Politie houdt drugsverkopers met verschillende drugs in auto aan

5
politie op locatie
Archieffoto

De politie van het bureau Lelydorp heeft op vrijdagmorgen 1 mei de 35-jarige Fabian I. meer bekend als ‘Muis’ en de 27-jarige Quincy M. aangehouden ter zake overtreding van de Wet Verdovende middelen. Ze zijn vermoedelijk drugsverkopers meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De politie van het bureau Lelydorp, bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) heeft de boven genoemde mannen in de Paralelweg staande gehouden. Zij zaten bij die gelegenheid in een voertuig en hadden marihuana, hasj, XTC-pillen en cocaïne bij zich.

Verder heeft de politie in de directe omgeving, waarin Fabian en Quincy zich bevonden, nog meer illegale drugs aangetroffen die op verschillende plekken verborgen waren. Het gaat in deze om zogenaamde verkoop hoeveelheden drugs.

Het tweetal is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel gezet door de politie en de drugs en het voertuig zijn in beslag genomen, meldt de politie.


5 REACTIES

 1. Muis en Quincy zijn baby’s. De ratten lopen nog rond.
  Wanneer gaat de politie die bigie bere ndp’er, die vlaggen jat van andere partijen oppakken. Schaamteloos rijd hij rond in zijn 46-68 JV zwarte pick-up.


  Maak melding

 2. En zo vernietigen deze gasten het eigen volk met die troep. Nog even en er lopen nog meer levende zombies door de straten in ons landje. Sluit hun donder voor goed op. Het zijn deze zelf vernietigend soort die het leven van de samenleving voorgoed verpesten. Deze duivelse praktijken moeten uit het land verbannen worden. Deze gasten hebben geen gevoel in hun donder voor hun medemens. Schaamteloos om een beetje geld je eigen mensen hun leven helpen te vernietigen. Wat mij betreft mogen zij zonder vervroegd vrijlating weg rotten in hun cel.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Zoals altijd de koeriers en de risico dragers worden gepakt. De baas zit veilig en vervangt deze misfits. Mischien ziet de veiligheidsdienst hem dagelijks onder een kopje koffie met sweetie boroe.

  We hebben antie drugs politie nodig die niet afhankelijk is van de minister van politie en dus van de president.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.