Nog 1 COVID-19-patiënt in Suriname genezen verklaard

9
COVID-19 Suriname

In Suriname is weer 1 patiënt, die besmet was met het coronavirus (COVID-19), genezen verklaard en naar huis gestuurd. Dat heeft de directeur van Volksgezondheid Cleopatra Jessurun zojuist bekendgemaakt. De teller van het aantal genezen personen is bijgesteld van 6 naar 7.

Als alles goed verloopt zal morgen nog 1 persoon genezen verklaard worden. Die persoon is al negatief getest na een eerste test. Er wordt nu gewacht op het resultaat van de tweede test, die morgen wordt afgenomen. Als die ook negatief is, wordt de persoon ontslagen uit het ziekenhuis en mag dan ook naar huis. De persoon zal dan officieel ook genezen verklaard worden.

Het aantal positief geteste mensen in Suriname is tot en met vandaag nog steeds tien, waarvan één persoon is overleden. Momenteel zitten 280 personen in quarantaine op overheidslocaties.

President Desi Bouterse komt later op de dag met een statement omtrent de afgekondigde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.


9 REACTIES

 1. Fijn en nu nog de rest van de bevolking testen want het krioelt van de coronavirus onder het volk die geen gehoor geeft aan afstand bewaren zoals Bouta en de hele ndp kliek die de eigen regels aan zijn smerige onderbroek lapt. De coronavirus is zich aan het muteren. Dus niet te vroeg juichen.


  Maak melding

 2. Het zou zeer verstandig zijn als de getroffen maatregelen gehandhaafd blijven voor op zijn minst nog 3 weken.

  Daarna zaken evalueren en aan de hand van de uitkomst een verklaring geven aan de Surinamers.


  Maak melding

 3. Dus met deze aantallen is Corona in Suriname niets anders dat een dodelijke griep die met kruiden uit het Amazonebos van Suriname en andere minimale acties goed in de hand te houden……..TOCH???…….
  Nu kunnen al die strenge maatregelen ook afgezwakt worden. In de buurlanden zijn zze gewoon niet zo serieus als de Surinaamse overheidsmaatregelen waarbij de president aan handoplegging doet en de geestelijken 2mtr afstand moeten houden.
  Vroeger geloofden de oudjes dat het Bijbelse Paradijs op de plek van Suriname was gesitueerd omdat er nooit erge natuur rampen gebeurden en de flora en fauna zo goddelijk waren.
  Mooi natuurlijk dat er tot nu toe maar 1 dode is gevallen(officieel) en zo weinig besmette mensen.
  Vervelend en best hartverscheurend dat er zoveel mensen zijn overleden en met hun nabestaanden als mogelijke besmettingshaarden behandeld zijn en anders afscheid hebben moeten nemen.
  Ik hoop dat dit het geweest is en dat niet als het overal over het hoogtepunt is dat Suriname in de sjit komt. Want Suriname is een land vol van verrassingen.
  Ik zie zoveel beren op de weg dat ik zelfs onlangs droomde dat de overheid Corona had ingevoerd 3 dgn voor de verkiezingen brak in mijn droom toen de pleuris uit. Gelukkig was het een droom al was die eng


  Maak melding

 4. Statisch gezien zijn de cijfers van besmetting, genezing, en in een geïsoleerd omgeving zoals de autoriteiten ons doen geloven van geen kant. Temeer omdat het aantal in verzekering gestelde personen niet nader gespecificeerd wordt. Daarnaast wordt ook niet aangegeven in welk gebied de overledene woonachtig was en op welke wijze met het stoffelijk overschot van dit individu omgegaan is. Convid-19 schijnt als Pandemie alleen in Suriname een stijgende succesverhaal te hebben. De rest van zichzelf respecterende landen dus de buurlanden van Suriname hebben de pest erin.


  Maak melding

 5. Het gevaar komt dus van besmette boromangs van Guyana en Frans Guyana. Dat zijn de Corantijn overstekers , de Marowijnr overstekers en over de Atlantische Oceaan gesmokkelden.

  Kunnen sommige groepen mensen nu weer aan het werk gaan?


  Maak melding

 6. De pessimisten zullen dit niet leuk vinden maar we zijn beter dan de rijke landen ondanks volgen sommige we failliet zijn en het slecht gaat met ons land. BRAVO!!! voor Suriname.
  God zijt dank🙏🙏🙏🙏🙏
  Nederland staat er ruim 90+ miljard in de min zonder steun aan KLM krijgt de economie een mokerslag.
  USA ruim 22 miljoen werkeloos door het Coronavirus.
  Dus Suriname mag geen crisistijd doormaken???
  Ben blij dat ik in Suriname mag wonen en niet hutje mutje opgepakt bij elkaar in een flat negen hoog achter langs een snelweg.


  Maak melding

 7. Goed gedaan mensen in Suriname. Ik gun jullie van harte heel veel gezondheid toe.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.