VIDEO: Automobilist rijdt stroompaal kapot en eindigt in goot

7
VIDEO: Automobilist rijdt stroompaal kapot en eindigt in goot

De bestuurder van deze auto werd maandagmiddag door de politie in Suriname afgevoerd naar het bureau, omdat hij flink tekeer ging nadat hij met z’n auto in de goot langs de weg was geëindigd. Het vermoeden bestaat dat er alcohol in het spel is.

De man reed rond 16.45u met het voertuig over de Vierkinderenweg richting Magentakanaalweg, toen hij bij een S-bocht kwam. Doordat hij waarschijnlijk met hoge snelheid reed, verloor hij daar de controle over het stuur.

Hij ramde een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) die in tweeën brak en eindigde vervolgens met zijn auto in een goot langs de weg (foto). Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de man naar het politiebureau is afgevoerd om af te koelen, omdat hij tekeer ging tegen de politie en omstanders. De EBS ging ter plaatse om de paal te repareren en een sleepbedrijf takelde de auto uit de goot.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Bekijk hier een video van de auto in kwestie en volg ons ook hier op Instagram:

https://www.instagram.com/p/B_x6UrkF9Vp/?utm_source=ig_web_copy_link


7 REACTIES

 1. Toen de mensen in de vorige eeuw teveel Brandspiritus dronken werd er een blauwe kleur aan toegevoegd zodat men er beroerd van werd en ging braken, nu met die Covid=19 wordt alcohol Ethanol vaker aangeraden en verkocht als handsanitiser Ja als de dop niet op de waterfles zit in het warme Suriname en de pomp niet op de handsanitiser dan kan een geconcentreerde weggebruiker per ongeluk zijn dorst lessen met spul uit het verkeerde flesje. Als er niet gauw naar iets anders dat niet op alcoholbasis is dat wordt gebruikt om je handen te ontsmetten, dan geloof ik dat we over een paar maanden flink wat meer zware drinkers zullen hebben in Suriname
  Ik hou het bij aangelengde Dettol want ik moet niets hebben van alcohol in welke vorm dan ook nog niet eens in koek.
  Ronald aan het stuur flipte van de ethanol en mocht mee met oom Hermandath om zijn roes uit te slapen. Toen hij bij zinnen kwam wilde hij doorgaan met zijn leesoefening en sprak Plons waar zijn we?? Zei de agent Bureau ding sroto joe mars

  Brandspiritus

  Naar navigatie springen

  Naar zoeken springen

  Bron Wikipedia

  Een fles 94% brandspiritus
  Brandspiritus, meestal kortweg spiritus genoemd, is een mengsel van alcohol, water en diverse toevoegingen.

  Spiritus wordt gebruikt als schoonmaakmiddel en als brandstof. Brandspiritus bestaat grotendeels uit ethanol. Er is een giftige stof aan toegevoegd (meestal methanol), om de alcohol te denatureren (ongeschikt te maken voor consumptie). Daarnaast bevat het een blauwe kleurstof en een geurstof om de zo behandelde alcohol goed herkenbaar te maken. Ook bevat het een braakmiddel voor het geval iemand de spiritus toch binnenkrijgt. Over zo behandelde alcohol hoeft dan geen accijns te worden betaald. De samenstelling van brandspiritus is doorgaans: 85% ethanol, 10% water, 3% methanol, 1% aceton en 1% pyridine (een geurstof) plus een blauwe kleurstof. De verbrandingswaarde van spiritus is 18 × 109 J/m3 en de dichtheid 0,84 x 103 kg/m3.


  Maak melding

 2. Bij gebrek aan zinvolle opmerkingen of reactie,s schrijft men een hoop onzin en rommel en dat zijn volwassen grow up.
  gemodereerd

 3. Is het bij de directie van EBS nog steeds niet doorgedrongen “stootblokken” bij de elektriciteit palen te situeren? Elke week is het weer raak dat palen omver worden gereden. Of is er sprake van een verdien model vanwege de verzekering?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.