Tiener (14) ingesloten voor diefstal en beroving

8
verdachte-aangehouden-politie-suriname
Foto: Archieffoto - aangehouden verdachte wordt afgevoerd.

De 14-jarige verdachte M.P. is op dinsdag 7 april door een burger aangehouden kort nadat hij de zaktelefoon van een winkelierster beroofd had. De tiener werd vervolgens door de burger overgedragen aan de politie van het bureau Leiding.

De zaktelefoon is op M.P. gevonden en in beslag genomen. De aanhouding van de tiener heeft geleid tot het oplossen van een rijwiel diefstal gepleegd eerder op dezelfde dag. Het rijwiel was gestolen voor de winkel waarin M.P. de beroving gepleegd had. Ook het rijwiel is terug gevonden.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is M .P. ingesloten. De politie van de afdeling Jeugdzaken in Suriname is belast met het strafrechtelijk onderzoek tegen hem.

Bekijk ook:

8 REACTIES

  1. Jammer genoeg is in de afgelopen 10 jaren de leeftijdsgrens van jeugdige criminele steeds lager geworden. Nog 5 dan zal de leeftijdsgrens sowieso10 jaar zijn en de criminele daad nog gruwelijker. Slachtoffers worden dan zonder pardon neergeknald voor een portie njang.

    Soso shit gebeurd in dit land. Alleen VHP en Chan kan ons redden. Er moet een frisse transparante oranje beleid gevoerd worden.


    Maak melding

  2. Kom door de goede beleid van NDP dat jongeren en ouderen zo stelen .

    Dit is puur armoede wanneer er mensen zo stelen om wat eten te kopen .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.