Voor de derde keer ingebroken in voertuig VHP-parlementariër Mathoera

34
Voor de derde keer ingebroken in voertuig VHP-parlementariër Mathoera

Voor de derde keer is er zaterdag ingebroken in het voertuig van VHP-parlementariër Krishna Mathoera. De parlementariër die zelf melding maakt van het voorval op haar Facebook-pagina, spreekt wederom kritisch over de veiligheid en criminaliteit in Suriname. Aangezien Mathoera zelf ex-politiecommissaris is geweest met 37 jaar politie ervaring, vindt zij de veiligheid van alle Surinamers voor haar het meest belangrijk.

Veilig zijn, veilig voelen en veiligheid van je dierbaren moet een hoge prioriteit krijgen volgens Mathoera. “In elke samenleving zal een deel het pad van de criminaliteit kiezen. Het is de taak van de overheid om het gros van de bevolking te beschermen tegen deze groep. Meer surveillance, meer onderzoeken en meer geld voor de politie om proffesioneel te worden zijn cruciaal. Dit is noodzakelijk”.

Volgens de Surinaamse parlementariër loopt de schade die burgers lijden in de miljoenen. De investering in de politie is daarom volgens haar dus de moeite waard. Uit eigen ervaring weet zij hoeveel schade criminaliteit meebrengt. Mathoera laat verder weten dat herstel van de ruit haar 420 SRD heeft gekost.

“Er is ook al 2 keer ingebroken in mijn huis. Heel veel schade. En dat ervaren duizenden mensen jaarlijks. Ik ben grote voorstaander voor een schade fonds voor slachtoffers. En tegelijkertijd een beleid, welke criminaliteit sterk ontmoedigd. Ik ben ook heel arm geweest en nachten op lege maag geslapen. Armoede moet niemand leiden naar het pad van criminaliteit”.

34 REACTIES

 1. Voorlopig zul je dit soort dingen nog moeten aanhoren, want volgens wetenschappers, heeft dit land nog 50 jaar nodig, om deze 10 jarige puinhoop van dit paarse geboefte op te ruimen, na 25 mei, zullen velen mensen een zucht van verlichting slaken, dat ze eindelijk verlost zullen zijn van deze moordenaar met zijn criminele trawanten.


  Maak melding

 2. als iemand zonder toestemming in je huis komt is heel erg
  dat wens je jou vijanden ook niet
  mensen komen aan je prive en eerbaarheid
  maarrrrrrrrrrrrrrrr als mensen die gekozen zijn door het volk
  roven stelen ,zoveel hectaren gronden bezitten
  wat moet met zulke gasten gebeuren?
  gemodereerd

 3. Deze dingen zijn doorzichtig waarom niet aangifte doen weer een politieke stun val vies tegen voor iemand die minister van justitie was daarom zal de ndp de verkiezingen winnen en zal deze zelfde vrouw weer minister van justitie moeten worden
  gemodereerd

 4. Hopelijk krijgt deze dame straks het departement van justitie en politie onder haar hoede en kan ze dan enigszins orde scheppen in een verloederde maatschappij.
  Er is een berg afval dat verbrand moet worden.
  Succes dame.


  Maak melding

 5. Houdt toch op met die racistische opmerkingen, criminaliteit is van elke bevolkings groep
  en armoede zal altydt tot criminaliteit leiden , dat weet een ieder met gezondt verstandt
  opvallen is dat een bepaalde deel van de bevolking steeds naar een bepaalde bevolkingsgroep wyst terwyl ze ook goedt vertegenwoordigt zyn in de gevangenissen
  gemodereerd

 6. Wat een niets zeggende grijs gedraaide reactie,s de meeste zijn open deuren intrappen
  Één of andere zwakzinnige barbaarse idioot wil handen laten afhakken of voorgoed opsluiten voor een auto inbraak hoe paars en ziek moet je zijn je bent erger dan een auto inbreker ga naar het midden oosten daar hoor je thuis.
  gemodereerd

 7. Een noodfonds kan de slachtoffers van criminaliteit zeker helpen.Maar als het verdampt en er mee gestoeid wordt is het natuurlijk waardeloos. Deze ndp regering weet van vercampen en stoeien met geld. Nu kijken ze als een kuiken arend naar het rollen van geld.


  Maak melding

 8. @Rbrown
  Het is gezond verstand. Klopt het is een feit dat criminaliteit onder diverse groepen voorkomt. In ons mooi landje Suriname voert toch een bepaalde groep de boven toon
  Laten wij ons kop niet in het zand steken.
  Laat je informeren,welke bevolkingsgroep Boma overspoeld dan kom je er van zelf achter.


  Maak melding

 9. Dit hoort allemaal bij de rol en het decor van acteur Mathoera in het politiek spel om de macht in Suriname. Het is allemaal zo doorzichtig. Ik vermoed dat Mathera bewust spullen in haar auto heeft laten liggen zodat dieven hun slag hebben kunnen slaan. Men gaat niet inbreken in een lege auto, niet in Paramaribo en ook niet in Amsterdam west, Rotterdam.enz. Met dit soort bewijzen, voorbeelden en berichten hoopt Mathoera haar politiek verhaal gewicht te geven. Zij speelt in op sentimenten op delen van haar achterban. Een deel gaat natuurlijk de NDP de schuld geven en weer anderen gaan een bepaalde bevolkingsgroep beschuldigen.


  Maak melding

 10. Heel erg jammer voor het volk van Suriname dat ze wederom geconfronteerd worden met zulke criminaliteiten.

  Iedere keer als ndp aan de macht komt dan wordt het een zooitje in het land!
  Tussen het jaren 2005 en 2010 had Chan korte metten gemaakt met wat criminaliteitscijfers betreft.

  Na 2010 moet je nagaan hoeveel dochters zijn verkracht, hoeveel mensen zijn beroofd van hun eigendommen, hoeveel mensen om het leven zijn gebracht, hoeveel emotionele schade zij verricht hebben bij hun slachtoffers???? Ga maar zo door….

  Beste mevrouw Mathoera,

  Ik praat niet over, dat u zelf een slachtoffer ben van zulke daden.

  U draag de naam van de Heer Krishna.

  De tijd is rijp.
  Het moment komt er aan.

  Met uw kennis en kunde, maak er een eind aan deze criminaliteit.
  Gun het volk van onze gelief Suriname veiligheid en rust.
  Wij vertrouwen u bij het hoofd departement van justitie en politie.

  U bent een sterke vrouw en u kunt het aan!!!

  Bij voorbaat succes gewenst!!!


  Maak melding

 11. @ RobG

  Het gaat hier om iemand van de VHP, als het iemand van de NDP is dan lul je anders Rob de Homo. Dus jij vindt dat de dame is kwestie, speciaal iets in de auto heeft laten staan zodat, ze kunnen inbreken! Nou Rob de Homo: ik vind dat jij moet gaan gorgelen met een stevige diaré van Mathoera, halve zool….

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. MAthoera op Facebook plaatsen dat ze haar auto 🚗 hebben ingebroken 😂😂😂😂😂😂😂😂wat heeft Facebook met het plaatsen van deze auto inbraak zoekt deze mevrouw weer aandacht.
  gemodereerd

 13. Misdrijven komen in alle samenlevingen voor. Onder alle diversiteit en die er zijn en onder zelfs mijn hoge gegoede burgers die dagelijks de das strak om de nek vind.
  Zelf landen/naties plegen misdrijven/criminaliteit. Zie doen, laat doen. In Suriname draait alles om geld en begrijpelijk. Ik spreek het niet goed. Dit hebben wij gezaaid en moeten de goeden er nu onder leiden.
  Door de malaise, normen en waarden die voor velen de standaard is, is dit realiteit van de dag vandaag.
  Anno 2020 kijkt niemand naar de ander, het is hoe ga ik dit, hoe moet ik nu, hoe kom ik aan dit,dat zus en zo. Materialisme is wat wij hebben gestampt in onze toekomst.
  Het is een plaag geworden en dit ombuigen is een mega klus. De mindset van de jeugd is catastrofaal en in plaats van ontmoediging en correctie, wordt dit gestimuleerd.
  Zelfs U moet zich in de spiegel kijken. Ik doe dit dagelijks en kan dat zeker trots dat ik niet perfect ben. Mevrouw Mathoera kunt U dat, en Uw lijsttrekker???????
  Heel vervelend en irritant dat U dit overkomt alsook anderen. Munt slaan uit dit soort gegeven is niet integer als dat zo zijn. Ik ga ervan uit dat U integer bent.
  Wanneer de vos passie preekt ??????? Is de mens gewaarschuwd. On troebel water kan een ieder goed vissen en vangen ook.


  Maak melding

 14. Mathoera je weet dat tijdens je periode in dienst 400 ton padie verdwenen is en 90 kg cocaine.
  Dat verhasltje van je daar walgem we van. Maar drugsmensen verdraaien altijd de boel.
  Vergeet van je zoon niet.
  gemodereerd

 15. Intimidatie en bedreigingen zijn creatie van bouta. Vanaf 1980 wordt het volk geterroriseerd door mpp bouta. De paarse ratten kunnen niet zien hoe populairder Krishna steeds wordt. Zij en Chan kunnen Suriname alsnog redden. Suriname wordt oranje gekleurd.


  Maak melding

 16. @Lockdown
  U zult versteldt staan om tezien hoe zeer en hoeveel andere bevolking groepen in onze gevangenissen vertegenwoordigd zyn, u kent het verhaal van konkoni wang e tja a ning ,dus laten we niet generaliseren ,maar als volwassen personen naar de maatschappy kyken.


  Maak melding

 17. Mathoera,wat is jou bijdrage geweest toen jij in de gelegenheid was enige verandering te brengen mbt dit vraagstuk. 37 jaar ervaring….. ben benieuwd .


  Maak melding

 18. Die dieven zijn van de ndp, om je bang te maken zodat Mahtoera minder gas geeft. Is Niks anders. Waarom stelen ze dan niet bij VanderSan of bij Limbo of bij Aboel of Amisingkeba???


  Maak melding

 19. Agoetigri at 12.54
  Je praat over 1980 heb je het meegemaakt?
  Je praat weer over paarse bende jij moet opgepast zijn met paarse bende want ze komen weer aan de macht samen met die Chan van je want hij heeft al gezeg dat hij NOOIT heeft gezeg dat hij NIET met bouta gaat werken dus maak je ogen open klootzak. Jullie gaan onderling vechten en alle toppers gaan daar samenwerken en hun geld maken dan ga jij rond lopen met Agoeterre
  gemodereerd

 20. Frank at 13.48
  Ik ben totaal eens met je wat hebben ze gedaan toen zei aan de macht waren? Krabben soep eten samen met Segebai?
  gemodereerd

 21. Dit gaat om een bekende burger/ prominent politiek figuur die met zo een bericht meer aandacht kan trekken binnen de samenleving.

  Niet om mevr. Mathoera te beschuldigen van aandachtstrekkerij of zaaien van verdeeldheid. Maar arme onbekende burgers hebben die aantrekkingskracht niet wanneer hen hetzelfde overkomt.

  Ongeacht welke partij er aan de macht is, Suriname is een land waar veel mensen al gewend zijn (èn het vaak BEWUST in stand houden) aan wanorde en onverschilligheid. Enkele voorbeelden: klakkeloos dumpen van vuil op straat en openbare plekken, slecht onderhouden sluizen en kanalen, dagelijks roekeloos verkeersgedrag, veelvuldig alcohol (drugs) gebruik.


  Maak melding

 22. ik heb de oplossing voor mathoera
  laat ze een paar van de gratis hectaren van de vhpers verkopen
  dan heeft ze haar geld terug
  of laat jogi haar een paar hectaren geven om te verkopen
  probleem opgelost
  gemodereerd

 23. Natuurlijk zitten veel creolen in de gevangenis dus dat is geen punt want de creolen zijn de grootste bevolking groep in Suriname zou pas gek zijn als meer Hindoestanen of indianen of Javanen noemt maar op in de gevangenis zouden zitten maar één ding is zeker de criminaliteit moet aan.gepak worden maar van marhoera is politiek anders had ze aangifte gedaan


  Maak melding

 24. Toen zij huilde dat Doekhie onwaarheden over haar in de media verkondigde heeft ze een rechtzaak aangespannen. Zij heeft de zaak verloren wat betekent dat hij de waarheid vertelde. Misschien zal de olifanten pg alsnog optreden tegen haar voor het plegen van al die feiten. Wrede en maffia praktijken van haar zijn aangekaart. Toen zij in het korps was en haar partij voorzitter minister van justitie was er de grootste roep om de doodstraf weer in te voeren. Zo erg was het gesteld met de criminalitet en dat zijn feiten. Mensen werden wreed verkracht en vermoord. Onder indruk ben ik helemaal niet dus van wat ze vind. Ze zat er bovenop samen met haar huidige partij voorzitter.
  gemodereerd

 25. Ben geen ndper, maar die gasten dachten misschien die 30 kg coke alsnog te vinden die indertijd heeft verduisterd. Inbeslag genomen Coke lag toen thuis bij haar in haar voorkamer. Hier is ook zand erover gegooid en niemand praat er nog meer over, zo heb je er nog meer lopen bij de vhp ,landrovers ,GEITENDIEVEN en notoire overlopers
  op plaats 1 nijkerk, hoe ze zo een ding op die plaats hebben gezet mag Joost weten. Waidoe ook een overloper zal meer stemmen halen dan dit ding.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.