maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameWederom plaat onder Coppenamebrug losgeraakt

Wederom plaat onder Coppenamebrug losgeraakt

-

Does Travel - naar Suriname

Er is wederom een plaat onder de Coppenamebrug in Suriname losgeraakt. Gezien de onstane onveilige situatie, hebben de autoriteiten een gedeelte van de rijbaan aan de zijde van de losgeraakte plaat afgesloten. Hoe de plaat los is geraakt is nog onduidelijk.

Leroy Doorson, coƶrdinator OWT&C Coronie, zegt aan Waterkant dat dinsdag de losgeraakte plaat weer vastgemaakt zal worden. Hij heeft donderdag met zijn medewerkers poolshoogte genomen op de brug. Besloten is om dinsdag de zaak aan te pakken vanwege de feestdagen.

De vorige keer dat een plaat losraakte was in juli 2018. Toen werd de brug door de Surinaamse autoriteiten tot nader order gesloten voor zwaar materieel. Slechts vrachtwagens, geladen of niet, met rijst en bacove bestemd voor de export, mochten normaal gebruik maken van de brug. 

De Coppenamebrug is een brug over de Coppenamerivier, die deel uitmaakt van de Oost-Westverbinding. De brug verbindt de plaatsen Jenny in het district Coronie en Boskamp in het district Saramacca en werd in 1999 geopend, een jaar voor de opening van de Jules Wijdenboschbrug over de Surinamerivier in Paramaribo.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Boefdraad laat bewust alles kapot gaan, zodat hij weer een lening kan nemen voor reparatie. En als het lukt om uiteindelijk een grote lening met een torenhoge rente te krijgen gaat 90% daarvan in de paarse ratten. Het volk moet zijn welvaart en welzijn fors inleveren om deze paarse ratten te voeden.
  Maar Chan gaat een einde hieraan brengen. Criminele horen in Santo Boma te zitten.


  Maak melding
 2. Bosjebrug wordt gebruikt voor (zelfdoding) en Coppenamebrug als racebaan.
  Het probleem zit niet in de dingen maar in de mens die vervreemd is van
  zichzelf.


  Maak melding
 3. Onderhoud is een vies woord voor sommige Surinamers. Wanneer alles in verval dreigt te raken gaan ze piepen. Te laks om alles direct aan te pakken en inorde te maken. De nodige kennis en kunde ontbreken. Prioriteiten worden aan andere zaken gegeven. Aan de feestdagen wordt meer prioriteit gegeven dan de brug in goede staat te brengen. Er wordt gewacht totdat een te zwaar beladen vrachtwagen van de brug afdonderd.

  Sarie Torie.


  Maak melding
 4. zijn de strontzakken die de coronieweg zogenaamd asfalteren vernietigen de boel.

  alle schelpen worden daar weggegraven en ergens weggebracht.

  onder de asfaltlaag stopt men dan geel opvulzand!!!!!!!!!!!!!!!

  de grootste vorm van diefstal vind daar plaats. plus ze vernietigen de brug.

  overheid doet niks. ow en v slaapt diep in hun airco kamers. winti wai lanti pai.


  Maak melding
 5. waarom dinsdag pas????? luie varkens jullie.

  er moet 1 x 24 uur een ploeg klaar staan voor deze problemen. kaulo luie varkens bij ow en v.

  gewoon de fucking hele nacht doorwerken aan zulke problemen!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 6. In Su. geldt wachten tot de eerste slachtoffer, en daarna kijken of er wat gedaan wordt.
  LET OP : Veiligheid in Su. is nooit gegarandeerd mensen. Misschien voor heel even. Oeps!!
  Stelletje slimmerikken daar.


  Maak melding
 7. Het is een kwestie van regelmatig onderhoud plegen. Maar dat behoort helaas niet tot de mentaliteit v.d. Surinaamse overheid. Daarom gaan zaken naar de klote.


  Maak melding
 8. Is de bosjebrug nog wel veilig? Betonrot, haarscheurtjes? Die brug heeft al tientallen levens gekost sinds de corona uitbraak en omdat de overheid die er een zooitje van maakt, waardoor heel veel mensen het niet meer zien zitten.


  Maak melding
 9. Haha, wat een grap. Je zou zeggen dat de brug aan de coppenamestraat zit. Maar ja, Surinamers kun 0 coƶrdineren.
  Zie maar dat men dinsdag pas maatregelen wilt nemen. Wat een afgang! Wanneer je ziet dat een openbare weg niet in orde is ga je toch niet wachten? Wat is dat voor kronkel in de hersenen van een Surinamer? Nee GELIJK DIRECT moet je dat verzorgen. Niet van, nou ik doe het dinsdag wel. Hoe achterlijk kun je zijn? Ja we gaan eerst lekker lui achterover zitten en genieten van de paasdagen. Als er doden vallen zal me een zorg zijn. Dinsdag zal ik ernaar kijken en proberen het probleem te verhelpen. Wat is dat voor een vreselijk domme, achterlijke mentaliteit? Zo dom als het maar wezen kan. Vreselijk luie mentaliteit. Oerdom gewoon. Super dom!


  Maak melding
 10. Een brug op tijd onderhouden verlengt de levensduur van de brug en is nodig om de veiligheid van het vervoer over de brug te kunnen waarborgen.Maar in Suriname is onderhoud waarschijnlijk een ongepast woord.


  Maak melding
 11. Zo’n mooi land met geweldige mogelijkheden. Helaas wordt het helemaal naar de sodomieter geholpen. Suriname had gewoon Nederlands moeten blijven dan was het nu een welvarend land geweest. Nu wordt het leeggeroofd door aasgieren van allerlei pluimage.


  Maak melding
 12. De foto laat een oprijplaat zien die nauwelijks de overgang van wegdek naar brugdek dekt. Kwestie van misplaatste zuinigheid. Op deze manier houdt men mensen aan het werk die op feestdagen niet beschikbaar zijn om eventuele ontstane gebreken aan deze verkeersader adequaat te verhelpen. Colonie is klein maal plettig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES