dinsdag, februari 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Wayne Telgt na bijna vier maanden weer aan het werk

VIDEO: Wayne Telgt na bijna vier maanden weer aan het werk

-

Does Travel & Cadushi Tours

Presentator Wayne Telgt is na bijna vier maanden weer aan het werk gegaan. Hij raakte in december 2019 in opspraak toen hij door de politie werd ingesloten op verdenking van seksueel misbruik van een minderjarig meisje in Suriname.

Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd sprak het Hof in zijn beschikking van een zogenoemd ‘grensgeval‘ waarbij onduidelijk is of er enig seksueel contact is geweest tussen Telgt en de minderjarige toen ze nog geen zestien jaar was.

Tegenover de krant wenst Telgt niet in te gaan op het juridische en inhoudelijke van deze zaak. Dat laat hij over aan zijn advocaat, maar ontkent wel dat er seksueel contact met het meisje is geweest.

Telgt was afgelopen woensdag terug in het TV programma ‘To The Point‘ van Apintie. Voorafgaand aan het programma nam hij even tijd om Apintie te bedanken dat hij terug mocht komen en bood zijn verontschuldigingen aan:

Beeld (c) Apintie TV

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

34 REACTIES
 1. Big up jongeman en welkom terug…..en als jij inderdaad in de fout bent geweest…. hoop ik dat je ervan hebt geleerd. Wie zonder fouten leeft….werpe de eerste steen. Het siert jou om ff “ sorry”, te zeggen. Maakt jou alleen maar groter. Big up Wayne en welkom terug. Veel wijsheid…….lobbie


  Maak melding
 2. Elk geit lust een groen blaadje, Telg ontkent niet, maar hij bevestigd ook niet! Aan een dorre blad sappelen heeft ook weinig interessants. Telg je bent een slimme viezerik.


  Maak melding
 3. =Wayne heft via de krant alles uitgelegd en vind het tof van hem. Gelukkig dat hij niemand seksueel heeft gebruikt.
  Wanneer mensen teveel grappen met het ander geslacht maakt, kan het soms verkeerd aflopen.


  Maak melding
 4. =Ik hoop met de ervaring die Wayne heeft opgelopen in de gevangenis de regering een beter beleid kan maken voor de mensen om terug te keren naar de maatschappij. Dit omdat het nu puur om eigen ervaring gaat en hij nu met eigen ogen en oren heeft meegemaakt wat er gebeurd in de gevangenis.

  Het is toch “goed” dat hij dit heeft meegemaakt. Misschien moest het wel zo zijn.


  Maak melding
 5. Waldo, Pakiratigri & RobG
  Het lijkt er op dat veel NDPers hier een voorbeeld aan kunnen nemen.
  Zodra je als functiedrager of prominent in serieus in opspraak komt functies neerleggen en het rechter haar beloop geven.
  Niet klagen en door gaan.

  Waldo en vrienden komt er nog een nuancering van jullie karaktermoord.


  Maak melding
 6. Wayne werd als politicus steeds populairder.Dus moest hij beschadigd worden en is in de val gelokt.
  Als de NDP ers een voorbeeld nemen aan Wayne en te biecht gaan,worden het lange verhalen als van duizend en één nacht.


  Maak melding
 7. Beste mensen, het is nooit te laat om tot inkeer te komen en de goede weg te bewandelen. Natuurlijk goed opletten in de toekomst. Maar,……… het trieste met DDB & CO is het volgende: ze zijn blind voor positieve figuren en bewandelen het pad van hun “messias Bouta”, helaas voor de navolgers, deze is niet in staat om het licht te laten schijnen in het duistere Suriname.
  There’s only One Son Rice, gezegend pasen.


  Maak melding
 8. Ik ben blij voor hem dat hij weer aan de slag is en dat het Hof van Justitie geoordeeld heeft dat er geen overtuigend bewijs was van seksueel contact tussen hem en een minderjarige. Laat staan dat er sprake was van onvrijwillige seks. De paarse ratten mogen nu weer wat nieuwe leugens gaan verzinnen.
  Ik heb vanaf het begin vermoed dat deze beschuldiging tegen hem een politieke set up was. In elk geval toont deze zaak weer eens aan dat een beschuldiging van seksueel misbruik heel makkelijk is te maken en in veel gevallen ook nog eens valselijk. Heel wat mannen zijn zo onterecht beschadigd geworden.


  Maak melding
 9. Alleen bij de NDP wordt een crimineel rijkelijk beloont. Hoe gruwelijker de daad hoe hoger de functie met een gigantische salaris in usd. Zie bijvoorbeeld drugsdealer boerenveen nu president RVC staatsolie. Door onder andere vriendjespolitiek en nepotisme is Suriname nu verworven tot de een van de armste landen.

  Met deze bende moet afgerekend worden op 25 mei. Tot deze datum kunnen ze de koers nog kunstmatig manipuleren. Na de verkiezing gaat de koers sowieso fors stijgen. Maar Chan heeft al een plan om de koers legaal onder controle te houden, en niet met een niet-werkende zogenaamde wet.


  Maak melding
 10. Onderzoek naar grootschalige bankfraude in Suriname. Al enkele dagen wordt het Surinaamse nieuws gedomineerd door dit meest recente voorbeeld van institutionele corruptie. Sinds aantreden van Bouterse in 2010 zijn er 47 van de 61 benoemde ministers (77%!) de laan uit gestuurd. 45 van hen maken gretig gebruik van een Surinaamse variant van onze wachtgeldregeling. De goed gevulde, diepe particuliere zakken van Bouterse worden helaas niet gebruikt om deze ex-ministers maandelijks uit te betalen: het is de gewone Surinaamse burger die zijn belastinggeld op deze manier ziet verdwijnen naar incompetente en/of corrupte oud-bewindspersonen. Eens te meer wordt duidelijk dat het Suriname ontbreekt aan deugdelijk en behoorlijk openbaar bestuur.


  Maak melding
 11. Als de rechter op basis van onderzoek heeft vastgesteld dat er geen sprake is van sexueel misbruik dan dient deze vaststelling gerespecteerd te worden. Laat de man derhalve weer aan de slag gaan. Dat hij toch de tijd neemt om sorry te zeggen getuigd wel van fatsoen en respect naar de Surinaamse samenleving toe.


  Maak melding
 12. Helaas voor hem heeft deze handeling, zijn politieke kop gekost, hij zou het heel ver geschopt hebben, maar is achteraf toch een groot voorbeeld, vooral voor jongeren, om zijn fout toe te geven, daar mogen andere figuren die zelfs moorden hebben gepleegd, en blijven volhouden dat ze onschuldig zijn, terwijl er wel voldoende bewijslast is, een voorbeeld aan nemen, zelfs bij een pandamie van corona, waarbij een president het goede voorbeeld moet geven, laat hij het tegenovergestelde zien, en daardoor niet echt geloofwaardig over komt.


  Maak melding
 13. Waldo 12 april 2020 At 14:48
  Deze jonge man heeft zijn les geleerd en een volgende keer gaat hij zich maar moeten inhouden als hij weer prikkels voelt in zijn broek.
  ******************************************

  Look who is talking ! Shame on you !!!

  V.V.@@Waldo … wanneer ga jij de … LEVENSLESSEN … die je voorgeschoteld zijn leren.

  De jongeman heeft inderdaad zijn les geleerd … PAARSE V.V’er … volg zijn voorbeeld !!!

  Hou je in als je weer eens in de Varkensstallen loopt te koekeloeren !!!!!!!!

  Goede raad is DUUR … voor deze ene keer … KOSTELOOS !!!!!!


  Maak melding
 14. Ze hebben een setup gemaakt voor deze man. Ik denk dat deze man wel voldoende verstand heeft om zoiets niet te doen. Ik geloof gewoon niet dat deze man kinderen verleid. Hij heeft gezond verstand, is niet lelijk. Dus waarom zou hij zoiets moeten gaan doen?


  Maak melding
 15. Ik leest dat hij in geluisd is??????? Zo denken vele dat Nederland ook de heer bouterse heeft in geluisd zonder bewijzen iemand veroordelen. Tot 11 jaar en het mooie van hem overal naar toe laten reizen zonder hem op te pakken nog gekker via Schiphol Nederland grond gebied en dan zeggen hij is op door reis dus geld internationale regels Amerika zou dat nooit toe laten dan praat ik niet eens over de rol van bouterse en Nederland vanaf de jaren tachtig in Suriname maar ik hoop dat brunswijk en somo een keertje hun mond open doen


  Maak melding
 16. =@Waldo, Wayne is sterker uit gekomen dan je denkt. Ooit zul je nog meer van hem horen. In ieder geval heeft hij niemand seksueel misbruikt.

  Je hebt zijn bericht gelezen en je haalt alleen het negatieve eruit. Waarom? een kenmerk van de NDP???


  Maak melding
 17. er was laatst een ” bisschop” zelfbenoemd weliswaar.

  Die heeft duidelijk de grenzen van betamelijkheid overschreden.
  Terwijl deze op korte termijn een functie zou geaccomodeerd krijgen in Israel.

  Met de onthullingen van grensoverschrijding heeft hij die functie verbruid.

  Hoe kan zo iemand nog “spiritueel adviseur” blijven.
  Voor die vent met zn poten tussen een veertienjarige zeker….


  Maak melding
 18. zonnigsuri 12 april 2020 At 17:31

  er was laatst een ” bisschop” zelfbenoemd weliswaar.

  Die heeft duidelijk de grenzen van betamelijkheid overschreden.
  Terwijl deze op korte termijn een functie zou geaccomodeerd krijgen in Israel.

  Met de onthullingen van grensoverschrijding heeft hij die functie verbruid.

  Hoe kan zo iemand nog “spiritueel adviseur” blijven.
  Voor die vent met zn poten tussen een veertienjarige zeker….
  %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
  Was het Steve of Andre?


  Maak melding
 19. @jojo, ik heb als sympathisant van de NDP niet dezelfde rechten als jij en de vele anderen die tegen de regering van Suriname zijn. Via omwegen lukt het soms om mijn mening op waterkant kenbaar te maken. Ik word zwaar gecensureerd omdat ik mijn mening durf te geven.De VHP is er niet van gediend. Vandaar dat ik zwaar wordt gecensureerd en gediscrimineerd.

  De kwestie Telgt is van ern andere orde dan de gebeurtenissen van februari 1982. In 1982 was er sprake van een oorlogsituatie. Trouwens staat u er ook niet bij stil wat het minderjarig meisje is overkomen. Ergo, ze werd ontslagen bij Apintie. Het slachtoffer werd ontslagen en de aanrander/verkrachter werd weer in dienst genomen na zijn voorlopige hechtenis.Wat een onrechtvaardige gedoe. Het doet me denken aan het lot van vrouwen in Benglore of Punjabi, sommige Afrikaanse landen of de Arabische wereld. Vrouwen worden tegen hun wil sexueel misbruikt en de
  daders worden op handen gedragen. In een mannen maatschappij hebben mannennhet voor het zeggen. Het lijkt er in elk geval op dat jullie trots zijn om de daden van Telgt want hij wordt door jullie op handen gedragen omdat hij de regering continu aanviel in zijn programma’s. Het slachtoffer wordt aan haar lot overgelaten. Niemand staat er bij stil wat de traumatische gevolgen voor haar zijn.


  Maak melding
 20. Geen.overtuigend bewijs wil nog niet zeggen dat hij geen sex heeft gehad met de minderjarige.

  Hij lijkt enkel de dans te ontspringen.

  Karma heeft tijd nodig.


  Maak melding
 21. @RobG
  Jij blijft zeggen dat Wayne schuldig is. Ik heb goed naar zn interview met Stanvaste Radio geluistetd. De journalist vroeg op de man af ” ben je met minderjarige meisjes naar bed gegaan? En Wayne heeft duidelijk gezegd nee! In het dossier staat dat ook niet. Maar nu haal je iets aan op het gevoel van mensen te werken.


  Maak melding
 22. Kondremangs
  Het moet mij van het hart op 1e Paasdag om tegen robg te zeggen. ….val dood met je ge-etter over 1982 te betitelen als oorlogssituatie. ….ja inderdaad val dood jo bongrobita. …..Joe ati takroe jo DiDiBri lover. ..
  In tegenstelling tot jouw geadoreerde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri heeft de heer Telgt meer fatsoen in zijn kleine teen dan die hele corrupte bende van de nsdap. …….
  Je wil jezelf belangrijk maken met je zg klagen over gecensureer. ….jij zg pseudo econoom. …..te angri sji skapoe na tigri njang. …25 mei as zal de verkrachter van ons land het merken. ..
  Back to the topic. …..ik had het al eerder gezegd. …als de heer Wayne Telgt schuldig is. .moet hij straf krijgen. ..indien niet. …ontslag van rechtsvervolging. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 23. Beste mensen weet op wie je stemt op 25 mei 2020. Het enige Alternatief is de VHP, de Orange Movement. Didibri Bouterse, de man van de huizen, niet eens een toffee kan hij produceren, laat staan huizen. Gilmore Hoefdraad, de regiseur van de Valuta-wet, Jenny Simons, die alles van de Coalitie toelaat, Andre Misiekaba, alias Dubai, Amzad Abdoel, er komt geen devaluatie, Ashwin Adhin, de man van de 200 miljard plus US$ dollar en aardappelen en uien. Rabin Parmessar, de man die op de knie kan gaan. Mevrouw Japi japi etc. En politici die met Bouterse samengewerkt hebben en dit land naar de afgrond hebben gebracht. Wees verstandig en maakt de juiste keuze!!!
  Chan is de enige redder. Laat een frisse transparante wind waaien.


  Maak melding
 24. @RobG
  Ik sta helemaal achter je mening. Dit is met twee maten meten. Vanwaar, o vanwaar komt de rechter met die juridische klungeligheid dat er sprake is van een ‘grensgeval’ waarbij onduidelijk is of er enig seksueel contact is geweest tussen Telgt en de minderjarige toen ze nog geen zestien jaar was. De gewone man wordt bij zo’n geval, ook al zou het gelijk zijn aan dat van Telgt – voor vier tot zes jaar in het gevang gesmeten worden. Nu gaat t bij de meeste mensen hier erom dat hij criticus van de huidige regering is en gaan ze voorbij aan het algemene. Ik heb als assistent van advocaat Echteld meegemaakt hoe tal van jongeman voor ditzelfde ‘grensgeval’ door de rechter opgesloten zijn. Ai mi boi Wayne. Hij zich ook ‘ik had t beter moeten weten’. Hebben die volgelingen van hem dan niet door wat hij beter had moeten weten.


  Maak melding
 25. WIE ZONDER ZONDE LEEFT, WERPE DE EERSTE STEEN. WAYNE HEEFT EEN FOUT GEMAAKT EN DAT KAN EEN IEDER OVERKOMEN. EN HIJ HEEFT DAT INGEZIEN. LATEN WE HEM DAAROM NU MET RUST LATEN EN NIET LANGER VEROORDELEN.


  Maak melding
 26. @ RobG 12 april 2020 At 18:13
  “De kwestie Telgt is van ern andere orde dan de gebeurtenissen van februari 1982. In 1982 was er sprake van een oorlogsituatie.”

  December 1982 was er in SU geen sprake van een oorlogssituatie. Dat is een historisch FEIT. Het ging om ongewapende mannen die gevangen zaten in Fort Zeelandia en daarmee dus geen gevaar meer vormden. Je zit dus weer eens te LIEGEN en zaken te verdraaien. Dat is de overbekende modus operandi van verziekte en leugenachtige paarse ratten & trollen (zoals jij).

  Voor de rest moet je leren lezen, voor zover je beperkte garnalenverstand dat toelaat want Telgt heeft ontkent seksueel contact te hebben gehad met een minderjarige en het Hof heeft ook geoordeeld dat er geen bewijs daarvoor was.

  Blijf maar huppelen achter je van grootschalige drugssmokkel en meervoudige moorden veroordeelde baasje bouta als de verziekte huisslaaf welke je bent, paarse broodschrijver en blijf jezelf maar belachelijk maken.


  Maak melding
 27. Wacht ff,het zijn ook mensen die jas ,das en pak dragen zitten aan de kindjes.oeng bing deh dape toe noh die a sani bing psa.ik beschuldig die meneer niet,maar geef hem het voordeel van de twijfel.een kind kan al gauw voor leugenaar uitgemaakt worden en vooral als iemand een hoog positie bekleed.🤔


  Maak melding
 28. Er is inderdaad hier sprake van een ongelijke behandeling. Het slachtoffer haar burgerrechten zijn op een schandalige manier geschonden door de verkrachter/aanrander. Maar in Suriname is de rechterlijke macht nog niet op een niveau om dit soort verwerpelijke praktijken op een volwassen manier te behandelen.In Amerika en Nederland heeft het zeker 30 jaren geduurd alvorens de daders aangepakt werden. Denk maar aan de ‘ Me Too ‘ beweging. De vrouwenbeweging in Suriname laat eennkans voorbijgaan om deze casus hoog op de agenda te plaatsen.


  Maak melding
 29. RobG
  Telgt blijkt onschuldig te zijn . Hij geeft toe zich onverantwoord gedragen te hebben.
  Hij is stom geweest om als blikvanger en voorbeeld de grens op te zoeken.
  Meisjes van 16 zijn vaak niet zo onschuldig als u roept.
  De politie, OM en rechter hebben moeten vaststellen dat de aangifte niet zuiver was.

  Uw betoog geeft aan dat de druiven zuur zijn.

  Telgt heeft in zijn pink meer fatsoen dan de schurende president die nu ook nog eens de Covid 19 regels aan de laars lapt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES