dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan beroofd en verwond om bedrag van slechts 20 SRD

Man beroofd en verwond om bedrag van slechts 20 SRD

-

Does Travel - naar Suriname

Een man is vrijdag te Latour in Suriname beroofd en verwond om een bedrag van slechts 20 SRD. Hij moest medisch behandeld worden.

Volgens de politie stond het slachtoffer nabij de hoek van de Latour- en Martin Luther Kingweg. De rover rende plotseling naar hem toe en sloeg hem in zijn gezicht. Vervolgens beroofde de verdachte het slachtoffer van 20 SRD die hij bij zich had.

De rover rende na de daad weg. Het slachtoffer is gewond geraakt onder zijn linkeroog. Een voorbijganger schakelde de politie in die ter plaatse ging voor onderzoek. De rover werd niet in de nabije omgeving aangetroffen.

De Surinaamse politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

56 REACTIES
 1. Alweer ??? Wat gebeurt men ??? Je loopt nu wel risico om heel weinig. is trouwens bij post 1 moet iid een wanhopige zwerver zijn geweest… als hij niet was verdwaald en wel vd buurt dus wordt hij snel gepakt… maarre is gewoon bij mij om de hoek dus heh ben ik weer lekker mee.


  Maak melding
 2. Begin me nu toch wel zorgen te maken…want mensen zijn zo wanhopig, men komt zelfs eten te kort , daar word je sws niet blij kalm en geduldig van. Straks word je nog beroofd als je net met je boodschappen uit de winkel komt.

  Er gebeuren veel gekke dingen nu…ineens is het teveel en realiseer je je dat je je
  [ga ervan stotteren ja] werkelijk in een wild wild west film begeeft .


  Maak melding
 3. Robles 10 mei 2020 At 23:57

  ” … Para Express 10 mei 2020 At 20:12

  Ik geloof er helemaal niks van dat de VHP het zo goed voor heeft met de arme mensen buiten hun eigen bevolkingsgroep. … ”

  Robles je hoeft mij niet te geloven. Kijk zelf naar de hedendaagse toestanden. Zoals dit soort criminaliteit.
  Wat doet de NDP voor kansarmen ?
  Sterker nog 10 jaar NDP en armoede is toegenoemen, aggressie is toegenomen, criminaliteit is toegenomen. Het volk is gestresst geraakt.

  De VHP zit niet eens in de regering maar werkt al aan zelfredzaamheid, helpt het volk bijvoorbeeld kleine ondernemersschap, naaicursus, kapper cursus, landbouw, etc. De VHP heeft al projecten om kansarmen een kans te geven zodat zij niet op de criminele pad hoeven te gaan. En dat allemaal vanuit de oppositie. Dan kan je nagaan wat de VHP kan realiseren wanneer de VHP gaat regeren.

  De VHP is een partij van geen woorden maar daden.

  Red Suriname. Krakti !


  Maak melding
 4. Anarchie geldend wet van de brutaalste en sterkste. Enige wat zou kunnen helpen is je bewapenen (dus niet met een waterpistool of een doppie pistool) en of met een rottweiler of een pitbull lopen die op commando’s reageert.
  Laat zo een hond de overvaller niet loslaten


  Maak melding
 5. Dat komt overal in de wereld voor! Kijk elke ochtend ook even in de Nederlandse dagbladen, dan pas ga je echt schrikken, moordpartijen, gijzelingen, overvallen, last van verwarde personen neemt toe etc! Te veel om op te noemen!


  Maak melding
 6. A LIBI KONG TRANGA NOW, A LIBI KONG HEBIE NOW A LIBI LAI SO MENI SORGU NA IN SRANANG.

  MET DANK AAN DE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL TEVENS MOORDENAAR DIE VOOR PLEESIDENT SPEELT.

  IK WIL NIET HOREN DAT JE OVERAL BEROOFD KAN WORDEN.

  Deze MOORDENAAR en zijn Cosa Nostra Orga hebben hun langste tijd al gehad.

  WEG MET DEZE ROMMEL


  Maak melding
 7. @Waldo: De Surinamers hebben niets aan je betoog dat het in Nederland op crimineel gebied rustig is. De Surinamers hebben hulp nodig tegen criminaliteit en de ontspoorden hebben hulp nodig om weer op het rechte pad te komen.
  Steeds die 2 samenlevingen vergelijken is te kortzichtig omdat wij aan de Noordzee meer overheidsingrijpen kennen als het misgaat en heb je als on/min vermogende recht op een soort leefgeld je moet dan alleen een postadres opgeven. Velen kiezen hiervoor het Leger des Heils of andere kerkgenootschap of maatschappelijke stichting. En voor medische zorg kan je naar de Kruispost. De mensen in Su zijn wanhopig help ze met goeie raad vanuit je hart zonder politiek oogpunt. Als zelfs Cinny G gaat stotteren van de situatie dan is de situatie erg. Want zij geeft nog veel weg aan haar medemens. Jij doet alsof je een paarse Surinamer in Suriname bent. Je hebt makkelijk praten met je laptop op schoot en optijd jee natje en droogje.
  Sterkte voor het slachtoffer en de buurt.


  Maak melding
 8. Wayambo 11 mei 2020 At 08:51

  In Nederland wordt iemand die is veroordeeld of een verdachte is geen president.
  In Nederland stapt een minister op wanneer hij wordt verdacht van criminele praktijken.
  In Nederland hoeft men niet achter diefijzer te leven. Men kan rustig van hun eigen tuin en balkon genieten.


  Maak melding
 9. Wayambo weer zo laag en blind dat je weer naar Holland wijst. Stop die vinger eens in je oog of diep in je paarse reet. Het gaat om suriname in nl met 17 miljoen inwoners hebben wij nog minder boeven al Suriname.


  Maak melding
 10. Surinamers hebben hulp nodig wat de betreft gewone dagelijkse behoeften , broood rijst beleg zeep etc. Criminaliteit is niet de oplossing hiervoor. Regering doe wat , om deze steeds groter wordende groep te helpen . Daarnaast zijn er ook genoeg Surinamers die baden in weelde en zich ook moeten beseffen dat ook van hun een bijdrage wordt gevraagd om deze humanitaire crisis op te lossen. Zorg ook voor je medemens en heb oog voor de problemen van anderen die het in dit leven minder goed getroffen hebben . Ik doe daarom een beroep op iedereen die hier wat aan kan bijdragen op dit ook te doen . We moeten elkaar helpen in dit leven . Samen zijn we strek!


  Maak melding
 11. Beste forumvrienden,
  Jullie beschuldigen de Surinaanse bevolking van domheid. Ze trappen er iedere keer weer in als de pleesident het buitenland als schuldige aanwijst en daarmee de aandacht van het probleem verplaatst.
  Jullie zijn net zo dom. Waiambo doet het met jullie. Trap er verdorie toch niet iedere keer in
  Reageer niet. Dan is zijn posting van 5 regels voorbij.
  Nu maken jyllie er een item van
  EN laten jullie het onderwerp ondersneeuwen.
  Hij speelt met jullie en lacht zich een breuk.
  Dom dom en nog eens dom


  gemodereerd
 12. Bij NDP moet men nog leren wat medemens wel zeggen .

  Samen doen ,maar ze zijn alleen een Regering gaan vormen met 26 gestolen zetels .

  40 jaren onderdrukking NDP duurt 50 jaren om weer bevrijd te zijn door deze onderdrukkers .

  Waar zijn de Imheemse en de Marron Grondrechten gebleven schurken van NDP .


  Maak melding
 13. Samen doen verbroedering politiek ,maar de schurken van NDP vreten al het geld alleen op .

  Daarom de 26 gestolen zetels in 2015 om alleen te stelen .


  Maak melding
 14. Is makelaar boefdraad al gevlucht uit Suriname ,neem de bende landrovers ook mee .

  Bouterse ben je al gevlucht ,heb je al een plan gemaakt .

  Bouterse met NDP, zijn dit de verworven heden armoede dat NDP bevordert .


  Maak melding
 15. Als nederland alle kleine vergrepen in hun kranten moeten zetten is het een dagelijks boekwerk.
  Is dit een nieuwsartikel waard?? Hoe zwaar is de man zijn verwonding??
  Je hebt srd 20 en ga je voor winkel hangen??? Ga iets nuttigs doen


  Maak melding
 16. Ai mie boi
  Jullie beschuldigen de Surinaamse bevolking van domheid. Ze trappen er iedere keer weer in als de pleesident het buitenland als schuldige aanwijst en daarmee de aandacht van het probleem verplaatst.
  Jullie zijn net zo dom. Waiambo doet het met jullie. Trap er verdorie toch niet iedere keer in
  Reageer niet. Dan is zijn posting van 5 regels voorbij.
  Nu maken jyllie er een item van
  EN laten jullie het onderwerp ondersneeuwen.
  Hij speelt met jullie en lacht zich een breuk.
  Dom dom en nog eens dom


  Maak melding
 17. Wayambo/Wally of Waldo: je hebt een identiteitscrises noh? Want de ene keer ben je waldo, dan wallie en dan weer wayambo.
  Zoals een typische ndp-er vergelijk je appels met peren
  Nederland telt 17.2 milj. inwoners en kent natuurlijk ook criminaliteit, maar su heeft maar een kleine 500.000 inwoners. In de Surinaamse kranten is dagelijks te lezen dat er weer geroofd, ingebroken of gemoord is. Ga die kranten lezen hoor mie boi.
  Ze beroven je daar al voor 20 srd, in euro omgerekend 1.50
  En fyi de grootste ghetto in Su heet latour, want daar wonen de grootste klaplopers van su. Leden van de nothing doing hanging baging and robery company.


  Maak melding
 18. Helaas gaan we soortgelijke berichten in de toekomst dagelijks lezen. Het land word verkocht aan de hoogste bieder, en dat zijn de chinezen ,en die houden niet van zwarten. Onze toekomst word dus terug naar de slavernij, maar nu onder de chinese communistische dictatuur. Gelukkig hoef ik dit niet meer mee te maken.😪😥


  Maak melding
 19. Een vergelijking met nederland maken, dat gaat natuurlijk niet op. Met 17miljoen inwoners is Ned één van de veiligste landen ter wereld. Maar in zo’n kleine gemeenschap als Su gebeurt de laatste tijd ontzettend veel. Juist in zo’n land met nog geen miljoen inwoners dient men zich veilig te voelen.

  Veel mensen zijn in shock over wat er allemaal aan de hand is in Su. Je hoeft alleen maar om het uur op bijvoorbeeld op wkn te komen en het is meteen raak met de vreselijke nieuwsberichten.


  Maak melding
 20. In Suriname heb je meer kruimeldiefstallen en andere kleine overtredingen. In Europa zitten die zware jongens. In Nederland is het elke dag honderden keren bingo! Je moet oppassen dat je niet door een verdwaalde kogel wordt geraakt of bij een plofkraak je hele appartement naar de klote gaat!

  @ Politie beëindigt gijzeling vrouw in Zutphen: twee verdachten met getrokken pistool aangehouden
  @ ROTTERDAM – Het slachtoffer van de schietpartij zondagavond aan de Bergselaan in Rotterdam is een 25-jarige inwoner van de stad, daders nog op de vlucht
  @ Amsterdam- Het slachtoffer van een schietincident voor coffeeshop Atlas in Noord is een 21-jarige man. Hij raakte ernstig gewond toen op het plein bij de coffeeshop aan de Parlevinker meerdere keren werd geschoten
  @ Den Haag – In een woning aan de Hendrik Zwaardecroonstraat heeft vanavond een schietpartij plaatsgevonden
  @ Teletekst- Sinds de coronamaatregelen voor de zorg een kleine twee maanden geleden ingingen, is het aantal meldingen van overlast gestegen. Politiecijfers die NRC heeft opgevraagd wijzen erop dat de politie vaker moet uitrukken voor “verwarde personen” en zwervers. Vorige maand kwamen er 9600 meldingen binnen over verwarde personen,1600 meer dan dezelfde periode vorig jaar.


  Maak melding
 21. Wayambo 11 mei 2020 At 12:02

  ” … In Suriname heb je meer kruimeldiefstallen en andere kleine overtredingen. … ”

  200 miljoen US $ stelen is geen werk van een kruimeldief.

  Duizenden kilo’s drugstransporten, corruptie en witwassen nogwel door de regering zijn geen kleine overtredingen.


  Maak melding
 22. Kondremang,
  Aanstaande vrijdag 15 mei wordt één van de mooiste wegen van Suriname “de nieuwe Highway” opgeleverd! Het ziet er prachtig uit! Wat een vooruitgang weer voor sweet sanang!


  Maak melding
 23. Ik blijf het steeds herhalen roven moord stelen aanrijdingen enz komt in erlk land voor Wie kanij 1 land noemen waar er geen criminaliteit is Ben geen Boutist maar dit heeft niks met paars re máken W il zien als er een andere regering komt als de criminaliteit weg zal gaan punt uit


  gemodereerd
 24. In 10 jaar tijd één highway, dat is heel magertjes en dat mag best gezegd worden. Het geld dat bestemd is voor infra zit in de zakken van de boeven. Uiterst asociaal en absoluut niet goed te keuren.


  Maak melding
 25. Alle politieke partyen in Su zyn debet aan Wat met Suriname gebeurt is ,het zyn allemaal
  partyen met eigenbelang strategie, etnisch ,en hebben ook geen langen termyn projecten
  en weinig landsbelang, kortom niet het zyn zakkenvullers links of rechtsom


  Maak melding
 26. Bouterse en NDP hebben meer vernietig dan opgebouwd in Suriname .

  Zelf slavernij heeft een schoonmaakster geen 90 euro per maand verdient

  Een potje pinda kaas 65 SRD .

  NDP verworven heden noemt of zeg men dat de Dijk van Coronie door NDP uitgevoerd is .

  De dijk van Coronie is door nieuw front uitgevoerd .


  Maak melding
 27. De Alcoholis Bouterse had west Suriname gestopt om Cocaine vliegtuigen te laten landen weet je dat niet .

  Men had west Suriname laten ontruimen zo dat men Cocaine binnen kon brengen


  Maak melding
 28. ‘Met je samen doen en verbroedering van NDP .

  Duizende doden heeft deze dromer Bouterse veroorzaak in 40 jaren erger dan een Natuur ramp en de virus .

  Op een dag heeft Bouterse 15 mensen dood gemaakt ,hadden Nederlanders dat gedaan .


  Maak melding
 29. Laat Bouterse en Hooghart een plantace met katoen en coffy gaan planten de kolonisten zijn al lang weg .

  Noem een paar gewassen of producten dat NDP Regering heeft geproduceerd in 10 jaren .


  Maak melding
 30. Verloedering in plaats van verbroedering .

  verbroedering maar met de 26 gestolen alleen een Regering gaan vormen .

  Ga lekker naar Limbo en Slooten luisteren stront onderdrukkers nog een paar dagen werk hebben jullie nog bij de overheid .


  Maak melding
 31. Brokopondo Stuwdam gebouwd door NDP Regering in 1962 kosten 4 SRD

  Ondankbaar zijn ze in NDP vreten en auto rijden dat kunnen ze in NDP allen .


  Maak melding
 32. Boefdraad heeft in 10 jaren meer geld gestolen dan de Ontwikkeling hulp .

  NDP Regering heeft meer geld gestolen en verpand dan de Ontwikkeling Hulp .

  Vraag of zie de stukken van Reken kamer en CBVS .

  Raadpleeg je Computer om dat te weten wat Makelaar Boefdraad geleend heeft .


  Maak melding
 33. @ Somo gaat een brug van pinda bouwen over de Suriname rivier!
  @ Chan gaat een “luchtbrug” bouwen met Nederland!
  @ Rusland gaat een brug bouwen in Coronie van drijvende kokosnoten!
  @ Brunswijk gaat de golden gate bridge bouwen over de Marowijne rivier!
  @ Strei gaat een brug bouwen met lege drankflessen!

  Dat is pas infrastructuur!


  Maak melding
 34. @Wayambo
  Je kan ophouden met de reclamerij van je criminele held bouta.
  Srafveroordeling van 20 jaar en lijder zijn tegelijk…bouta voor jou.
  Couppleger…bouta.
  Amnestie…bouta.
  Dec moorden…bouta.
  Moiwana broederoorlog …bouta
  Telefooncoup…bouta
  Devaluatie en inflatie…bouta
  Lenen en bedelen…bouta
  Suriname bankroet…bouta.
  Avondklok….bouta.
  De bruggen die gebouwd worden. .dat geld komt niet uit de zakken van bouta.Wij en onze nog te komen nakomelingen gaan ervoor betalen en niet je baasje bouta.
  Ps,
  Wij weten niet meer wat origineel aan Suriname toebehoort want je baasje geeft stukjes van Suriname weg zodra hij vindt dat hij zijn ocer people zoals jou moet blij maken.
  Zie maar een gratis pakketje en hij is de ndp criminele ‘god’.
  De frontregering heeft nooit de kans gehad 100% te regeren en te bereiken wat zij gewild zouden hebben integendeel hun tijd van regeren werd in beslag genomen om de puinhopen van je baasje op te ruimen en Surinamer leefbaar te maken voor ons.
  Voorts huilt je baasje dat Venetiaan een lege kas voor hem heeft achtergelaten en nu sta je te springen dat je baasje meer dan 1 bruggen bouwt of gebouwd heeft.Die drugs bussines van je baasje doet wonderen voor hem.


  Maak melding
 35. Als die “Oom Bert “van jullie zou werken en zichzelf nuttig zou maken zou hij niet 24/7 op waterkant zitten reageren . Zoek werk bij een station of dagblad waar je je ei kwijt kunt. Gefrustreerd kom je over.
  Ik snap dat niemand om je heen wilt komen. Walgelijk gefrustreerd net als Hoost.


  Maak melding
 36. Suriname kent meer kruimeldiefstal.
  Duh. Dat is het enige dat er nog is.
  De ndp heeft alles al opgevreten


  gemodereerd
 37. blakamaribo. echt niet hou je rotzooi
  Jullie hebben een highway.
  Feest . een nationale vrije dag
  precies wat jullie nodig hebben .hehehehe


  gemodereerd
 38. @W: Stilletjes he in de prostitutie? Seks op 2m afstand is strippen, twerken, Paaldansen en jezelf bevredigen. Ja en dan tussendoor de verdiende 29 SRD steken in de gleuf van het internetcafe…… oh nee jij zit op staatskosten gratis op internet he?
  Begin alvast in te pakken want volgende week is het jatten wat je nog jatten kan en vluchten.
  Na al die jaren hielenlikkerij ben je geen stap verder gekomen dan toen je op straat hosselde.


  Maak melding
 39. ook na 25 mei moet de revolutie voort gaan, waar fouten gemaakt zyn herstellen en op onze blaren zitten ,dit is hoe een landt zelfstandig wordt ,in de wereldt kryg je niks gratis
  gewoon door zetten ,vallen en opstaan en door gaan zo gaat dat
  Suriname is nooit van europeanen geweest ,het was bezet maar behoord aan de INHEEMSEN
  laat dat duidelyk zyn


  Maak melding
 40. @oom bert, je hebt groot gelijk, laat de rekenkamer maar precies uitleggen wat (B)oefdraad met het geld heeft gedaan. Zijn dikke kop is er in ieder geval nog groter van geworden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES