zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijHindoestaanse zanger Kishen Bholasing (35) overleden aan gevolgen coronavirus

Hindoestaanse zanger Kishen Bholasing (35) overleden aan gevolgen coronavirus

-

Does Travel - naar Suriname

In Nederland is de Hindoestaanse zanger Kishen Bholasing vandaag op 35-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Op 22 maart werd door zijn familie bekend gemaakt dat hij besmet was geraakt met het coronavirus.

Kishen werd opgenomen in het ziekenhuis om te herstellen. Vanmorgen werd echter bekend dat hij de strijd tegen het COVID-19 virus niet heeft gewonnen. De bekende baithak gana zanger is slechts 35 jaar geworden.

De Hindoestaanse muziekwereld heeft geschokt gereageerd op zijn dood. “Woorden schieten tekort kan het niet geloven dat je er niet meer bent. De hemel is weer een ster rijker. Zoveel mooie momenten samen uitgaan zingen overal. Ik ga je missen broertje” aldus zijn goede vriend Vijay Mitrasing.

Kishen laat een vrouw en twee kinderen achter.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. China krijgt straks de medicijnen uit Europa. Cuba weer van China. En Suriname krijgt ze dan inderdaad weer van China of Cuba. Indirect of direct toch wel de hulp van de EU nodig. Maar dat is niet erg. We zijn op de aardbol om elkaar te helpen.


  Maak melding
 2. milton 12 april 2020 At 14:59

  Jezelf even inlezen over Afrika en corona en waarom daar de grootste klappen gaan vallen is zeker te lastig voor je? Doe gewoon eerst beetje zelf onderzoek voordat je hier je krankzinnige domheid etaleert. Ik krijg er plaatsvervangende schaamte van als ik soms de domheid bij jou en paar anderen moet lezen.


  Maak melding
 3. Verlies van deze zanger raakt ons heel erg en tevens de hele Hindoestaanse gemeenshap.
  Zo jong, 35 jaar.
  Ik wens de families heel veel kracht en sterkte toe.


  Maak melding
 4. RIP elke dode is er 1 teveel maar als door overwinning van de ziekte de kwaliteit van het leven minder is dan minimaal gewenst dan is het overlijden momenteel hard en moeilijk te verwerken. Maar kwaliteit van leven na eventuele genezing kan moeilijker zijn dan het gemis nu. Sterkte familie en vrienden.


  Maak melding
 5. @Waldo.
  Tientallen Surinaamse Nederlanders aan het virus overleden? Hoe kom je aan die aantallen?Het RIVM noch de ziekenhuizen geven de etniciteit van de overledenen prijs want dat dient geen enkel belang.Dus zeg je dit om interessant te doen?


  Maak melding
 6. Het gaat hier over de dood van een zanger. Waar heeft Waldo het nu weer over ,tientallen Surinamers in Holland dood?en de andere rat milton over Afrika. Suriname is nog verder gezakt dan een 3e wereld land.


  Maak melding
 7. @Robles, jou uitspraak is het typische ‘ als, wanneer, in de lucht, in de lucht ‘, van mensen die ergens iets hebben gelezen en denken dat het de absolute waarheid is.
  Vooralsnog staat de teller op meer dan 110K doden wereldwijd, en voor geheel Afrika staat het op 742.
  Ik moet nog zien dat dit virus, muv een zekere mutatie waardoor het ook bij hogere temperaturen kan overleven, het zal overleven in Afrika.


  Maak melding
 8. Waldo

  12 april 2020 At 14:32

  Sterkte familieleden. Is hard voor de familie als iemand op zo’n jonge leeftijd heen gaat. Er zijn inmiddels al tientallen Surinaamse Nederlanders aan het Coronavirus overleden. Europa is een broeinest van het coronavirus en de maatregelen die getroffen zijn, blijken niet voldoende om het volk zo goed mogelijk te beschermen.

  ===============================

  Waldo volgens jouw eerdere bewering hadden nagenoeg alle Surinamers in Nederland een uitkering. Nu zijn er tientalle Nederlandse Surinamers overleden aan Corona.

  Waar kan ik die informatie terugvinden ? Of heb je dit uit je duim gezogen. Zoals hier eerder vermeld wordt er door het Rivm sterfgevallen niet bijgehouden op basis van etniciteit. Met andere woorden je lult maar wat.


  Maak melding
 9. @Koos,

  er kan een kern van waarheid in liggen, het is bekend dat Surinamers
  veel een hoge bloeddruk en diabetes hebben en juist dat is zeer
  gevaarlijk in combinatie met het corona virus.


  Maak melding
 10. Had Suriname Europa maar ook op andere terreinen niet nodig. Maar het lukt ons nog steeds niet om op eigen benen te staan. Diverse liefdadigheidsinstellingen uit Nederland zoals Vrienden van Suriname en Himmat die containers vol met medische hulpmiddelen en met school en speelgoed de samenleving hulp biedt. En dan heb ik het nog niet over de duizenden pakketten die door familieleden naar Suriname verscheept worden. Kortom Suriname is sterk afhankelijk van Europa en het laagste soort, De Mohammedaanse varken Waldo, heeft een grote smoelwerk want hij probeert op slinkse wijze de hulp uit Europa te bagatelliseren en de schijn op te wekken dat wij in Suriname zelf voor ons kunnen zorgen. Deze gekke ouwe zeur is knettergek . Law lik wang dagoe


  Maak melding
 11. Waldo 12 april 2020 At 15:19
  Nu heeft Europa al meer dan 60.000 doden. Eind van het jaar zal de 100.000 al gepasseerd zijn. Deze doden krijgen ze in elk geval nooit meer terug. En de vaccin zullen ze zelf nog nodig hebben, gezien de aantallen besmettingen op dit moment. Suriname met maar 1 dode heeft Europa helemaal niet nodig. Er zijn trouwe bondgenoten als China en Cuba.
  ================================================

  Ai, ai Waldo, je verhaal heeft totaal niets met het overlijden van Kishen Bholasing te maken, je hebt weer eens de plank totaal mis geslagen.
  Je weet gewoon niet meer hoe jij je frustraties kwijt moet.

  Je begint een k@oulo vloek voor jezelf te worden.


  Maak melding
 12. Rest in Peace meneer Bholasing. Sterkte familie, vrienden en fans. Te jong om te verliezen.

  Het zou wel interessant om te weten hoe de virus de verschillende etnische groupen in NL heeft getroffen. In de VS zijn de Afro Amerikanen zwaarder geraakt dan de blanken. De sociale status en de minder medische zorg dat ze ontvangen spelen daar een rol. Hoe is het in NL? Krijgen minorities dezelde medische zorg?


  Maak melding
 13. Meer groente en fruit eten tegen corona…. zo min mogelijk masala eten….rist in peace my brother….!


  gemodereerd
 14. Blijft ook van de wisky. Af …. Alkohol maakt meer kapot dan je lief hebt….ook aftrekken zoveel mogelijk niet doen tijdens corona !! Dank u wel lieve mensen…( Blijft thuis !! )


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES