VIDEO: Man uit quarantaine Frans-Guyana ontsnapt en Suriname binnen gekomen

10

Een 52-jarige man, die in Frans-Guyana in quarantaine zat, ontsnapte deze week en kwam vervolgens Suriname binnen. De recherche van Regio Oost heeft hem gisteren na intensief speurwerk in beeld gebracht en laten aanhouden meldt het Korps Politie Suriname zondag.

De man, James A., werd zaterdag 11 april aangetroffen op een woonadres te Siparipabo in het district Commewijne. De Surinaamse politie schakelde vervolgens het NCCR en het BOG COVID-19 Team in, waarna ze het woonadres aandeden.

James en alle andere huisgenoten werden daarna onder politie begeleiding, naar een quarantaine plek overgebracht voor onderzoek. Intussen is bekend dat James A. niet besmet is met het corona COVID-19 virus, meldt de Surinaamse politie.

De politie onderzoekt in samenwerking met de veiligheidsdiensten hier te lande, op welke manier James A. Suriname is binnen gekomen.

De afgelopen dagen werd onderstaand bericht, over een uit quarantaine gevluchte man (onherkenbaar gemaakt), vaak gedeeld via social media. Het is niet bekend of het om bovenstaand geval gaat of dat er nog iemand op de vlucht is:

10 REACTIES

 1. Schipper 12 april 2020 At 23:25
  ..ZIE..JE..NIET..DAT..DIE..HELE..COVID..
  EEN..SCOOBY..DOO..SHOW..IS..(NEP..NIEUWS)..

  Dus de bijna 1 miljoen besmettingen en ruim 100.000 doden is volgens jou nep nieuws ?
  Je bent behoorlijk in de war. Trouwens, ook een van de symptomen van de Covid besmetting.


  Maak melding

 2. Voor een honderd US $ kijken ze allemaal de andere kant, James is gewoon door een verantwoordelijke burger in beeld gebracht. En nu voor alle kosten + 100% boete boven op even laten opdraaien voor hij vrij mag gaan.


  Maak melding

 3. Hij is met mokomoko vlot de rivier overgestoken. Quarantaine is voor hem vrijheidsberoving. Hij begrijpt de covid 19 niet. Hij wil gewoon vrij zijn.


  Maak melding

 4. Schipper…. tjonge tjonge.. Noem je corona een grap, na al die zieken en doden. Kom op zeg!!!Je lijkt wel een Antilliaan die bij mij in de straat woont. Die zei tegen mij dat alleen blanken corona krijgen. Ik zei tegen hem van: haalt dat uit je kokosnoot hoofd, want corona discrimineert niet. Zulke gekken heb je ook nog.


  Maak melding

 5. Jammer, dat mensen deze de Corona Pandemie niet serieus nemen. Suriname is zeker ook afhankelijk van reizigers uit vooral Nederland. Eerst kregen mensen uit Nederland de schuld en NU? Stelletje imbecielen, mensen houden nog steeds geen afstand, zitten met teveel mensen in de auto, lopen op een markt alos het feest is, idem bij uitvaarten. Jullie gaan anders lullen wanneer jullie een algehele lockdown krijgen. En @Schipper ga je domme mond met chloor spoelen


  Maak melding

 6. Sommige mensen hebben hele slechte gewoonten (zoals overal spugen, krabben aan hun ballen, uitschelden) en als ze opgesloten zitten dan kunnen ze dit niet doen en gaan ze kapot. Vandaar dat ze proberen te ontsnappen en soms lukt het ze ook.


  Maak melding

 7. Suriname houdt ervan om te boren, boropasie, en zo komen er ziektes van zoals Covid-19 pandemie. Wel ik, hoef ik geen boodschappen te halen dan blijf ik lekker in m’n huis voor de buis, ben ik toch lekker veilig…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.