vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijErehaag voor aan corona overleden ziekenhuis medewerker Ram Ramrattan (60)

Erehaag voor aan corona overleden ziekenhuis medewerker Ram Ramrattan (60)

-

Does Travel - naar Suriname

In Rotterdam is dinsdagmiddag op een indrukwekkende manier afscheid genomen van de 60-jarige ziekenhuis medewerker Ram (Sona) Ramrattan. Hij werkte 27 jaar op de afdeling Radiologie van het Erasmus MC en zou buiten het ziekenhuis besmet zijn geraakt door het coronavirus dat hem het leven kostte.

Met een zacht applaus werd de in Suriname Rotterdammer uitgeleide gedaan. Een voor een legden medewerkers bloemen op de motorkap van de rouwwagen neer.

Het was een emotioneel afscheid, voor de medewerkers die zelf al zo lang onder moeilijke omstandigheden werken. Maar vooral voor de familieleden die in de rouwstoet volgden, aldus het Algemeen Dagblad.

In het filmpje hierboven is te zien medewerkers van het Erasmus MC in Rotterdam met gepaste afstand een erehaag vormden voor hun aan corona overleden collega.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Wat wij anno 2020 leren en meemaken is de angst en het oordeel die mense met De Ziekete van Hansen ooit meemaakten in bv Suriname. Ze waren onaanraakbaar en super besmettelijk maar bovenal getekend voor het leven ook als ze genezen waren. Ze werden in achteraf koloniën gestopt afgezonderd en afgescheiden van de “gezonde bevolking”. Ik heb me ooit door een oude mevrouw op Parra laten vertellen dat alle Pommeroos bomen werden vernietigd omdat if a merki bing kong tapoe joe skieng a sikie bing broko na joe tapoe.
  Heden ten dage is iedereen verdacht al heb je geen tekenen van besmetting.
  Vandaag hoorde ik een alleengaande seniore burger klagen over haar toestand. Ze zit al een maand in zelfgekozen afzondering omdat ze niet ziek wil worden. Ze wil eigenlijk niet ook Corona erbij. Ze is Astmapatiente diabeet hogebloeddruk sikkelcel en 2 ingebouwde prothesen. Verder heeft ze sinds kort ook nog maagproblemen waarvoor ze van de specialis medicatie krijgt. Ze heeft in Januari alvast eenrecept voor 3 mnd gekregen om af te geven in de apotheek als haar voorraad op was. Vandaagkreeg ze in de apotheek te horen dat ze aan de arts moest vragen om het recept digitaal door te sturen ivm Corona. Daarna belde ze naar het ziekenhuis om een afspraak te maken voor nieuwe therapeutische kousen die jaarlijks worden aangemeten. Nu kreeg ze te horen dat opmeten niet ging ivm corona en beperkt poliklinisch bezoek. Ze worden haar per post opgestuurd. Ze voelde zich vandaag voor het eerst zo verdrietig. Ze noemde het zelfs een vloek dat ze GEEN corona heeft.
  Ook had ze hele erge huidhonger want dr kleinkinderen ziet ze alleen via facetime dr kinderen doen dr hoognodige boodschappen en zetten die voor de deur op een tafel ze mist die brassas desnoods in beschermende kleding maar het mag niet. Alles draait om Corona en ze begrijpt niet dat de overheid en medici zich minder bekommeren om relataief gezonde oudjes zonder Corona.. Ze zegt dat ze over een tijdje een begrafenis zal krijgen met coronaregelgeving want al sterft ze er niet aan regels zijn regels.
  Heel fijn dat Ram zo een mooi afscheid heeft gehad van zijn collega’s.


  gemodereerd
 2. Gaat het nu over iets uit een ver verleden of over het heden. Mensen moeten altijd flauwekul verhalen komen vertellen om iets duidelijk te maken terwijl dit helemaal niet relevant is.
  De overledene heeft de beste jaren van zijn leven in dienst gesteld van de mensheid. 27 jaren was hij werkzaam om mensen te helpen op hun naar genezing. Ik wil u danken voor alles wat u gedaan heeft. U bent een held.


  gemodereerd
 3. Mooi gebaar. geeft tenminste aan dat hij geliefd werd door zijn collega’s. Sterkte aan de nabestaanden.


  gemodereerd
 4. Er is geen nieuwe Coronavirus Covid 19. Maar menselijke Coronavirussen zijn wel sinds 1965 ontdekt. De gewone griep is ook een CV. Zoek op YT naar Dr. Shiva, die de reden van deze achterlijke onechte pandemie blootlegt. Het is me duidelijk geworden dat wereldwijd de overheid niet voor het volk is. Een virus gaat niet over door aanraking of niezen, net als bij HIV. Deze pandemie is gebruikt om de kunstmatig gecreëerde hoge beurzen te laten instorten en binnen twee jaar een verplichte schadelijke vaccinatie in te voeren. En onderzoek de schadelijke effecten van 5G.


  gemodereerd
 5. @zoek het uit. volgens mij moet je even bij de psychiater langs. of even met je dr.shiva in nederland of italie langs komen, dan kunnen de daar werkende artsen (of zijn al die doktoren achterlijk) je misschienbwat verstand bijbrengen


  Maak melding
 6. @lucua Wilma, Doe eens beter je best voordat je alle beweringen gelooft. En leer van de 40 jaar ervaren viroloog Dr. Judy M. Ga eens echt op onderzoek uit luiwammes, IPV alles klakkeloos te geloven.


  Maak melding
 7. @zoek het uit. als er iemand iets klakkeloos gelooft dan ben jij dat wel. dr. judy m,wie is dat dan wel? kan haar naam (trouwens wat is haar achternaam) nergens bij gerenomeerde artsen vinden net zoals dr. shiva. je zou eens de tips over fake news moeten lezen, mischien dat je dan ziet wat je uitkraamt grote onzin is en daar is niemand mee gediend


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES