dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMcDonald's Suriname bedankt werkers in zorgverlening voor inzet

McDonald’s Suriname bedankt werkers in zorgverlening voor inzet

-

Does Travel - naar Suriname

De afgelopen weken heeft McDonald’s Suriname ook op hun eigen manier werkers in de zorgverlening bedankt voor hun inzet in de strijd tegen het coronavirus. Het bedrijf heeft zorgverleners in verschillende ziekenhuizen als dank voorzien van een complete meal met drank.

Ladies talk, een Surinaamse Facebook groep die zich bezig houdt met uplifting van de Surinaamse vrouw, had eind maart ook zorgverleners in Suriname in het zonnetje gezet. De vrouwen hadden toen ook het initiatief genomen om diverse organisaties te voorzien van eten en drinken.

Het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) heeft vorige week woensdag ook haar personeel van de Intensive Care (IC) in het zonnetje gezet. Het ziekenhuis in Paramaribo bracht ook op hun eigen manier hulde aan de mensen die dag en nacht klaar staan om COVID-19 patiënten te behandelen en te verplegen.

In de verschillende landen over de hele wereld zetten steeds meer overheden, bedrijven, organisatie en maatschappelijke groepen zorgverleners op hun eigen manier in het zonnetje, als dank voor hun optimale inzet in de strijd tegen het coronavirus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Goed zo! Alleen nog de makers van toiletpapier en handgel nog bedanken en daarna de mensen die al die tijd thuis hebben gezeten om verspreiding van het virus te voorkomen. O ja. Eet geen sapakara meer


  gemodereerd
 2. Sorry en ik hoop dat Corona Suriname spaart, maar het personeel heeft het ten opzichte van het buitenland heel makkelijk gehad om zo een eerbetoon te krijgen. Bidt dat het Coronavirus aan Suriname voorbijgaat, want ook artsen gaan dood. Artsen en verplegend personeel zijn jammer genoeg ook mensen, die het ook kunnen oplopen.


  Maak melding
 3. McDonald geeft juist overgewicht/obesitas toe en met coronavirus zullen ze eerder sterven.


  gemodereerd
 4. @ Redskin

  Ik begrijp je opmerking richting @ John niet, wat vindt je een domme opmerking van @ John ?????


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES