Twee lijken met schotwonden op terrein aangetroffen

11
Twee lijken met schotwonden op terrein aangetroffen
De politie doet onderzoek ter plekke.

In Suriname zijn dinsdagmiddag twee lijken aangetroffen op een terrein achter een woning. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om de lichamen van twee mannen en dat de stoffelijke overschotten schotwonden vertonen.

De overschotten zouden rond 17.30u zijn ontdekt nabij Republiek, in het politie ressort Zanderij. De omgeving is groots afgezet. Verschillende Surinaamse politie eenheden zijn nu ter plekke, voor het onderzoek zoals te zien is op de foto. De lijken vertoonden schotverwondingen aan het achterhoofd.

De redactie van Waterkant.net verneemt van bronnen rondom het onderzoek dat het zou gaan om twee neven, die eerder als vermist werden opgegeven. Naar verluidt zou het gaan om J. Derby en I. Bruinhart. Ze waren zondag van huis vertrokken om te gaan jagen en sindsdien ontbrak elk spoor.

Meer details zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra er meer informatie is wordt dit bericht aangevuld.


11 REACTIES

 1. De 2 mannen rust in vrede.
  We weten nog steeds niet waar de vermiste heren uit Nederland zijn???
  Zodra de politie te maken krijgt met kringen rondom zogenaamde zware criminelen, bemoeien ze niet meer.
  Indien dit een onbekende moordenaar of groep moordenaars is, zullen ze wel opgepakt worden.
  Klasse justitie.
  Ons kent ons.
  De familieleden van deze 2 heren en van de andere 2 vermisten, van de geliquideerde politieagent by Sts1 en van dat meisje bij on the Run. Moeten eens en voor altijd in de pers treden met hun wetenswaardigheden.

  Of zijn zij ook bang?
  Hoeveel geef je om jezelf of om jou dierbare?

  Be Blessed


  Maak melding

 2. Zouden deze overledenen de 2 nog op te pakken heren zijn die Cairo een bezoek hebben gebracht? Indien dit wel zo is dan zijn wellicht de taferelen van de jaren 80 terug.


  Maak melding

 3. bigi. Sma heb jij niks te doen, wat heeft het geval van Caïro met deze twee mannen te maken,zijn mensen zo als jouw plaatsen alleen maar Rotsooi op 😩 Facebook. Gebruik jouw tijd nuttig dan doe jij iets beter.
  gemodereerd

 4. @Bigi Sma: als dat zo is dan is er tenminste nog 1 persoon die van deze 2 moorden weet. Stel dat 1 van de vermoorden de andere in ghet achterhoofd heeft geklaard dan moet er noog iemand zijn die hem weer heeft geklaard.
  Ja het is optellen en aftrekken in dit geval.


  Maak melding

 5. De grootste drugsbaron van Suriname kan uitkomst bieden in dit soort zaken, hij weet immers alles. Hij wenst iedereen slapeloze nachten , maar hij slaapt helemaal niet als het om zulke zaken gaat.
  gemodereerd

 6. zijn dat niet toevallig de jongens van de onlangs onderschepte bananen partij
  gemodereerd

 7. oh ja en sammy de koningin: jij moet echt detective gaan worden in su, jou 1+1 theorie is gewoon magnifiek !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.