Landbouwer (24) vast na mishandeling, bedreiging en beroving van collega

9
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

Een landbouwer in Suriname is onlangs ingesloten voor beroving, bedreiging en mishandeling van een collega. De man, de 24-jarige Nickeriaan Sanjay D., is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

Het slachtoffer deed op maandag 27 april aangifte tegen hem, bij de politie van het bureau Waldeck in Nickerie. Sanjay zou in de vroege ochtend van dezelfde dag naar de verblijfplaats van het slachtoffer zijn gegaan, alwaar zij een woordenwisseling met elkaar kregen.

Op een gegeven moment viel Sanjay het slachtoffer aan, waarbij deze werd mishandeld en bedreigd. Sanjay nam daarna een tas van het slachtoffer mee, waarin volgens verklaring van het slachtoffer een bedrag van SRD 500 en schoenen zouden zitten.

Daags daarna bracht de verdachte de tas weer voor het slachtoffer, maar het geldbedrag zat er niet meer in. Het onderzoek is in volle gang meldt het Korps Politie Suriname zojuist.


9 REACTIES

 1. Maakt geen grap met Sanjay… Hij heeft in ieder geval zijn schoenen terug. Sanjay had alleen maar de inhoud nodig. We weet …misschien moest hij Sanday betalen.


  Maak melding

 2. Nooit eigen rechter spelen altijd de juiste instanties raadplegen voor het oplossen van jouw problemen.
  gemodereerd

 3. Ik lees niets van de racisten over de bevolkingsgroep waartoe deze moordenaar behoort. In het vervolg moeten jullie je houding matigen.


  Maak melding

 4. Pieter.. Wij verlagen ons niet toch een bepaalde soort die dagelijks hier zeiken over apen, zwarte enz . Nee… Sanjay heeft op eigen wijze zijn zaak afgehandeld haha. Trouwens .. hij is geen moordenaar.


  Maak melding

 5. Helaas heeft hij geen neeeeeggheer beroofd. Een beetje laf dus van Sanjay. Want de neeeeggghers beroven vnl Hindoestanen. Anderzijds, een neeeeeggherrr heeft nooit wat, dus wat moet je dan roven van hem? Hooguit de kleren die hij aan heeft. Maar die stinkende zweetlucht wil niemand hebben, ook al was het gratis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.