58-jarige bromfietser dood in goot aangetroffen met nekfractuur

8
58-jarige bromfietser dood in goot aangetroffen met nekfractuur

De bromfietser, die afgelopen dinsdag om het leven kwam na een verkeersongeval op de Oost-West Verbinding in het district Commewijne, is door de politie met zijn bromfiets in de goot langs de weg aangetroffen. Volgens het Korps Politie Suriname is de 58-jarige man waarschijnlijk gevallen en hij daarbij een nekfractuur opgelopen.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietsbestuurder Chandrikapersad Algoe over de Oost-West verbinding reed, gaande in de richting van Stolkertsijver. Gekomen ter hoogte van de Orleanekreek is hij, door tot nog toe onbekende reden, van de weg geraakt en in de goot langs de weg terecht gekomen.

De politie van het bureau Richelieu kreeg de melding van het Command Center en ging voor onderzoek naar de locatie, waar ze de man in de goot aantrof. Een ingeschakelde arts stelde de dood van de heer Algoe officieel vast.

In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, door de politie, aan de nabestaanden afgestaan meldt de politie.

8 REACTIES

 1. Waarom niet een aparte strook komt voor fietsers en brommer in Suriname op bepaalde wegen??? Waarom zijn de wegen zo smal? Als het smal is dan wegen maken met 1 rij richting!!!


  Maak melding

 2. Automobilisten zijn mensen die geen rekening houden met andere weggebruikers; personen auto’s rijden alsof het binnen de bebouwde kom een highway is!!! Wegen belasting en verzekering voor auto bezitters moeten flink verhoogd worden met name SUV die hardhandig onbeschoft rijden en gedrag vertonen alsof andere weggebruikers dieren zijn en massaal overhoop willen rijden!!!


  Maak melding

 3. Als je méér doden wilt in het verkeer blijft dan op 25 mei je stem uit brengen voor de cocaïne regering en u krijgt uw zin!!! In alle politieke partijen zitten cocaïne vertegenwoordigers ??


  Maak melding

 4. Goede infrastructuur is nog geen oplossing in Su, het is het gedrag van bepaalde automobilisten die drastisch aangepakt moet worden !!!! Macho stoere en verwaandheid in het verkeer in Su, is abnormaal hoog.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Ook kijken of hij niet te veel alcohol in zijn bloed had.
  Hij is niet door een auto aangereden. Denk je dat de politie niet zou merken dat de brommer extra beschadiging had. De brommers van nu zijn geen zundapp. Ze gaan snel dus je moet niet dronken gaan rijden.
  Ook trekt men geen goede valhelm aan.


  Maak melding

 6. Uit het bericht blijkt, dat het om een EENZIJDIG ongeval gaat.
  Daarom zijn de voorgaande reactie van geen enkele waarde; men denkt de oorzaak te weten.
  Er worden steeds spijkers op laag water gezocht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.