Volgens mij zijn niet alle stembureaus op loopafstand.
  Hoe gaan de mensen dan stemmen die aangewezen zijn op het openbaar vervoer.


  Maak melding

 2. Ja hoor je stemt in je buurt. En vaak zijn er gratis bussen. Geloof me de kleine groep dwarsliggers bereiken niet veel.
  Nu rijden er ook bussen om personeel op te halen. buschaffeurs willen vr het niet rijden om covid srd 350 per dag. Srd 100 vr chaffeur en srd 250 voor hem. Je bus rijdt niet. Dan wil ue 250???? Waarvoor??? Srd 50 vr hem is meer dan genoeg.


  Maak melding

 3. Het stemmen wordt ze wel heel erg moeilijk gemaakt zo. Moeten ze straks 250 km lopen.

  “Ik ga even stemmen schat, ben over 5 dagen terug”


  Maak melding

 4. Bushouders willen geld, laat zij eerst op zoek gaan naar die 1.2 miljoen die verdwenen is bij PLO. Klagen en klagen die man oftewel de voorzitter denkt eerst aan zijn porto en van zijn vrouw en dan derest. hoe kan die man aan zoveel geld komen met zijn villa a d Anton drachtenweg, huis D,Simonstraat, huis Anamoestraat en een lap grond op commewijne allemaal geld van die arme bushouders. aftreden zou het beste zijn maar kom op met die 1.2 miljoen srd, regering jullie slapen en deze man doet echt of beter gezegd hij heeft geen macht en ook niet bij machte om voor die bushouders op te komen. Sahadewlal of hoe die man mag heten, hij weet waarover er gepraat wordt.


  Maak melding

 5. Het is ook verstandig de fiets te pakken.
  Surinamers moeten meer gaan fietsen. Niemand is geboren met een auto of bus onder zijn achterwerk. De overheid zal meer fietsen moeten importeren voor het volk. Al de bussen zorgen ervoor dat het veel slechter gaat met ons milieu en luchtverontreiniging. Bewustwording zou hier beter op zijn plaats zijn dan steeds maar lopen te kletsen en debatteren over het busvervoer. Mensen pak de fiets
  Fietsen is goed voor je algehele gezondheid. Dan houdt dit geklets op.
  Heel Suriname wees sportief en ga lekker fietsen.
  gemodereerd

 6. Vroeger was het busje komt zo. Toen werd het busje komt wat later, daarna busje komt wanneer hij wil en nu is het busje komt niet meer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES